BeyondGaming

Review: Senua's Saga: Hellblade II
  • 0
  • 2
De frêle Senua heeft een onredelijke mate aan gewicht om op haar schouders te torsen. Niet alleen moet ze de demonen in haar hoofd en de gevaren van de wereld om haar heen bestrijden, ze krijgt ook nog eens de hoop van de voltallige Xbox-divisie op haar gevestigd. Na een reeks van teleurstellingen, flops en de absolute shitstorm van de voorbije weken, lijkt het alsof alle hoop op Senua’s Saga: Hellblade II is gericht om aan te tonen dat Xbox nog steeds in staat is om kwalitatieve blockbusters af te leveren.

Senua 2.jpg

Claustrofobische grootsheid

Alleen is het dat niet helemaal he? Iedereen die Senua’s Sacrifice gespeeld heeft en daar nog steeds warme gevoelens aan overhoudt, weet dat de zwaar getroebleerde Senua zich zo vlot niet in het malletje van een blockbuster laat duwen. Hellblade was bij haar release in 2014 dan wel een cinematografisch uitzonderlijke game, maar het was er wel eentje die haar...
Fotoverslag: Postmodern Jukebox @ La Madeleine
  • 0
  • 0
Postmodern Jukebox kwam op zaterdag 18 mei hun tiende verjaardag vieren in een volledig uitverkochte La Madeleine in Brussel. Met een mix van dans, zang en live muziek van de hoogste kwaliteit en met veel enthousiasme staken ze het publiek aan dat hierdoor ook de beentjes los schudde. Het publiek was zo toegewijd dat velen de retrodresscode van de band overnamen wanneer ze kwamen kijken. Van de Spice Girls tot Nintendo-melodieën, deze getalenteerde artiesten gaven een hoogstaand concert gedurende de hele avond.

Foto's Postmodern Jukebox​

Tweede trailer voor Presumed Innocent met Jake Gyllenhaal
  • 0
  • 0
Apple TV heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de misdaadthrillerserie Presumed Innocent, gebaseerd op het boek van Scott Turow. Het verhaal gaat over hoofdadjunct-aanklager Rusty Sabich (Jake Gyllenhaal) die wordt beschuldigd van een gruwelijke misdaad.

De serie werd geregisseerd door Anne Sewitsky en Greg Yaitanes en zal uit acht afleveringen bestaan. De cast bestaat verder onder meer uit Ruth Negga, Bill Camp, O-T Fagbenle, Chase Infiniti, Nana Mensah, Renate Reinsve, Peter Sarsgaard, Kingston Rumi Southwick en Elizabeth Marvel. Presumed Innocent is vanaf 12 juni op Apple TV+ te zien. Je kan de eerste trailer hier nog eens bekijken.

Eerste beelden van The Witcher Seizoen 4: Liam Hemsworth als Geralt
  • 2
  • 2
Netflix heeft de eerste beelden van het vierde seizoen van The Witcher onthuld, waarin we voor het eerst een glimp opvangen van Liam Hemsworth als Geralt van Rivia. Na drie seizoenen neemt Henry Cavill afscheid van deze iconische rol. De exacte releasedatum van de nieuwe afleveringen op Netflix is nog niet bekendgemaakt, maar deze wordt pas ergens in 2025 verwacht.

Review: Crown Wars: The Black Prince
  • 0
  • 0
De Kronenoorlog woedt voort, terwijl rebellen en struikrovers welig door het land tieren en er verderf en vernietiging zaaien. Vanuit je kasteelbasis krijg jij het privilege om die bezielende held(in) te zijn in de strijd tegen het kwaad, in het gloednieuwe turn-based tactiek- en strategiespel Crown Wars: The Black Prince. Vanaf 23 mei kun je van het spel genieten op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, een versie voor Nintendo Switch zou kort daarna lanceren.
Kingdom Hearts-serie verschijnt 13 juni op Steam
  • 0
  • 2
Square Enix heeft bekendgemaakt dat de geliefde Kingdom Hearts-serie op 13 juni verschijnt op Steam. Vanaf die dag kunnen Steam-gebruikers voor het eerst met Sora, Donald Duck en Goofy op avontuur gaan in twee sensationele Kingdom Hearts-verzamelingen en het hooggeprezen Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC). Samen zijn deze titels van de Dark Seeker Saga goed voor 10 magische ervaringen met honderden uren aan content.

Speciaal voor de Steam-release van deze titel hebben de graphics van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX verbeterde textures gekregen. Daarnaast ontvangen spelers die Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) aanschaffen de nieuwe, platform-exclusieve Keyblade Dead of Night.

Nu we de Kingdom Hearts-serie naar Steam brengen is de serie toegankelijker dan ooit, en willen we onze nieuwe spelers graag welkom heten. Namens het hele Kingdom Hearts-team wil ik graag vertellen hoe geweldig we het vinden dat zoveel nieuwe spelers de actie, magie en vriendschap van Kingdom Hearts...
Scarlet & Violet—Shrouded Fable voor komende zomer aangekondigd
  • 0
  • 0
Pokémon zit niet stil. En het geld van de kaartverzamelaars ook niet! Onlangs heeft The Pokémon Company namelijk aangekondigd dat we komende zomer weer een nieuwe set aan verzamelkaarten mogen verwachten: Scarlet & Violet—Shrouded Fable. Deze uitbreiding zal vanaf 2 augustus 2024 verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Pecharunt, die voor het eerst werd ontdekt in The Hidden Treasure of Area Zero downloadbare content voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, maakt zijn Pokémon TCG-debuut in Scarlet & Violet—Shrouded Fable als een Pokémon van het type Darkness. Spelers kunnen Pecharunt ex gebruiken om een Darkness-type Pokémon op de bank in te schakelen door de Subjugating Chains-vaardigheid te gebruiken. Pecharunt ex kan worden gecombineerd met Okidogi ex, Munkidori ex en Fezandipiti ex om verschillende speelcombinaties te ontgrendelen.

Bovendien zullen parallelle holografische kaarten in Scarlet & Violet – Shrouded Fable een nieuw, uniek...
Review: Ghost of Tsushima: Director's Cut
  • 1
  • 1
Dit najaar krijgen de liefhebbers van de franchise dus eindelijk hun Assassin’s Creed in Japan. Men zou haast vergeten dat, ondertussen bijna vier jaar geleden, al die andere game uitgebracht werd, met een erg gelijkaardig concept. Ook het Ghost of Tsushima van Sucker Punch is namelijk een actiespel voor PlayStation 4 én 5 (via de Director’s Cut-editie), waar er voortdurend geslopen en geëlimineerd moet worden. Eveneens in een feodaal Japan, en wel op het fabelachtige Tsushima, een eilandengroep gelegen in de straat van Korea. Mede dankzij het epische plot, gebaseerd op enkele films van de legendarische Akira Kurosawa, werd het een voltreffer.

En nu is er dus eindelijk die pc-port van deze Ghost of Tsushima: Director’s Cut . Deze editie bevat het basisspel, de Iki Island-expansie, de PlayStation-overlay voor wie dat wenst, én de coöperatieve/online multiplayer Legends-modus, waarvoor...
Jessica Alba in actiethriller Trigger Warning
  • 0
  • 0
Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor de actiethriller Trigger Warning. De film volgt Special Forces-commando Parker (Jessica Alba), die terugkeert naar haar geboorteplaats na het tragische nieuws van haar vaders overlijden. Wanneer ze de familiebar erft en opnieuw contact maakt met haar ex-vriend Jesse (Mark Webber), zijn opvliegende broer Elvis (Jake Weary) en hun machtige vader senator Swann (Anthony Michael Hall), ontdekt ze dat er meer achter de dood van haar vader zit dan op het eerste gezicht lijkt. Parkers zoektocht naar antwoorden leidt haar al snel naar een gevaarlijke confrontatie met een gewelddadige bende die haar geboortestad terroriseert.

De film wordt geregisseerd door de Indonesische filmmaker Mouly Surya en de cast bestaat verder onder meer uit Tone Bell, Gabriel Basso, Kaiwi Lyman en Hari Dhillon. Trigger Warning zal vanaf 21 juni op Netflix te zien zijn.

Review: Neptunia Game Maker R:Evolution
  • 0
  • 0
Neptune en de andere godinnen van Gamindustri keren terug in een gloednieuw avontuur met Neptunia Game Maker R:Evolution. Net zoals Neptunia: Sisters VS Sisters, is ook deze nieuwe titel in de reeks een spin-off van de Hyperdimension Neptunia-reeks. Deze keer is het niet het kleine zusje Nepgear die centraal staat, maar Neptune zelf die naar een parallelle dimensie reist. In deze versie van Gamindustri wordt ze de CEO van een gamebedrijf. Het is jouw taak om dit gamebedrijf te doen bloeien, terwijl je probeert te achterhalen waarom de godinnen ruziën in deze wereld en een piraterijprobleem probeert op te lossen.

Neptunia Game Maker R:Evolution bouwt grotendeels verder op de formule van Neptunia: Sisters VS Sisters en schotelt je bijgevolg een vrij gelijkaardige ervaring voor. De gevechten verlopen ook deze keer in...
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 21/2024
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt af en toe met een speciaal nieuwsbericht op de proppen, waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Dot’s Quaxly uit de “Pokémon Horizons: De Series” animatieserie kan nu door trainers worden ingewisseld en toegevoegd aan hun Pokémon Scarlet of Pokémon Violet team, met behulp van de Partner Ribbon. Zodra de Partner Ribbon aan Quaxly is toegewezen, krijgt het de titel “Dot’s Quaxly” wanneer het in een battle wordt gestuurd tijdens de game.

Dot werkt samen met haar partner Pokémon Quaxly in deel 2 van de “Pokémon Horizons: The Series” animatieserie. Samen met Liko en Roy reist Dot met de Rising Volt Tacklers op een spannende zoektocht naar nieuwe landen, het ontrafelen van oude mysteries en het ontmoeten van Pokémon die ze nog nooit eerder hebben gezien. Trainers kunnen “Pokémon Horizons: The Series” nu zien op op Netflix.
  1. Trainers kunnen hun in-game gift...
Fotoverslag: Ronker @ Ancienne Belgique
  • 0
  • 0
Op 15 mei kwam Ronker de AB onveilig maken om hun debuutplaat "Fear Is A Funny Thing, Now Smile Like A Big Boy" voor te stellen. Als support act brachten ze TUFF GUAC mee. Deze garagerockband bracht iedereen aan het dansen in minder dan een nummer tijd. Zo opgewonden van hier te mogen zijn, vroeg de zanger voor meer en meer tijd om te blijven spelen. Toch was het tijd voor Ronker om het podium over te nemen na een gedeeld moment erop. De toon was alvast gezet voor de rest van de avond!

Ronker gaf al hun energie aan hun trouw headbangend publiek. Liedje na liedje, ging de zanger niet alleen de muziek leiden, maar ook het publiek en alle moshpits die daarbij horen. Generaties begonnen te verbroederen en iedereen begon te springen en te klappen, zowel de jongere als de minder jonge fans. Maar zelfs dan was het nog niet gedaan, want Ronker had nog een verrassing in petto door hun vrienden op het podium uit te nodigen. Dit feestje werd alleen maar beter, de energie spatte ervan af en...
Nieuwe K3 show 'Zeesterren' in 2025
  • 0
  • 1
Hoewel de K3'tjes nog volop aan het touren zijn met hun De 3 Biggetjes-musical, staat de volgende show al gepland. Vanaf 1 maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia doorheen Vlaanderen en Nederland te zien zijn in hun nieuwste tour Zeesterren. Met Zeesterren neemt K3 hun publiek mee op een magische reis onder water vol zang en dans.

De show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp ... Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen.

Zeesterren is te zien vanaf 1 maart 2025 in Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen.
Tickets & info via www.studio100.com
Nieuwe Elden Ring: Shadow of the Erdtree CGI-trailer onthult de tirannie van Messmers vlam
  • 0
  • 1
Een nieuwe CGI-trailer van Bandai Namco Entertainment en FromSoftware onthult meer over wat spelers zullen ontdekken in het Realm of Shadow wanneer Elden Ring: Shadow of the Erdtree wereldwijd verschijnt op 21 juni. Verdiep je meer in de lore van de uitbreiding en wees getuige.

Shadow of the Erdtree is de DLC-uitbreiding voor Elden Ring - de wereld die is gecreëerd door FromSoftware-regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de meesterwerk fantasiereeks "A Song of Ice and Fire" - en werd uitgebracht onder brede lovende kritieken. De game won talloze prestigieuze prijzen over de hele wereld, waaronder Game of the Year bij The Game Awards 2022, Golden Joystick Award 2022, 26e D.I.C.E. Awards en de 2023 Game Developers Choice Awards, en vele andere onderscheidingen.

In Elden Ring: Shadow of the Erdtree stappen spelers in het Realm of Shadow om een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar te verkennen en om het op te nemen tegen dreigende eindbazen met nieuwe...
System Shock viert launch met nieuwe trailer
  • 0
  • 1
Eindelijk is het zover. De remake van System Shock, gebaseerd op de iconische scifi actiongame uit 1994, is nu wereldwijd verkrijgbaar op consoles. Nightdive Studios’ getrouwde remake van de klassieke mix van een shooter en meeslepende sim verscheen in 2023 al voor pc’s en werd toen warm ontvangen. Nu kunnen ook console-spelers de strijd aangaan met SHODAN — de originele, doorgedraaide AI met kwaadaardige bedoelingen — op PlayStation 4|5 en Xbox One en Series X|S. Daarbij worden spelers verplaatst naar de duistere diepten van Citadel Station waar ze moeten proberen de aarde van de ondergang te redden.

De System Shock remake combineert de gameplay van het origineel met gloednieuwe HD-beelden, aangepaste besturing, een vernieuwde interface en gloednieuwe geluiden en muziek. Nightdive Studios heeft nauw samengewerkt met vele leden van het originele System Shock-team, inclusief Terri Brosius, de originele stem van één van de meest iconische schurken in games: SHODAN...
Jason Voorhees en Agent Smith vervoegen MultiVersus
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games heeft een nieuwe lanceringstrailer van MultiVersus vrijgegeven waarin Jason Voorhees uit de Friday the 13th-horrorfilmfranchise en Agent Smith uit de The Matrix-filmreeks worden onthuld als speelbare personages in de free-to-play platformvechtgame, die officieel verschijnt op 28 mei.

Beide nieuwe vechters voegen zich bij het MultiVersus-rooster naast DC Super-Villain The Joker als onderdeel van Season 1: Puns & Villainy. Jason Voorhees is beschikbaar bij de lancering, terwijl Agent Smith later in het seizoen uitkomt.

Naast Jason en Agent Smith laat de actievolle trailer een epische mix zien van helden en schurken van MultiVersus, waaronder Wonder Woman en The Joker (DC), Velma (Scooby-Doo), Bugs Bunny en Marvin the Martian (Looney Tunes), Iron Giant (The Iron Giant), Rick Sanchez (Rick and Morty), Stripe (Gremlins), en Finn the Human en Cake the Cat, een variant van Jake the Dog (Adventure Time).

Tour de France 2024 toont Criterium-modus in nieuwe trailer
  • 0
  • 0
De Tour de France 2024-game is vandaag onthuld in een nieuwe trailer die focust op een van de grootste nieuwe features van deze editie: de veelgevraagde multiplayer-modus. De nieuwe Criterium-modus laat zes spelers tegelijk een etappe tegen elkaar racen, waarbij elke speler twee wielrenners bestuurt. De regels zijn eenvoudig: wie als eerste over de finish gaat, wint de race! De omstandigheden tijdens races kunnen echter compleet veranderen. Elke speler bestuurt een team van twee wielrenners: een leider en een ploeggenoot. En elke speler heeft vier soorten ploegen: een "flat"-team, een "hill"-team, een "mountain"-team een "versatile"-team.

Aan het begin van elke race worden willekeurige instellingen gekozen voor gevarieerde omstandigheden, waar spelers slim op moeten inspelen. Nadat een etappe is gekozen (willekeurig uit alle etappes die beschikbaar zijn, behalve uit die voor tijdsritten), kiest de game een afstand (tussen 30 km en 50 km) en het soort team dat spelers moeten...
Review: Paper Mario: The Thousand-Year Door
  • 0
  • 2
Onze goede loodgietersvriend is al in vele vormen en maten op ons scherm gepasseerd. Van de klassieke side-scrolling platformer op het kleinste scherm, tot racen in karts op een groot scherm - of dan toch liever op een iets kleiner formaat in de hand? Ook zijn vriendjes hebben trouwens al de nodige aandacht gekregen, zoals Yoshi in zijn Crafted World die toch wel wat gelijkenissen vertoont met deze nieuwste telg in de Paper Mario-reeks. Alhoewel we van een echt nieuwe versie niet kunnen spreken want dit is de herwerkte versie van het geprezen origineel op GameCube.

Dat Paper Mario: The Thousand-Year Door trouw blijft aan het origineel is op zijn minst gezegd zacht uitgedrukt. Er zijn ondertussen al verschillende video's te vinden die de vergelijking doen tussen beide versies. Wie dan goed oplet zal al snel opmerken dat het niet alleen op grafisch vlak een kopie...
Trailer voor documentaire Arno: Rock 'n' Roll Godverdomme
  • 0
  • 0
Vandaag zou Arno Hintjens, het rockicoon van de Belgische muziekscene, 75 jaar zijn geworden. Ter ere van deze dag verschijnt op 18 september 2024 de documentaire Arno: Rock 'n' Roll Godverdomme. Deze film, gemaakt door Kristof 'DJ 4T4' Michiels, voormalig lid van 't Hof van Commerce, is een ode aan Arno's unieke leven en carrière. Met veel muziek neemt de film ons mee op een dynamische trip door zijn leven en verleden. Arno: Rock 'n' Roll Godverdomme is vanaf 18 september in de bioscoopzalen te zien.

Officiële trailer voor horrorthriller Longlegs
  • 0
  • 0
Neon heeft de officiële trailer voor Longlegs gelanceerd. Deze film is zowel geschreven als geregisseerd door Oz Perkins. In Longlegs volgen we het verhaal van Lee Harker (Maika Monroe), een FBI-agent die is toegewezen aan een onopgeloste zaak van een seriemoordenaar. Naarmate het onderzoek vordert, wordt de zaak steeds ingewikkelder en komt occult bewijsmateriaal aan het licht. Harker realiseert zich dat zij een persoonlijke band heeft met de meedogenloze moordenaar en moet snel handelen om een nieuwe familiemoord te voorkomen.

De cast bestaat verder onder meer uit Nicolas Cage, Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler en Dakota Daulby. Longlegs zal vanaf 12 juli in de bioscoopzalen te zien zijn.

Terug
Bovenaan