SpooN_05
Legacy Member
Hey iedereen,
Ben sinds enkele weken wat aan het barbecuen.
Beetje aan het experimenteren.
Dus wou eens informeren welke kolen jullie gebruiken en waar kopen jullie u vlees.
Momenteel gebruik ik kolen van bastard maar vind naar mijn gevoel dat ze rap zijn afgekoeld.
Momenteel heb ik dit al "gemaakt"
Pichana van wagyu
Cote a los van charolais
Cote a los van rubia
Entrecote van simmental
Hebben jullie mss wat tips/ leuke bijgerechtjes
Bedankt
Ben sinds enkele weken wat aan het barbecuen.
Beetje aan het experimenteren.
Dus wou eens informeren welke kolen jullie gebruiken en waar kopen jullie u vlees.
Momenteel gebruik ik kolen van bastard maar vind naar mijn gevoel dat ze rap zijn afgekoeld.
Momenteel heb ik dit al "gemaakt"
Pichana van wagyu
Cote a los van charolais
Cote a los van rubia
Entrecote van simmental
Hebben jullie mss wat tips/ leuke bijgerechtjes
Bedankt