Archief - Met welke auto heb je al gereden, en wat waren je ervaringen er mee?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Garmir

Legacy Member
Deze thread lijkt me vrij duidelijk, de meeste members weten wel met welke wagen een ander member rond tuft, maar ze weten hoogst waarschijnlijk niet meer met welke ze in het verleden gereden hebben.

Daarmee deze thread, hier kan je alle wagens waarmee je reeds gereden hebt kwijt, en je kan er misschien onmiddellijk bij zeggen, hoe je de auto ervaren hebt.

Dus raapt er uw geschiedenis nog eens bij, en gooi die auto's in deze thread ;)



Ik zal hier meteen de spits afbijten.

Citroën BX 16TRS
De auto van mijn vader, waar ik mee leren rijden heb. verschrikkelijke auto om mee te leren, aangezien de leeftijd (19j). Maar eenmaal je daar kan mee rijden kan je met veel auto's rijden :D
Volkswagen Polo
Autoko van een maat van mij, gaspedaal is ENORM gevoelig daarmee was de eerste 5 minuten rampzalig in die auto. Je moest niet aan de pedaal komen om die auto in extreme toeren te steken :p
Opel Vectra
Auto van mijn broer. Is een extreem stille vogel op de baan, tuft lekker zacht rond. niets op aan te merken, zeer aangename auto + standaard speakers zijn van hoogstaande kwaliteit.
Mazda 6
Leasing auto van mijn broer zijn werk. aangezien eind dit jaar het leasing contract afloopt daar gaat de auto van de hand, hij heeft mijn vader de auto al voorgesteld, nu hopen dat hij niet te veel kost.
De auto zelf is zeer aangenaam om te rijden met 135pk onder de kap en een 2.0 turbodieselmotor onde de kap is de auto lekker vinnig, trekt rap op. De auto zelf is uitgerust met een GPS systeem wat ik op zich een leuke optie vind enkel dat de intarfase van het systeem niet echt duidelijk is. verder zijn de sportversnellingen zeer aangenaam en snel :D
Mitsubishi space star
Kutbak tot en met, was van een vriend zijn ouders, en de manier dat die persoon die bak gebruikt was hooguit schandalig, hij gaat er nog eens tegen de muur mee plakken. Die gast hebben we trouwens de deur getoond! De stuuras is niet meer recht uitgelijnd waarmee ik bedoel wanneer het stuur recht staat draait de auto naar rechts door...

voila dit zijn zowat de auto's waarmee ik al gereden heb, ik vergeet er nog eentje maar weet niet meer welk type of merk het was. da was zo'n kut-rijschool voituurke waarbij nu en dan de tachograaf en de toerenteller weg viel :rofl:


Nu is het aan gulder.
MVG

amdr

Legacy Member
Peugeot 205 (denk ik, zo iets van 10jaar oud denk ik :p)
Kut auto, niks grip, lawaaierig

Mitsubishi Space Wagon 1995
Voor zo een grote auto, enorm veel kracht eigelijk. Trok bangelijk op, veel plaats...Alleen...tjade looks :p

Mitsubishi Pajero 3.5 naft denk ik
Slechte reeks hadden we hier, vanaf de garantie verlopen was het ene probleem na het ander. Reed wel leuk en hoog maar niks voor mij :p

Huyndai Santa Fe (de laatste nieuwe daar)
Bangelijk om in te zitte, maar het is nen automatique met turbo diesel waar ENORME turbo lag op zit, ni gewoon!!

Opel Corsa C
Bangelijke wagen :p buiten het immense onderstuur

Opel Astra (zo die nieuwe)
1.3 CDTI kut motor, ga ni voorruit, maakt nog meer lawaai
De 6bak is wel handig :)

VW Golf 2 1.8
Gene slechten auto :) RIjd super

Nissas Micra 1.4 diesel
sais it all ?

Toyota Land Cruiser
weer teveel jeep voor mij

Simonn

Legacy Member
VW bora 1.9 tdi

Dit is m'n eigen wagen waarmee ik elke dag rijd. Het is een 130 pk versie, ik heb dus pk's genoeg om vlot met het verkeer mee te kunnen en toch blijft hij zuinig genoeg. Ideaal om rustig mee rond te rijden, maar zeker geen wagen om echt sportief mee te rijden. (logisch als je met zo'n diesel rijdt die ook nog eens enorm 'rolt' in de bochten :p)

Volvo S80

Aangename wagen om wederom rustig mee te rijden. Ideaal voor lange ritten aangezien de zetels echt FANTASTISCH zitten! Gewoon lekker chill rijden dus. (Van hard optrekken etc is er bijgevolg ook geen sprake )

Land rover defender

Tja veel uitleg hoef ik hier niet bij te geven. Ofwel ben je een fan ofwel snap je niet dat mensen zo iets kopen. In mijn geval het eerste.. Zo'n bak trekt helemaal niet op, heeft quasi geen luxe, maakt evenveel lawaai als een vrachtwagen, en toch..:love:

Citroën pluriel

Met deze auto heb ik leren rijden. Een 1600 naftje. Je kan vlotjes mee met het verkeer maar meer positiefs kan ik er niet over zeggen. Niets voor mij allesinds.

Audi A4 avant 1.9 tdi

Goed te vergelijken met m'n bora, maar toch duidelijk een betere afwerking. Minder windgeruis en andere geluiden, maar dat is deels ook te wijten aan het feit dat er op m'n bora laagprofielbanden liggen en op die A4 niet. Zoals alle auto's waarmee ik al gereden heb is het opnieuw een wagen waarmee je vlot mee kan met het verkeer, maar zeker geen racemachine.

@silent_spring@

Legacy Member
uhm... even denken

Nissan Micra K10 1.2 (58pk)
eerste eigen wagen
was wel redelijk vinnig, vond ik toen, maar uiteindelijk probleempjes met die boite enzo (raakte soms niet in eerste, problemen bij terugschakelen)

Nissan Micra K11 1.0
auto van m'n ma (is nu al even weg)
automatiqueske
ni veel van te zeggen eiglijk, de wagen waarmee ik mijn eerste keer gereden heb, zonder rijbewijs enzo.
vaak problemen met de cardan, is door de garage nooit goed onderhouden geweest.

Toyota Corolla Verso Linea Sol 1.8 benzine (130pk) met MMT
auto van mijn ma (heden) en gezinswagen
even wennen wel in 't begin met die MMT-bak, zeker in volautomatische stand. als je erges heel snel wil oversteken erges kan hij soms vies uit de hoek komen; schok en dan plotselinge acceleratie.
in sequentiële stand en volautomatische sportstand rijd die héél vinnig en trekt, gezien het gewicht van de wagen, vrij snel op.
heeft vaak problemen om z'n kracht neer te zetten bij stevig doorgassen.
motor maakt leuk en sportief geluid.

Toyota Aygo 1.0 (68pk) manueel
woon-werk autootje van m'n pa
leuk en vinnig motortje (3cyl)
wel wat hakerige versnellingsbak, dus even wennen in 't begin.

Ford Fiesta 1.1 ('93) (50pk)
mijn eigen wagen (2de) op dit moment
wel wat wennen in het begin, gevoelige embreyage
ook nogal underpowered, zelf in vergelijking met mijn Micra die ik ervoor had.
hij geraakt waar ik moet geraken en is door zijn vrij laag gewicht wel leuk om af en toe wat te spelen.


Die Fiesta en die Micra die ik gehad heb zijn beide wagens waarmee ge echt nog leert rijden en serieus mee leert schakelen.
met zo ne nieuwen astra break van de rijschool leert ge da dus belange niet goed, welja ge leert het goed, maar als ge dan in een ouder bakske stapt moet ge u serieus aanpassen.
Als ge met zo'n oude bakskes leert rijden, kunt ge imo al met veel rijden.

Als meerijden ook telt; (ik zal de leukste op noemen)

Santa Fe (ouder model)
Touran (TDI, 136pk versie denkik, maar door die DSG voelt die nogal underpowered)
Golf III 1.8 naft
Lada Niva
camionetteje van de Ikea :unsure:
Dirkxke z'n Fiesta ST
Cayenne van Bleam
Golf van Prophet (gekke kerel :p)
BMW 116i van Kennymis
.
.
.

Gromme

Legacy Member
Mercedes A-Klasse
Mercedes C-Klasse
Mercedes CLK Cabrio
Opel Astra
VW Polo (laatste model)
Fiat Uno
Ford Focus Break
Renault Megane
Ford Jumper (?)

|) ][ |V| ][

Legacy Member
Peugeot 307
Auto vd rijschool dus had ik weinig interesse in rij-eigenschappen en dergelijke

Mercedes 190D
Eerste eigen auto, 75pk, helemaal niet snel, wel kwaliteitsvol, redelijk zachte vering dus comfortabel, bijna geen luxe in de wagen zelf.

Mercedes 190D 2.5Turbo
Tweede auto, 125pk, ging erg rap in vergelijking met de gewone 190D, vering en comfort evenwel hetzelfde, wel airco in die bak :)

Ford Mondeo '97
Wagen van m'n pa, 95pk diesel, harde vering, 'zware' versnellingsbak

Ford Escort '96
Moeders auto, 72pk diesel, veel betere versnellingsbak dan de mondeo, maar wel veel trager ook, comfort is dan wel weer beter eerlijk gezegd, ook wel beter onderhouden :unsure:

Volvo S40
Weet niet welk jaar, auto van een collega, 90pk diesel, plezante auto, goeie kwaliteit, vering vond ik niet slecht, maar de remmen waren veel minder.

Mitsubishi Colt GLXI
Zus haar auto, 116pk naft, dat ding weegt niks en is dus nogal snel, 9sec naar 100, enorm zwakke remmen, extreem harde vering, te rap voor stadswagentje te zijn, maar te licht voor de snelweg (veel wind).

Volkswagen Sharan
Bedrijfswagen, 110pk diesel, vlotte wagen, comfortabel, je zit er hoog in wat ik graag heb, erg veel laadruimte, maar prestaties zwakken snel af alsje veel gewicht meehebt.

Ford Galaxy
Bedrijfswagen, 90pk diesel, op de motor na is dat exact dezelfde auto als de sharan, vorm, interieur, ophaning, opties ...

Renault Trafic
Camionet van werk, 85pk diesel, comfortabel is het wel door verassend goeie zetels, maar er zit geen enkele optie in, dus geen airco wat irritant is in de zomer, en voor prestaties geef ik 1/10, gewoon omdat hij nog vooruit gaat :p

Volkswagen golf I
Van de buurvrouw, weet niet welke motor, was een naft maar enorm sloom en de slechtste versnellingsbak waarmee ik ooit reed.

Mercedes S320CDI
Niet veel km mee gereden dus kan ik niet echt een mening geven, ging wel erg vlot vooruit. Enige automaat tot nu toe.

Ferrari Testarossa
Nog van m'n nonkel geweest, snel is wel erg denigrerend voor deze auto :unsure: Enorm oncomfortabel op kasseien :p

Porsche Carrera 4S
Beste wagen waarmee ik ooit reed ! 300pk. Versnellingsbak is subliem, prestaties valt niet over te discussiëren, had luchtvering waardoor oneffenheden of kasseien gewoon bijna onvoelbaar zijn.

Porsche 911 Turbo
Oud model van 1982 dacht ik, je voelde echt wel het kwaliteitsverschil met een modernere Carrera, maar qua karakter en uitstraling zou ik toch deze verkiezen.

En dan uiteraard mijn huidige auto, er gaan er me mss nog te binnen schieten, dan edit ik wel :p

Orochimaru

Legacy Member
BMW X5 3.0d
rijdt lekker en veel luxe, niets op aan te merken, alleen mocht hij wat meer power hebben (was de eerste 184pk versie)

Mercedes R 320cdi (224pk)
rijdt zacht + stille maar vlotte V6 ;) wel wat rammelend dashboard en panoramisch dak, wat ik niet kunnen vind voor zon auto..

Audi Q7 4.2 FSI (350pk)
laatst eens een testritje mee gedaan: gigantisch, lots of power & geeft een aangenaam gevoel van macht over de andere weggebruikers ;)

en nog een tiental andere minder leuke auto's :p

PhAnToM^

Legacy Member
Audi A6 1.9 TDi
Eerste auto waar ik ooit mee heb gereden, rijdt zalig, zeer soepel

VW Golf
Een Golf van de eerste versie! Klassieker, rijdt natuurlijk nog niet half zo goed als de Audi, maar toch wel vinnige bak zenne ^^

Foose

Legacy Member
Ik zal enkel de leuksten opsommen, want als ik elke auto moet vernoemen:

BMW M3
Tot zover de zaligste bak waarmee ik gereden heb. ALLES zit mee: power, kwaliteit, looks, goeie combinatie sportiviteit/comfort .. en natuurlijk het geluid :love:

Porsche 997 Carrera 2S
Ook enorm leuk, maar tegenwoordig is het toch teveel electronica om het leuk te vinden. Geluid enzo is ook goed.

Peugeot 205 GTI
Heeft goed zijn werk gedaan, ging goed vooruit voor zo'n lichte auto, maar het is toch niet alles om met zo'n pluimgewicht rond te rijden.

BMW X5 3.0d
Tja, ideaal natuurlijk.

$T@CkDuMP

Legacy Member
Volkswagen Polo 1.4i 60pk
rijdt heel lekker als je hem kent, maar heeft weinig kracht, je moet goed duwen om het verkeer bij te houden
BMW X5 3.0d 211pk
ongelofelijk, steptronic feest, voelt heel gemoedelijk en is erg vinnig voor zijn klasse
Peugeot 307 1.4i 75pk
goed comfort, zwakke motor (al kan dat doordat mijn opa hem kapot gereden heeft, ambraillage is echt een RAMP)
Volkswagen New Beetle Cabrio 1.9tdi 110pk
echt, heerlijk, compact en vinnig wagentje dat zeer aangenaam rijdt
diezelfde Space Star als Garmir
vond hem ook maar kut :sop:
diezelfde Citroën als Garmir
met zo'n auto zal ik wellicht nooit meer rijden...waar is den tijd da alles puur mechanica was :D op zich wel héél comfortabele zetels en ophanging, maar motor is totaal af, en zo'n zware besturing...man man man

*edit*
BMW 318i Touring 136pk
heerlijke wagen, vond hem leuker om te rijden dan onze X5 nu (RWD ipv 4x4), maar die heeft wel meer brute kracht en de 6cylinder ervan is ook wel aangenamer

Dirkxke

Legacy Member
toyota corolla (mee leren rijden) 1 of andere diesel stak daarin. vond er maar niks aan

fiesta 1.1 als eerste wagen. reed nie slecht maar was me wat te tam en moeten verkopen omdat mijn ma niemeer da stuur gedraaid kreeg na haar operatie's

fiesta 1.4 tdci, vond ik een zalig bakske wat er helemaal nie slecht uitzag maar verkocht omdat het ook te tam was en er nog een pak geld voor terugkreeg

fiesta ST 2.0 mijn huidige auto en die zal nog wel ne hele tijd bij mij blijven. degene die bij mij in de auto hebben gezeten met de m&g weten waarom ik zo zot ben ervan.

kia nog iets 1.1 of 1.0 (een klein scharminkel) op reis mee gereden en die auto was dus NIKS waard. zou ik nog nie voor niks willen hebben. da onderstuurde dus zelfs als ge daarmee aant parkeren waard :D

golf 2 gti. zalig bakske. ene waar gij nog met de auto moet rijden en niet andersom. de boite daarvan heeft ook ondertussen 20 lentes erop zitten dus het was redelijk vissen naar de versnellingen maar o zo plezant om mee te rijden :D (en da spel gaat juist evengoed als mijn fiesta :Shocked: )

dan nog een paar focus tamme kutdiesels en een mondeo 2.0tdci (rijdt allemaal heel plezant maar diesel kan me niemeer bekoren)

meegereden:

DE 450pk ibiza (absurd is de understatement van het jaar in die wagen)
een goed gechipte 1.9tdi die er een stock evo 9 aftrekt :D (da ding trok de stenen uit de grond)
de Workz golf I met 1.8T motor met ong 210pk (zaligste bakske waar k ooit in heb gezeten en hopelijk vanaf volgende zomer op 280pk ^^)
http://users.telenet.be/Dirkxke/golf2.jpg

1 of andere duffe ferrari. vond k gene zak aan :S
een sierra cosworth met alleen maar 2 zetels en een kooi in. (da spel trok zalig maar het was werken voor de bestuurder :D )

en dan nog een paar evo's, sub's, itr's enz enz enz...

FLT

Legacy Member
Aangezien ik nog niet heel lang mijn rijbewijs heb, heb ik dan ook nog niet met een groot arsenaal aan auto's rondgereden maar goed dit zijn ze:

Volvo V40 '98
Aangename auto om mee te rijden, maar wat een HEL om er mee te parkeren! Je ziet té weinig door de achteruit etc. Ook wat beperkte binnenruimte voor een groot iemand, het is een grote wagen maar zo voelt hij toch niet aan. Op de achterbank té weinig beenruimte, zelfs voor kleine mensen.

Ford Escort Clipper '92
Persoonlijk vind ik dit een zalig bakske (mss omdat het MIJN eerste auto is). Nuja geen servo, geen abs, geen airco... nix nada noppes van opties (behalve elect ruiten, open dak). Maar bolt nog extreem lekker voor zijn leeftijd (14jr). Het enigste dat soms een voorvalt is dat ie niet direct in eerste wil, nuja goed voor de rest geen problemen.

BMW e36(?) '93
Enigste BMW waar ik zelf mee gereden heb, ik vond hem niet echt lekker rijden door de stroeve versnellingsbak en het maar niet vooruit willen gaan, dat kwam waarschijnlijk door de ouderdom en het feit dat ie nog eens tweedehands was ook.

VW Passat TDI '00
Lekker ruimtelijk vanbinnen, mooi interieur, veel handige dingen (zoals een bekerhouder, armsteun bvb) die het allemaal wat aangenamer maken. Trekt ook voldoende op. Spijtig dat er het laatste jaar wat veel kosten aan geweest zijn waardoor de wagen buiten moet :(. Nu is de servopomp kapot. Conclusie: leuke wagen om mee te rijden.

Opel Vectra '03
Binnen 2 weken komt hier de ervaring, deze komt in de plaats van de Passat.

MilM

Legacy Member
Mercedes SL brabus (570 of 580 pk)
Veel slechts valt daar nie over te zeggen :p
Bom van een wagen, enkel vond ik het iets spijtig van de automatic.
Die was iets te comfortabel.
Auto openen en starten was me vingerafdruk.
Van uiterlijk vind ik het ook een enorm mooie wagen.

BMW 645Ci

Rij ik dikwils mee en steekt nooit tegen :p
Hou ondanks grote wielen nog goed baan in de regen in vergelijking met andere modellen van BMW, maar te zot moet je er ook niet mee doen.
Op het droge nog nooit iets van slechte wegligging ondervonden.
Wel wat hard afgesteld, maar persoonlijk vind ik dat een groot pluspunt.
En het geluid raak ek nooit beu.

BMW E90 320d 163pk
In zijn klasse zeer leuke motor.
Trekt goed op en trekt ook lang genoeg door voor een diesel.
Wegligging zeer goed, alleen enorm last van spoorvorming.
En op belgische autostrade durft er wel eens spoorvorming zijn :p

BMW E46 320CI 170pk
Vind ik nog altijd één van de mooiste wagens die er zijn.
Zeker in zijn prijsklasse en met mooie velgen eronder en in mooi kleur.
mooi geluid, 6 in-lijn, goeie wegligging.
In de regen minder.

BMW E60 535d, 530d, 530i, 525i
Niet echt zot gedaan me deze wagens, dus niet veel over te zeggen.
Had ietsje meer verwacht van de 535d (ivg me 530d), maar de power voel je echt wel.
Prachtige wagen van uiterlijk met de juiste velgen.


BMW E46 M3 SMG II
Comfortabel nie meteen de beste wagen.
Zeker nie voor passagiers :p (mede door transmissie)
But who cares about passagiers :p
Prachtig geluid, prachtig transmissie, prachtig wegligging, schoon opgebouwd vermogen tot ver in toeren.
Geen zotte dingen meegedaan

BMW X5 3.0d
Mercedes 270 CDI (model 99 - 02)
Beiden vond ik leuk op autostrade.
Gaven gevoel van in een zetel veilig te kunnen cruisen tegen gelijk welke snelheid.
Mercedes dikwils me electronica last gehad en service was minder.
Automatic eerder op comfort gericht.
In de sneeuw op ronde punten ging de ESP continu af (andere wagens minder last van)
Paar keer gehad dat ik op natte baan reed (lage snelheid, bv baan oprijden) en dat de ESP plots heftig ingreep waardoor je vertraagde wat best gevaarlijk was. (aankomende auto's)

BMW E46 318d touring
Die eerste vitesse was hier best lang en krachtig ivg me andere diesels.

BMW X3 2.0d
Vond ik niet mooi en was zeker underpowered.
Dus geen fan ervan.

Mercedes 220 CDI (model 02 - 05)
Stilgevallen bij de eerste start :p (koppeling stond wel zeer gevoelig)
136pk versie, waardoor underpowered.

Mercedes CLK 220 CDI (laatste model)
136pk, dus net als de E underpowered. Maar bij de CLK nog meer spijtig.
Uitvoering was de sportversie (naam vergeten).
Vond ik wel geslaagd met de wijzers en de inrichting.

Mercedes SL 350 (01-06)
Bwah.
245pk, maar ik heb die nooit gevonden.
Vanbinnen echt enorm mooi, prachtig dak, mooi uiterlijk. (zeer mooie cabrio dus)
Maar die power voor da geld :(
De push in de rug was wel zeer minimaal.
Eigenlijk niet echt op het geluid gelet (en reed met open dak).


Porsche boxster
Dunno of het de versie met 204 of 220pk was.
Vanbinnen was hij niet mooi.
Het dak was kapot.
Koppeling was enorm zwaar.
En het optrekken was evenzeer een teleurstelling.
Nee dank u.


Range Rover td6 (02 - 05)
Nooit op voorhand verwacht, ma vond het leuk rijden.
Behoefte achter power had ik niet.
Voelde mij gewoon efkes koning op de baan :p
Is imposant om achter zo een ruit te zitten en gewoon het gevoel te hebben "uit de weg of ik ram u"
BMW componenten erin.

VW Passat 1.9tdi (vorig model)
Dunno of het de 100 of 130pk versie was.
Efkes mee gereden.
Ik vond die zeer goed meevallen qua power. (dus ik vermoed dat het de 130pk was)
Was wel luidruchtig, maar ik trek mij daar in feite allemaal weinig van aan :p )
Lange ritten mee gedaan en nooit last ondervonden.

VW Golf 3 1.8
Rijdt nog altijd goed.
Schud wel wa, maar bijna niets van kosten aan gehad.

Peugeot 206 SW
Totaal onaangenaam vond ik deze wagen.
Zitpositie vond ik zeer saai.

Ik zal er nog paar vergeten zijn en nog paar van vrienden waar ik mee geredne heb enzo (ondr andere van het forum), maar weinig over te vertellen. Rijschool was een golf IV, maar kunt ge weinig over zeggen hé als er begeleider naast u zit.

En CAS zijn E30 :p
Na al zijn verhalen toch wel zeer verzichtig begonnen :p (lag wa glad als ik mij nie vergiste).
Verschoten van de power.
En da was nog voor zijne upgrade :p

JackM

Legacy Member
opel astra 1.4 fzoiets
scheven auto, gans naar de fruten gereden door men ma >_>

citroen C5
tgoja, schakelt soepel, ma das dan ook het enigste, rijdt wel vlotjes ma int trekken toch ne slome bak. vindek nie echt ne leuken auto om mee te rijden. (auto van men pa)

mercedes E190
auto van men opa, echt beestigen auto, rijd zeer deftig en ge hebt zo nog echt het gevoel da ge met ne auto aant rijden zijt, zit partisch niks van elektronica op, krij er vreet graag mee :)

suzuki vitara 1.9 tdi
leuk autoke, enkel maar mee opt land gereden :p
en daar rijd het toch wel nog deftig, nie vast mee gezeten, goe wagentje dus om mee te gaan crossen.

audi quatro
den ouden dus, deftig wagentje, gebruiken we om wa 'rally' mee te rijden opt land en over aardewegskes. aangezien den quatro nog altijd werkt en het motorke ook nog goe trekt is da dus een beestig autoke om u es mee te ammuzeren!

audi A4 1.9tdi
vreet wijs autoke, zit ook quatro op en blijft echt aan de baan plakken, was wel nacht toen ek der mee mocht rijden en der zaten wa zatlappen te slapen naast mij, dus zennek maar voorzichtig geweest :)

GMC van
auto van men neef, kweet eig nie echt welke specificaties, ma tzit alleszins ne V8 in :p
diene auto is echt zalig é, manmanman, als ge daarmee aanzet, diene ronk :love: ook wel wijs om int treken te winnen van een johny :D

porsche carrera 4s
nja, rijdt dus zeer deftig en meer moet daar eig niet aan toegevoegd te worden :)

porsche carrera 4
idem als vorige

ferrari 612 scaglietti
droomwagen, zit echt wel confortabel en luxueus + diene v12 doet meer of zen best. kzen vreet content dak daar es mee heb mogen rijden. ty vdw!

unimog
zalig ding, zoiets zou ek nog wel willen hebben, ook al ist eig ne camion. daarmee zit ge echt nie vast int land é + ge zit goed hoog, aahhrrhh kwijl kwijl :p bangelijk offroad ding!

mercedes G270
1 van men favoriete wagens, stoer en geil uiterlijk, prachtig vanbinnen en een monster in de modder :love:
kzou graag zo-eentje 2hands kopen, ma tkost ietske te veel :(


nu es kijken voor men rijbewijs :unsure:

CAS

Legacy Member
MilM zei:
Mercedes SL brabus (570 of 580 pk)

En CAS zijn E30 :p
Na al zijn verhalen toch wel zeer verzichtig begonnen :p (lag wa glad als ik mij nie vergiste).
Verschoten van de power.
En da was nog voor zijne upgrade :p

Aha, de beste voor het laatste gehouden :thumb:

Garmir

Legacy Member
Jack Malibu zei:
GMC van
auto van men neef, kweet eig nie echt welke specificaties, ma tzit alleszins ne V8 in :p
diene auto is echt zalig é, manmanman, als ge daarmee aanzet, diene ronk :love: ook wel wijs om int treken te winnen van een johny :D


Denkt aan The A-team, ba baracus mee zijn GMCke is altijd grappig de man die zo kloek als nen beer is en niet in de helicopter durft :D

Conqie

Legacy Member
nen opel zafira 1.6, rij ik nu toch al een klein jaar mee
Ja ik heb veel ervaring :unsure:

Gromme

Legacy Member
@ MilM, amai, hoe komt dat jij met zulke mooie/fraaie auot's rijd?

jeroenrams

Legacy Member
Peugeot 307 1.4Hdi 75pk(denkik) 2002
Aangename wagen om mee te rijden vond ik. Al is de redelijk trage motor wel wat tegenvallend. Ik vond het schakelen bij deze wagen wel niet zo aangenaam, maar dat zal komen omdat ik toen vooral met die Passat van hieronder reed en die vond ik enorm goed.
VW Passat 1.9 Diesel (ik denk 66pk) 1993
Enorm goede wagen vond ik. Hij trok wel niet snel op, maar dat kon me eigenlijk niet zo veel interesseren omdat hij voor de rest wel volledig mijn goesting was. Zat goed, schakelde goed, veel plaats voor de mensen die meereden.
Skoda Octavia combi tradition 1.9 tdi 101pk 2006
Was de opvolger van de Passat hier thuis. Auto was plots veel sneller dan die vorige, wat ik vanaf dan ook wel leuk begon te vinden om toch wat sneller te kunnen voorsteken enzo. Dus qua veiligheid om vlot voor te steken en dergelijke was dat wel een pluspunt. Ook de zetels zitten goed vind ik en eigenlijk heb ik ook op die Skoda niets aan te merken.
Ons papa en mama vinden dat ook een goede wagen, jammer genoeg in september is hij per total gereden. Nu in januari hebben we onze nieuwe, terug exact dezelfde gekozen omdat we er zo tevreden over zijn.
Renault Clio 1.1 naftje (geen idee hoeveel pk, 50 ofzo :)) 1992
Oud wagentje waar ik niets van verwachte toen we het kochten, gewoon om van punt A naar punt B te rijden voor korte afstanden. Dat is hetgeen we er mee doen en dat doet het goed. Op dat vlak scoort het dus een voldoende.
Voor langere afstanden ben ik er geen fan van. Door de slechte zetels krijg je er na meer dan een uur rijden een zeer achterwerk in :) Verder heeft het maar 4 versnellingen, dus 120 rijden ofzo zuipt echt veel naft :)
Al bij al niet zo'n aangenaam wagentje, maar het doet dienst voor korte afstanden en om 's nachts eens te parkeren op een plek waar je een nieuwe wagen liever niet zet ofzo :)
Ford Focus 1999 1.4 naft 75pk
Maar 1 week mee gereden. Ik vond het absoluut geen leuke wagen om mee te rijden. Het schakelde niet leuk vond ik en het was mijn eerste kennismaking met ne naft, wat ook wel tegenviel na altijd met diesel gereden te hebben vond ik. Ondertussen ben ik met ne naft rijden wel al gewoon, misschien dat ik hem nu anders zou beoordelen als ik er nog eens mee zou rijden.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan