Archief - Op de boterham

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

regenweer

Legacy Member
Hi,

Ik eet de laatste tijd vaak boterhammen thuis en ben zowat al het beleg dat ik normaal eet beu.
Wat eten jullie op de boterham?
Ik eet voornamelijk choco, confituur en préparé.

Carrion

Legacy Member
Stap de eerste de beste supermarkt binnen en kies gewoon iets.

KBE

Legacy Member
Zelf gemaakte eiersalade.

4 eitjes koken, pletten met mayonaise, peper, zout en klein lepeltje mosterd.

G63

Legacy Member
Normaal gezien Nutella.

Echter als ik in een gekke bui ben, zou ik wel eens durven kip andalouse op m’n stutje smeren!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Avondland

Legacy Member
Luie bui: brood roosteren en choco smeren;
Normale bui: oude kaas of gerookte hesp ertussen
Hipsterbui: brood roosteren met hummus en feta
Carnivorenbui: langzaam gegaard spek met wat scherpe mosterd

Spek en ei toch ook regelmatig.

Dat gezegd zijnde ben ik brood soms gewoon beu gegeten. Gek genoeg eet ik het met thuiswerken véél vaker dan in pre-coronatijden. Dan bestelde ik vaak een broodje. Niet gezonder, smaakt wel af.

Lt. ZweedVoet

Legacy Member
Komkommersalade
Vleessalade
Kip curry, hangt van slager af, want als ik 1 vetbrok tegenkom dan heb ik gedaan mee eten.

Maar als ik iets naar het werk meeneem is het meestal kaas of choco, da ziet er nog wa eetbaar uit na een aantal uren in mijn rugzak.
emoji14.png

sink

Legacy Member
prepare
zelfgemaakte eiersalade/krab-surimisalade ->wat surimi fijn snijden en erbij kappen
komkommersalade
schel hesp en/of kaas
kipcurry
kiphawaii
ham-prei

de meeste hierboven komen meestal van carrefour/buurtslagers.

Wat ook lekker is, en ik heel af en toe eens ga halen (in den aldi :unsure:) is scampi-look salade :love:

BlackOccult

Legacy Member
Onze bakker heeft een toog met vers beleg. Wat een gemak, want dan kan je gewoon vragen "x aantal sneetjes" in plaats van die voorverpakte hoeveelheden in de supermarkt.
Ik neem meestal belegen kaas, kipfilet, kalkoensalami en een potje kip curry. :cool: Radijzen eet ik ook heel graag bij de boterham, met wat zout of op Philadelphia.

Jonas89

Legacy Member
-strasbourg (niet de stad)
-champignonworst
-mosterdspek
-gerookte zalm en Philadelphia light
-kipcurry
-kaas met mosterd
-vleessalade

-choco
-muizenstrontjes met Alpro boter

Renegadexxripxx

Legacy Member
De standaardjes :

Confituur
Choco
honing
boter

De iets meers :
1 van de vorige samen met :
salami, hesp, kaas (smeer, smelt of gewoon), boterhamworst, stuk chocolade (vroeger mokka of banaan :d), de alombekende muizenstrontjes. dan cervela of een andere type worst, de verschillende typen soepen (waarbij je de boterham in de soep dopt voor je eet).

Dan de uitzonderingen :
chocosmeerkaas
aardbeismeerkaas
Spek en eieren
banaan en choco
frikandel bakken en ertussen steken met wat curryketchup en mayonaise
Hetzelfde maar dan met een hot dog
hetzelfde maar dan met wat gehakt of een gewone worst
kip curry
croque monsieur/hawai, madam, ...
wentelteefjes

denk dat ik de meeste permutaties dan wel gehad heb :d

Ivan4you

Legacy Member
Ne lekkere tas chocomelk en dan uw boterham in doppen met veel boter op.Maar dan chocomelk klaargemaakt met fondauchocolade.

wiseguy444

Legacy Member
Pepersalami
Kip-curry of eiersalade met die voorgebakken ontbijtspek dat je even in de microgolf steekt.
Jonge/jong belegen gouda en hesp met mayo
Koude boulet sneetjes special (ketchup, mayo en verse ajuinsnippers)
Creme paté of ardeense paté
Americain prepare met mosterd, ketchup, worcestershire sauce en zure kornichons of verse ajuin snippers

Avondland

Legacy Member
Wat mijn bompa zaliger ooit deed: een boterham zwieren in een pan waarin net spek gebakken was. Paar keer omdraaien en nadien bruine suiker op doen. Caloriebom, wel heel lekker.

Straddle

Legacy Member
- Gerookte zalm
- Kipcurry (zelfgemaakte meestal, om kcals te besparen)
- Ei uit de microwave
- Pikante tonijnsla van Delio
- Rauw rundsgehakt

Avondland zei:
Wat mijn bompa zaliger ooit deed: een boterham zwieren in een pan waarin net spek gebakken was. Paar keer omdraaien en nadien bruine suiker op doen. Caloriebom, wel heel lekker.

Ik word al misselijk bij de gedachte alleen :shutup:

makila

Legacy Member
Avondland zei:
Wat mijn bompa zaliger ooit deed: een boterham zwieren in een pan waarin net spek gebakken was. Paar keer omdraaien en nadien bruine suiker op doen. Caloriebom, wel heel lekker.
Hehe same. Lekker!

wiseguy444

Legacy Member
Oh, nu Avondland mij aan oldscool doet denken...
Nen boterham met banaanschijfjes en kristalsuiker. Of frieten met een rauw ei over.
Kan goe allebei 30j geleden zijn en niet meer aan gedacht.
Toch nog eens doen precies.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan