Archief - ediscount-store.com te vertrouwen?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Crow360

Legacy Member
Hallo,

heeft er iemand ervaring met deze webwinkel? www.ediscount-store.com
Is het te vertrouwen? Hoe is het mogelijk dat ze aan zo lage prijzen kunnen aanbieden? Of zit er ergens een addertje onder het gras dat me niet opvalt?

Dank u.

Nooby4Ever

Legacy Member
ziet er niet zo super site uit, ik zou er afblijven :s (tenzij er mensen zijn met goede ervaringen)

Bartel

Legacy Member
Ziet er inderdaad niet echt betrouwbaar uit, maar wie weet...

Wie zijn wij? Wie zijn wij?
Ediscount-store is opgericht in 1999 en gespecialiseerd in het inkoop en verkoop van elektronica.
We zijn tevens officieel dealer van alle grote merken GSM toestellen, GPS navigatiesystemen,
Laptops, Computers, en overige Elektronische Apparatuur.

Sindsdien we opgericht zijn hebben we ons weten te vestigen in de volgende 9 landen:
Australie, Duitsland, Rusland, Italie, Zwitserland, Engeland, Turkije, Canada & Frankrijk.

Sindskort zijn we ook actief in NEDERLAND.

Hoewel Nederland ons 10e land is waarin we actief zijn en we al 10 jaar opgericht zijn is het reden voor GROOT FEEST

10 JAAR EDISCOUNT-STORE

10 jaar bestaan en uitgroeien tot 10 verschillende landen?

Daarom hebben we besloten 1 maand lang alle producten dat we op voorraad hebben tegen Spotprijzen weg te geven!
De Actie periode is geldig van 15 Juni 2009 tot 15 Juli 2009. Dus grijp je kans OP=OP


Ediscount-store.com directeur,
Dhr. Alexander Pugachev

SpeedFreak.be

Legacy Member
Ok mss is het een te vertrouwen website, maar die prijzen zijn wel merkwaardig laag. Ik bedoel ze moeten toch ergens winst maken. :wtf:

Mss geven ze de artikelen aan spotprijzen weg, maar hoe wordt er dan winst gemaakt?

Blackslayer

Legacy Member
Als deze betrouwbaar is, bestel ik onmiddelijk een aantal dingen :p

JimmyPatterson

Legacy Member
Betaal aan:

8774243 ING BANK
t.n.v Dhr. M A OZAN
te 's-Gravenhage

Stuur eventueel u betalingsbewijs naar ons toe voor een snellere afhandeling.

Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is.




Zegt al veel niet

Blackslayer

Legacy Member
ik heb gereageerd via kapaza en gevraagd hoe ze zulke prijzen kunnen hanteren.

dit is hun antwoord :

Geachte heer ,

Het betreft een actie periode.
Alles wat we over hebben zijn resterende goederen.

paraDOTbe

Legacy Member
Zeker niet te vertrouwen, ze pronken op de site met een Thuiswinkel logo. Winkels krijgen dit logo als ze aan een aantal eisen voldoen. Als je 'ediscount (store)' opzoekt op de site, dan vind em niets... :wtf:

Dus trek u conclusies. Dit kan je doen bij veel webwinkels die werken in NL... :niceone:

Hansje078

Legacy Member
Nou wat ik jullie wil mededelen is dat het bedrijf wel te vertrouwen is.
Ik had Maandag 15de een bestelling geplaats en hem hem de vandaag dus de 17de al ontvangen.

Om meer te weten te komen over het bedrijf zocht ik het ff op op google en kwam
deze forum tegen en wat ik graag wil weten heeft er nog iemand anders ervaring met dit bedrijf?

Zo ja dan ga ik zeker meerdere bestellingen plaatsen.

paraDOTbe

Legacy Member
Hansje078 zei:
Nou wat ik jullie wil mededelen is dat het bedrijf wel te vertrouwen is.
Ik had Maandag 15de een bestelling geplaats en hem hem de vandaag dus de 17de al ontvangen.

Om meer te weten te komen over het bedrijf zocht ik het ff op op google en kwam
deze forum tegen en wat ik graag wil weten heeft er nog iemand anders ervaring met dit bedrijf?

Zo ja dan ga ik zeker meerdere bestellingen plaatsen.

Hoe heb je de 15de nu hier terecht gekomen zijn? Deze thread is pas vandaag aangemaakt... :doh: Dees slaat helemaal nergens op... :rofl:

Hansje078

Legacy Member
Jullie vroegen om ervaringen met het shop!
En ik heb 15de keurig mijn bestelling geplaats.
Vandaag had ik hem ontvangen,
Een playstation 3 met een extra controller zoals ze het aanbieden.

Eerst lezen voordat je iets schrijft.
Ik zocht meer terug over het bedrijf op google, bing, yahoo, etc. ben ik nou eenmaal hier terecht gekomen.
Ik heb niet geschreven dat ik de 15de terecht ben gekomen op dit forum!!

Ach jezus wat is lezen toch moeilijk voor de jeugd van tegenwoordig.

henk83

Legacy Member
Goedendag met Henk ik zocht op google naar ediscount en tot mıjn grote verbazing kwam ik op deze site terecht ik heb eerder 3 bestellingen geplaats en ik had ze keurig binnen 7 dagen in huis kwam via een vriend van me in nederland in contact je moet wel je betaalbewijs versturen voor een snelle afhandeling onder rembours sturen ze ook voor bestellingen boven de 800 euro omdat ik het niet vertrouwde heb ik zelf onder rembours besteld

stvw

Legacy Member
Hansje078
Geregistreerd: 17/06/09
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2

henk83
Geregistreerd: 17/06/09
Locatie: genk
Berichten: 1

Achterlijk zijn we hier niet hoor =|

Blackslayer

Legacy Member
2 mensen die vandaag zich speciaal registreren om hierop te antwoorden vind ik toch wel redelijk verdacht . :)

Hansje078

Legacy Member
Blackslayer zei:
2 mensen die vandaag zich speciaal registreren om hierop te antwoorden vind ik toch wel redelijk verdacht . :)

Als u het verdacht vind dan besteld u toch niets.
Wat ik hier doe is alleen mijn ervaring delen.
Dat bedrijf heeft geen 1 maar meerdere klanten ga ik van uit dus kunnen er dalijk misschien wel andere mensen op reageren dus hoe meer mensen? hoe verdacht beweert u? Pleur toch op nietsnut..

paraDOTbe

Legacy Member
Hansje078 zei:
Als u het verdacht vind dan besteld u toch niets.
Wat ik hier doe is alleen mijn ervaring delen.
Dat bedrijf heeft geen 1 maar meerdere klanten ga ik van uit dus kunnen er dalijk misschien wel andere mensen op reageren dus hoe meer mensen? hoe verdacht beweert u? Pleur toch op nietsnut..

Wel raar dat er vandaag ineens allemaal mensen googlen naar 'ediscount' :rofl:


daarmee dat ze showen met een logo, die ze blijkbaar niet verdienen!

just my 2 cents...

reported to close. Peins dat t wel duidelijk is :D


ps. Hollanders hé :p Soms schaam ik me... :wtf: Maar ach, gelukkig hedde ook zo'n belgen :niceone:

Hansje078

Legacy Member
[PARA];11766444 zei:
Wel raar dat er vandaag ineens allemaal mensen googlen naar 'ediscount' :rofl:


daarmee dat ze showen met een logo, die ze blijkbaar niet verdienen!

just my 2 cents...

reported to close. Peins dat t wel duidelijk is :D


ps. Hollanders hé :p Soms schaam ik me... :wtf: Maar ach, gelukkig hedde ook zo'n belgen :niceone:

:offtopic:
Het leven is raar kerel. Alles is raar wat er hier gebeurd is ook raar. Dat we worden beschreven als PR is ook al raar. Enige waar ik naar op uit was is nader informatie vinden over het bedrijf. Maar dan worden we beschreven als DIKKE PR.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan