Archief - De vacature-thread

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Dakantochnie

Legacy Member
Beste mensen,

naar aanleiding van een vraag die herhaaldelijke keren in de Supercrew z'n mailbox belandde, willen we het idee van een vacaturethread graag een kans geven.
Iedereen die wil, mag hier zijn of haar vacature vanaf nu komen voorstellen.

Om de zaken goed te laten verlopen, is er één centrale regel: de enige posts die na deze nog toegelaten zijn, zijn posts i.v.m. een vacature. Elke vorm van vragen of offtopic wordt hoe dan ook verwijderd. Dat houdt ook in dat de communicatie met de aanbieder van de vacature moet verlopen via e-mail of PM, en dus niet via aparte posts in deze thread.

Ik zou zeggen: succes! :)

Dakantochnie

Legacy Member
Aangezien vBulletin niet toelaat om twee threads onder elkaar te kleven, zonder je eigen openingspost te wissen (genialiteit zit soms in een klein hoekje), ben ik verplicht om onderstaande vacature te citeren. Gelieve alle contact verder af te handelen via pinker009.

pinker009 zei:
Op mijn werk ( omgeving Antwerpen ) zijn ze dringend op zoek naar een persoon met het volgende profiel. Indien interesse , gelieve mij te contacteren ( PM ).


Je belangrijkste taken als Network Engineer:

• Installeren en configureren van netwerkproducten in de meest uitdagende omgevingen
• Nieuwste technologieën opvolgen, uittesten en implementeren
• Meedraaien in ons permanentie-systeem op kantoor, zodat onze klanten altijd een antwoord krijgen op die belangrijke én moeilijke vraag

Je wordt verwacht op korte termijn autonoom te kunnen werken, maar kan altijd terugvallen op ervaren collega's.

Profiel:

• Je haalt graag het onderste uit de kan en wil van ieder toestel de ins en outs begrijpen
• Je bent perfectionistisch en netjes bij het afwerken van je installaties
• Je haalt voldoening uit luisteren naar behoeftes van de klanten en het uitdokteren van een elegante oplossing
• Je gaat graag om met mensen én met techniek
• Je bent een flexibel en integer persoon
• Je bent communicatief, leergierig en hebt zin voor initiatief
• Bij voorkeur heb je al een eerste professionele ervaring. Goed inzicht in LAN, WAN & WLAN kan je aantonen
• Ervaring met de oplossingen van Avaya (data), Juniper Networks, Infoblox en / of F5 is een pluspunt, maar zeker geen must

Wij bieden je:

• Een uitdagende functie in een jong, dynamisch, high-end en sterk groeiend bedrijf
• Een continue uitdaging én continue opleiding
• Collegiale sfeer
• Een aantrekkelijk salaris met extra-legale voordelen ( firmawagen,.. )
• Een samenwerking op lange termijn die je toelaat te groeien in de job en in een uitdagende en toekomstgerichte sector

kivani

Legacy Member
Bij ons zijn ze dringend op zoek naar een:


System engineer buitendienst (regio Poperinge en Gent)


Omschrijving:

Voor onze vestiging te Poperinge of regio Gent is IT-Care nv op zoek naar een Senior System engineer (configuratie, installatie, implementatie & service on site van hard- & software). Na de inwerkperiode en nodige opleidingen binnen het Customer Care Team, behartig je totaalprojecten bij de KMO-klant. Dit kan gaan van configuratie over installatie/implementatie tot testwerk van het project. Daarnaast word je ook ingeschakeld in de nazorg om hard- & software problemen bij de klant op te lossen.

Profiel:
Wij zoeken voor deze functie: Een kandida(te)at die zich thuis voelt in hard- & software en die gepassioneerd is door informatietechnologie of het nu om netwerkapparatuur of om server operating systems gaat. Kennis van het productgamma (HP, Microsoft(virtualisatie), Cisco, Citrix, Vasco aXsGUARD, Clearmedia en Belgacom,…) is een voordeel.

Belangrijker is je gestructureerde aanpak, je service-attitude naar klanten toe, je soepele ingesteldheid en je correcte diagnosestelling. Voorts ben je leergierig, want IT-Care is voortdurend in technologische (r)evolutie. In dit opzicht zijn alle extra IT-kennis-domeinen pluspunten. Tot slot durf je Franstalige klanten te woord staan.

Aanbod:
IT-Care nv stelt hier tegenover een motiverend salarispakket, een firmawagen, de nodige opleidingen met permanente bijscholing en heel wat vrijheid om zelf initiatief te nemen binnen een jong en hecht team in een up-to-date IT-omgeving.


-----------

Voor meer info, PM me :)
Link naar de vacature: http://www.itcare.be/nl/vacature/2/senior-system-engineer-buitendienst-regio-poperinge-en-gent.html

Stimpy

Legacy Member
Bij ons zoeken ze nog junior test consultants. De training begint in januari.
In het kort: werken als consultant, 80% kans dat je in het brusselse begint maar ook enkele klanten niet in bxl (beerse, mechelen, gent, hasselt,..). Minimum bachelor is gewenst.
Aanbod: volgens mij net iets boven het marktgemiddelde loon inclusief bedrijfswagen, gsm abo, groeps en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques

Seniors zoeken we ook nog (min 2j. ervaring)

Indien interesse stuur gerust een pm.

Novation

Legacy Member
Wij zijn door het steeds groeiende klantenbestand op zoek is naar een top designer met enkele jaren ervaring.

Je zal betrokken worden in uiteenlopende projecten waar je mag samen werken in een team van designers en developers. Enthousiast en leergierig zijn hoort bij de job. Afhankelijk van de opdracht zal je op bureel of op locatie bij de klant je opdracht uitvoeren.

Wat verlangen wij van je :

- meerdere jaren ervaring in designen
- Photoshop, HTML(5) en CSS(3)
- in bezit van rijbewijs
- makkelijk in omgang
(zowel naar collega’s als naar klanten)
- ervaring met AS2 / AS3 is een pluspunt

Wat bieden wij je :

- aangename werkomgeving en collega’s
- verloning naar ervaring en kunnen

Geïnteresseerd?
Contacteer ons vandaag nog op 0485 31 41 41 of stuur je portfolio naar [email protected]!

noverloop

Legacy Member
Wij zoeken studenten op zoek naar een bijverdienste.
De enige voorwaarden zijn dat je je eigen vervoer hebt (auto of scooter) en dat je vrije tijd hebt waarop je oproepbaar bent.

Je zal tijdens de uren dat je doorgegeven hebt dat je beschikbaar bent opgeroepen kunnen worden om pickup en delivery te doen.

Als je geinteresseerd bent contacteer me dan op [email protected] en vermeld zeker de uren waarop je beschikbaar bent voor een telefonisch interview en natuurlijk je telefoonnummer.

bkn478

Legacy Member
Wij (webdesign bedrijf) zoeken freelance verkopers, d.w.z. wij bieden de verkopers een mooi % op het verkochte bedrag.

Wij hebben ondertussen al een mooie portfolio en tientallen mooie referenties om op tafel te leggen.

Wij bieden doorgroeimogelijkheden en eventueel vaste job (indien gewenst) met vele extralegale voordelen (bedrijfswagen, laptop, gsm + abo, tankkaart, ...).

Wij zijn opzoek naar iemand die hier toch al wat ervaring in heeft en eigenlijk vrij snel de baan op kan (verkopen = verdienen).

Regio is niet bepaald, wij hebben ons kantoor in Limburg maar in de "digitale wereld" kan er veel.

graag een eerste contact (als het kan met cv) via PM dan kunnen we nog verder bespreken.

groeten
H.W.

ps; als dit niet "op zijn plaats staat" gelieve dit te verplaatsen maar niet te verwijderden, bedankt

StudentJobbe

Legacy Member
Geachte 9lives gasten,

Als student (of net afgestudeerde) ben je waarschijnlijk op zoek naar een studentenjob die je kan combineren met je studies. Op StudentJob.be bieden wij allerhande vacatures aan. Nu is het niet onze bedoeling om dit forum vol te spammen met vacatures dus vandaar deze post met alvast 1 van onze vacatures om je een idee te geven.

Dus neem eens een kijkje op onze site (StudentJob.be; Studentenjob, vakantiejob, stage, de jobsite voor studenten) en hopelijk kunnen we je aan werk helpen!

Mocht je nog meer vragen hebben kan je ons altijd bereiken op [email protected].

Vacature voor host/hostess voor horlogemerk.

Deze luxe horlogeproducent is op zoek naar jongeren die voor een aantrekkelijke vergoeding bereid zijn om mee te werken aan promotie events. Deze events duren telkens een ganse dag, maar de kandidaat hoeft niet voor alle events beschikbaar te zijn.

Als Host/hostesse zal je onder andere de volgende taken hebben;

Onthaal / begroeting gasten
vestiaire
promotie acties begeleiden
product demonstratie
informatie verstrekken
gegevens verzamelen (e-mail adressen etc.)
Minimale bediening (Flessen ontkurken, glazen inschenken, etc.)
etc.

kivani

Legacy Member
Sinds vandaag hebben we een extra vacature regio Ieper - Poperinge!

Junior Remote Support Medewerker (Poperinge)

Omschrijving

Voor ons Netwerk Control Center te Poperinge zijn we dringend op zoek naar een junior remote support medewerker voor het opzetten en onderhouden van cloud services. Je werkt voornamelijk telefonisch en remote. Daarbij geniet je een hoge mate van zelfstandigheid en heb je veel eigen verantwoordelijkheid in je werkzaamheden

Je verzorgt online support naar onze klanten. Je registreert, identificeert en categoriseert mondelinge en schriftelijke klantenvragen. Het helpen van gebruikers en het zoeken naar gepaste oplossingen behoort tot je belangrijkste motivaties. Met behulp van telefoon, computer en internet los je problemen op of zoek je naar het beste en snelste antwoord. Je anticipeert ook IT-problemen die dreigen te ontstaan. Tussentijds onderhoud je je kennis door af en toe in-house nieuwe systemen te helpen opzetten.

Profiel

- Je bent analytisch aangelegd en werkt zelfstandig aan projecten.
- Je hebt de nodige vaardigheden met het toekennen van prioriteiten m.b.t. de opvolging van de inkomende problemen.
- Je bent communicatief en kan ervoor zorgen dat elk type klant een goed gevoel overhoudt na elk contact.
- Je bent creatief en hebt organisatietalent waardoor je proactief netwerken van onze klanten op afstand beheert.
- Je kan goed omgaan met stresserende situaties.
- Kennis in meerdere van volgende domeinen: hardware (servers, pc’s, netwerk- en andere randapparatuur), standaardsoftware (Microsoft operating systemen en toepassingssoftware zoals Office), internet (e-mail, web-toepassingen en hun risico’s) en andere communicatieprogramma’s (fax, draadloos,…).
- Goed tweetalig (NL/FR) zijn is een meerwaarde.

Aanbod

We bieden een job vol afwisseling in een up-to-date IT-omgeving. Je krijgt ruimte om je in te werken gedurende je opstartperiode. Je maakt deel uit van een jong en hecht team met jobrotatie mogelijkheden.

Ontdek meer over deze vacature en ons bedrijf op onze website.

kivani

Legacy Member
We hebben nog een extra vacature die we graag met jullie delen! (naast senior system engineer en junior support medewerker)

Remote support medewerker (Poperinge)

Omschrijving
Voor ons Network Control Center te Poperinge zijn we op zoek naar een remote support engineer voor het opzetten en onderhouden van cloud services. Je hoofdtaak bestaat uit het ondersteunen van onze klanten bij telefonische en schriftelijke netwerk- ,hardware-, en andere supportvragen. Je doet dit hoofdzakelijk remote en telefonisch. Daarnaast volg je ook de supportvragen verder op en streef je mee naar een optimale dienstverlening. Je monitort ook proactief de systemen van onze klanten: controle back-up, antivirus, …). Op vraag van de klant voer je vanop afstand wijzigingen door op hun systemen.Je geniet een hoge mate van zelfstandigheid en hebt veel eigen verantwoordelijkheid in je werkzaamheden.

Profiel
Je behaalde een diploma in een ICT-richting en beschikt over minstens enkele jaren relevante ervaring. Je hebt kennis uit meerdere van volgende gebieden: - Hardware & services: server, pc, netwerk, randapparatuur - Microsoft besturingssystemen - Internet: e-mail, webtoepassingen en hun risico’s - Cloud computing (optioneel) De gebruikelijke Officetoepassingen hebben voor jou ook geen geheimen meer. Je hebt engelengeduld en kan elk type klant een goed gevoel geven. Even belangrijk is dat je sterk IT-minded, nauwgezet en communicatief bent. Je houdt van uitdagingen en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tweetalig zijn (Nederlands-Frans) is een pluspunt.

Aanbod
In ruil voor je IT-kennis en inzet, bieden we je een uitdagende en veelzijdige functie in een hightech omgeving aan. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, met mogelijkheid tot jobrotatie. We willen je volop de kans bieden om zelfstandig aan je projecten te werken en je talenten verder te ontplooien. Heb je interesse? Aarzel dan niet en neem snel contact op via onze website

md_taxi

Legacy Member
Beste,

Ik wil mijn visitekaartje laten aanpassen en ben hiervoor opzoek naar een student ontwerper.
Het ontwerp mag gebruikt worden voor een portfolio en ik betaal een vergoeding van E40,-.
Mocht je interesse hebben in deze opdracht stuur me dan een mailtje ([email protected]).


Gr. Marco Dekker

Dubbelpunt

Legacy Member
Ik ben op zoek naar een freelance sales persoon


Omschrijving:
• Klanten zoeken voor webdesign opdrachten
• Leads zoeken voor mensen met IT problemen


Profiel:
• Freelance / zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep
• Vlot in de omgang
• Verzorgd uiterlijk
• 5-10u per week tijd maken voor deze opdracht
• Regio Oost-Vlaanderen


Aanbod:
• Enorm hoog commissieloon!
• Onmiddelijke betaling per prestatie
• Graag CV sturen via Deal Webdesign

VJill

Legacy Member
Bij ons op het werk zoeken ze nog een

Projectvoorbereider

Tot uw taken behoren o.a.:
A) uitwerken van uitvoeringstekeningen, constructie- en montageplannen;
B) bestellen van materialen, goedkeuren van de orderbevestigingen en
controleren van de facturen;
C) bespreken van het project met interne afdelingen (verkoop, calculatie,
uitvoering…) alsook met architect en klant;
D) doorlopend zorgen voor actuele plannen tijdens uitvoering (aanpassingen,
meerwerken…).

Profiel
1. heeft u bij voorkeur enkele jaren ervaring met soortgelijke taken zoals
hiernaast omschreven;
2. heeft u een bacheloropleiding genoten (architect-assistent, professionele
bachelor in de bouw, industrieel ingenieur) of gelijkwaardig door ervaring;
3. heeft u ervaring met een 3D-tekenpakket (REVIT, ArchiCAD, TEKLA Concrete,
TEKLA Steel…);
4. bent u communicatievaardig en denkt u oplossingsgericht;
5. zowel kandidaten uit de betonconstructie als metaalconstructie komen in
aanmerking;

Interesse? PM.

bjaytee

Legacy Member
Je ding doen en groeien.
Functie
Als senior .NET ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor zowel de architectuur als de technische lead van onze webontwikkelingen.
De applicaties worden voornamelijk geschreven in VB .NET, maar ook C# wordt meer en meer gebruikt. De webapplicaties zijn steeds gebaseerd op Microsoft technologieën als ASP .NET, Silverlight, SQL.
Uw werkzaamheden zullen zich vooral situeren in:
• Bouwen en onderhouden van bestaande applicaties;
• Vertalen functionele specificaties naar technische specificaties;
• Adviseren van het consulting en r&d-team over producten en technologieën;

Waar ben je goed in?
Jouw talent
• Je hebt een diploma IT op bachelor of master niveau
• Je hebt een uitstekende en aantoonbare ervaring met .NET (.NET Framework, VB, C#, ASP .NET) en SQL Server
• Een pluspunt is kennis van LINQ, UML, Silverlight
• Je bent nauwkeurig, analytisch en klantgericht.
• Je kan zelfstandig werken
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent Nederlandstalig en beheerst voldoende Frans voor een professionele communicatie



Wat hebben we voor jou?
Ons aanbod

Je wordt lid van een dynamische organisatie met een stevige reputatie op de markt. Meer dan 20 jaar ervaring in HR advies geven een solide basis. Je krijgt de kans om één van ons te worden. En wie zijn wij? Een sterk team van professionele en hartelijke collega’s. We helpen elkaar waar het kan, challengen elkaar en houden van open en opbouwende feedback.
We vertrouwen je een functie toe met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen.

Je bureau is een inspirerende werkplek in een fraai kantoor met zicht op een groene oase van rust. Je neemt koffie en thee naar hartenlust. Op lunchtijd eten we samen in onze ‘living’, even wat tijd voor ontspanning en quality time onder collega’s.
Wij investeren graag in jou. Naast een competitief remuneratiepakket (waarin groepsverzekering, maaltijdcheques, ....) krijg je de kans om jezelf te vervolmaken via een persoonlijk ontwikkelingsplan en -budget. Groei is bij ons geen hol begrip.

Teamspirit wordt gevoed via diverse activiteiten tijdens en buiten het werk. De jaarlijkse teambuilding is ondertussen legendarisch.

Enthousiast?
Neem contact op met

Quintessence Consulting
Ann Janssens, Directieassistente
Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem

tel 00 32 (0)3 286 82 36 (rechtstreeks nummer)
ann.janssens(at)quintessence.be

Artevelde

Legacy Member
De Arteveldehogeschool is dringend op zoek naar een (praktijk)lector Informatica voor de opleiding Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs. Bezoek onze vacaturesite voor de volledige vacature. Registreer je op deze site om je kandidaat te stellen voor deze vacature.

VJill

Legacy Member
Nieuwe vacature bij ons op het werk:

PROJECTLEIDER

FUNCTIE

Na een intensieve inwerkperiode bent u verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van de bouwprojecten in functie van de klanttevredenheid, budget en planning. U rapporteert aan de Project Manager. Tot uw taken behoren:

A) plannen en organiseren van de werven;
B) aansturen en coachen van werfleiders en ploegbazen en het opvolgen van onderaannemers;
C) bijwonen van de werfvergaderingen en onderhouden van contacten met de klant;
D) bewaken van de kwaliteits- en veiligheidsnormen;
E) administratieve en financiële opvolging van het project.

PROFIEL

Voor deze belangrijke, leidinggevende functie komen uitsluitend GEMOTIVEERDE en DYNAMISCHE kandidaten in aanmerking. Daarnaast:

1. heeft u bij voorkeur een 5-tal jaren ervaring met soortgelijke taken zoals hiernaast omschreven
in de bouwsector;
2. heeft u een masteropleiding (ing. bouw, architect, …) of gelijkwaardig door ervaring…
3. bent u communicatievaardig en sociaal, oplossingsgericht en flexibel…
4. kennis van Frans en/of Duits is 'nice to have'…
5. bent u computer- en administratievaardig.

INTERESSE

--> PM

Nicky @Novation

Legacy Member
Wij zijn door het steeds groeiende klantenbestand op zoek is naar een top Frontend developer met enkele jaren ervaring.

Je zal betrokken worden in uiteenlopende projecten waar je mag samen werken in een team van designers en developers. Enthousiast en leergierig zijn hoort bij de job. Afhankelijk van de opdracht zal je op bureel of op locatie bij de klant je opdracht uitvoeren.

Wat verlangen wij van je :

- meerdere jaren ervaring in frontend development
- Photoshop, HTML(5) en CSS(3)
- makkelijk in omgang (zowel naar collega’s als naar klanten)
- basis kennis PHP & Mysql is een pluspunt maar geen vereiste

Wat bieden wij je :

- aangename werkomgeving en collega’s
- verloning naar ervaring en kunnen

Geïnteresseerd?
Contacteer ons vandaag nog op 0485 31 41 41 of stuur je portfolio naar [email protected]!

ElectroFreq

Legacy Member
Ik zoek een manager - Muziekindustrie

Ik ben on zoek naar een manager voor promotie / bookings etc.
Deze persoon moet beschikken over een bijzondere ervaring,
en een groot aantal contacten in de muziekindustrie.
Liefst iemand uit Belgie / Nederland voor een beter contact... Ik woon zelf in Belgie.
Ik maak voornamelijk elektronische muziek in verschillende stijlen
(Alle variaties van Techno, House, Dubstep, Nu Disco etc.)
Ik ben niet op zoek naar een amateur - ik zoek iemand die verantwoordelijk is,
communicatief met diplomatieke vaardigheden.
De muziek die ik maak is op een hoog niveau, ik verwacht dus ook relevante ervaring van de manager.
Ik werk met veel bekende artiesten en record labels + Ik ben zelf eigenaar van een label die
op dit moment veel in onze markt betekend.
Ik produceer ook muziek voor andere artiesten, van dit deel wil ik ook een procent aan de manager geven.
Voor meer info aarzel niet om met mij te contacteren op deze mail: damiankotwica[at]allusionrecords.com
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan