Archief - www.allesvoorniets.com ervaringen?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

ReBirTh

Legacy Member
eigenlijk is het erg simpel. In België dient een winkel z'n ondernemingsnummer of btw nummer te vermelden op z'n site, in Nederland z'n Kvk nummer. Staat dat er niet op, dan is het vaak wel iets dat niet zo koosjer is... en dus niet te vertrouwen.

Fatalix

Legacy Member
ReBirTh zei:
eigenlijk is het erg simpel. In België dient een winkel z'n ondernemingsnummer of btw nummer te vermelden op z'n site, in Nederland z'n Kvk nummer. Staat dat er niet op, dan is het vaak wel iets dat niet zo koosjer is... en dus niet te vertrouwen.

Voila.

Anarchist12911

Legacy Member
"Van de kamion gevallen" is dan ook een synoniem voor "gestolen". :p

jikkel

Legacy Member
De vele taalfouten komen ook niet echt professioneel over. Gewoon hun slogan is al fout (zou een dubbel punt tussen moeten)
"De naam zegt het al allesvoorniets"

Alle producten dat op AllesVoorNiets.com worden aangeboden zijn exact zoals staat voorgeschreven,
Alle producten zijn nieuw met de totale garantie dat door de fabrikant wordt bepaald.
GROOT BRITANIE
Wij wensen u veel Winkel Plezier!!

Ofwel is dat gewoon omdat het Nederlanders zijn :)

Recipe4hate

Legacy Member
Misschien is de website door een jobstudent gemaakt?
Of door het neefje van de zaakvoerder :unsure:

Baats

Legacy Member
"Welkom Gast! Wilt u inloggen? of wilt u een nieuwe account aanmaken? U kunt alleen prijzen zien indien u bent ingelogd!"

Allee, waarom zie ik daaronder dan direct alle prijzen staan? :lol:

Eigenzinnig

Legacy Member
Standaard gratis oscommerce shopje met slecht vertaalde tekstjes..geen bedrijfsgegevens..gehost in Thailand? geregistreerd op een méér dan waarschijnlijk valse naam en adres ergens in Rotterdam..dit ruikt méér dan bedorven..

Sunshine

Legacy Member
Daar hoeft niet per se iets mis mee te zijn. Het is een goede strategie als bedrijf om uw prijzen in het begin laag te zetten, dat trekt altijd extra klanten aan, en zo kan je direct een degelijke omzet krijgen, en goedkoper aankopen bij je leveranciers.

Echter als je de prijs TE laag zet, dan gaan mensen dat wantrouwen, zoals we nu zien in dit topic, vertrouwen de meeste leden dit zaakje niet.

Volgens mij koopt die zaakvoerder gewoon overstocks aan en kan hij ze daarom tegen een zeer concurrentiële prijs kopen. Enig punt wat ik wel als gevaar zie, is dat ik geen KVK nummer (Nederlandse tegenhander van ondernemingsnummer...) kan vinden op zijn website. Dat doet me dan ook weer denken, dat het een beetje louche zou kunnen zijn.

miep35

Legacy Member
wij zijn helaas als 1e denk ik wel zo dom geweest om iets via de site te bestellen, een PS 3 spel, ik vond het al goedkoop en was 3 dagen eerder te leveren dan ergens anders, ze waren een groothandel werd er verteld. Vind het jammer, waren mijn zoon zijn gespaarde centjes. Nou ja, zodra ik nu dus de site wil openen bestaat de pagina niet meer en krijg ik een Trojan melding. Nou ze zij nog niet klaar met me, ik moet en zal mijn geld terug krijgen, dus als je een idee hebt, graag:sad:

rowan3334

Legacy Member
Hallo.
Ik heb geinformeerd bij de kamer van koophandel en daar staan ze niet ingeschreven, dus het is geen officieel bedrijf. Het adres bestaat ook niet. Ik heb gekeken op Google Maps.
Dus koop aub niks op deze site. en als je het toch wilt proberen, koop dan eerst iets goedkoopst om uit te testen of ze het wel echt opsturen.
Mij is het al overkomen dat ik op zo'n dezelde type site iets heb gekocht maar het is ook nooit aangekomen.

Rowan

Arifiene

Legacy Member
miep35 zei:
wij zijn helaas als 1e denk ik wel zo dom geweest om iets via de site te bestellen, een PS 3 spel, ik vond het al goedkoop en was 3 dagen eerder te leveren dan ergens anders, ze waren een groothandel werd er verteld. Vind het jammer, waren mijn zoon zijn gespaarde centjes. Nou ja, zodra ik nu dus de site wil openen bestaat de pagina niet meer en krijg ik een Trojan melding. Nou ze zij nog niet klaar met me, ik moet en zal mijn geld terug krijgen, dus als je een idee hebt, graag:sad:

Dream on.
HLN Internet - Oplichters op internet krijgen vrijspel (1082493)
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan