BeyondGaming

Magische trailer voor musical Wicked
  • 0
  • 1
Universal Pictures heeft de officiële trailer onthuld voor de aankomende filmmusical Wicked: Part One, die het verhaal vertelt van de heksen van Oz. Cynthia Erivo speelt Elphaba, die op de universiteit vriendschap sluit met Glinda (Ariana Grande). Na hun ontmoeting met The Wonderful Wizard of Oz (Jeff Goldblum), gaan Glinda en Elphaba hun eigen weg. Terwijl Glinda's streven naar populariteit haar naar macht leidt, blijft Elphaba vastberaden om trouw te zijn aan zichzelf. Uiteindelijk zal hun lot worden vervuld waardoor Glinda de Goede en Elphaba de Boze Heks van het Westen worden.

Naast Cynthia Erivo en Ariana Grande bestaat de cast onder meer uit Michelle Yeoh als Madame Morrible, Jonathan Bailey als Fiyero, Ethan Slater als Boq en Marissa Bode als Nessarose. Wicked, gebaseerd op het gelijknamige boek van Gregory McGuire dat de basis vormde voor een succesvolle Broadway-musical, wordt geregisseerd door Jon M. Chu. Wicked: Part One is vanaf 27 november in de bioscoopzalen te zien...
Assassin’s Creed Shadows komt uit op 15 november
  • 0
  • 0
Het langverwachte Japanse deel in de Assassin’s Creed franchise, Assassin's Creed Shadows, komt wereldwijd uit op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Spelers die zich abonneren op Ubisoft+ of de Gold- of Ultimate Edition kopen, kunnen de game drie dagen eerder spelen op 12 november. De aankondiging van de release kwam vergezeld met een cinematische trailer en een trailer die beide helden belicht. Voor de eerste gameplaybeelden moeten we nog eventjes geduld uitoefenen, de eerste gameplaytrailer wordt in juni onthuld.

Onder leiding van Ubisoft Québec (Assassin's Creed Odyssey) dompelt Assassin's Creed Shadows spelers onder in het Japan van de 16e eeuw. Het land stevent af op een wreed pad naar eenwording, waardoor de onrust toeneemt door nieuwe coalities en corrupte buitenlandse invloeden het land infiltreren.Spelers ontdekken de met elkaar verweven verhalen van Naoe, een bedreven shinobi-assassin uit de Iga-provincie, en Yasuke, de machtige samoerai uit de...
Verslag: Dunk!festival 2024 - Dag 1
  • 0
  • 0
Van 9 tot 11 mei was het weer de tradionele hoogmis voor de postrock- en metalliefhebbers tijdens dunk!festival in de Vooruit te Gent. Voor het derde jaar op rij staan we paraat en zijn we goed getraind om alle trappen van de concertzaal tot de domzaal te kunnen doen. We zakten weer af naar Gent om onszelf drie dagen te laten onderdompelen in een wereld vol complex gitaargeweld die meer en meer als thuis begint aan te voelen.
Review: Men of War II
  • 0
  • 1
De voorgaande edities van de real-time-strategiefranchise Men of War, waarvan de eerste uitgebracht in 2009, kenden wisselend succes. Na jaren stilte rond de reeks, werd Men of War II in 2021 aangekondigd als de compleetste, meest vernieuwende editie ooit. Dit dankzij visuele verbeteringen, vernietigbare omgevingen, een geavanceerde AI, maar liefst 45 bataljons, meer dan 300 voertuigen, nieuwe spelmodi, volledige mod-ondersteuning enzovoort. Tegelijk zou het spel qua gameplay trouw blijven aan hetgeen de voorgangers brachten: de fans waren enthousiast.
Will Ferrell en Reese Witherspoon in komedie You're Cordially Invited
  • 0
  • 0
Prime Video heeft de eerste teaser vrijgegeven voor de komische film You're Cordially Invited, geregisseerd door Nick Stoller. De film volgt een vrouw die de bruiloft van haar zus organiseert. Wanneer de vader van een andere bruid ontdekt dat ze dubbel geboekt zijn voor dezelfde trouwlocatie, besluiten beide partijen de locatie te delen, wat leidt tot chaos en hilarische situaties.

You're Cordially Invited is vanaf 30 januari 2025 op Prime Video te zien, met Will Ferrell en Reese Witherspoon in de hoofdrollen.

Eerste teaser voor seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power
  • 1
  • 1
Prime Video heeft een eerste teaser onthuld voor seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power. In het tweede seizoen van de serie is Sauron terug. Verdreven door Galadriel, moet hij zonder leger of bondgenoten vertrouwen op zijn sluwheid om zijn kracht te herwinnen en toezicht te houden op de creatie van de Rings of Power, waarmee hij de volkeren van Midden-aarde aan zijn wil kan onderwerpen. Dit seizoen bouwt voort op de epische reikwijdte van het eerste seizoen en dompelt de personages onder in een toenemende duisternis, waarbij iedereen zijn plek moet vinden in een wereld op de rand van een ramp.

De cast voor seizoen 2 bestaat onder meer uit Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Ema Horvath en Markella Kavenagh. The Lord of the Rings: The Rings of Power is ontwikkeld door Amazon Studios, met afleveringen geregisseerd door Charlotte Brändström, Sanaa...
Filmreview: Le deuxième acte
  • 0
  • 2
Le deuxième acte is de nieuwste film van de Franse filmmaker Quentin Dupieux, ook bekend als de muzikant Mr. Oizo. Dupieux staat erom bekend dat hij een veelzijdig filmmaker is en voor deze film heeft hij opnieuw niet alleen de regie gevoerd, maar ook het scenario geschreven, de montage verzorgd en de cinematografie op zich genomen. Le deuxième acte was de openingsfilm van het 77ste Cannes Film Festival, dat vandaag van start ging. De film is te zien in bioscopen in Frankrijk, evenals in Franstalige bioscopen in België en enkele geselecteerde Vlaamse bioscopen.
Filmreview: The Mother of All Lies
  • 0
  • 0
In de documentaire The Mother of All Lies (originele titel Kadib Abyad) onderzoekt regisseur Asmae ElMoudir een deel van haar familiegeschiedenis, waarbij de traumatische gebeurtenissen tijdens de Broodrellen van 1981 in Marokko een belangrijke rol speelden. Tijdens deze rellen greep het leger hardhandig in, waarbij militairen het vuur openden op de menigte en traangas gebruikten om de demonstranten – die protesteerden tegen de hoge meelprijs – uiteen te drijven. Het gewelddadige optreden van de ordediensten resulteerde in honderden doden en gewonden.
Eerste teaser voor Francis Ford Coppola’s Megalopolis
  • 0
  • 0
De eerste echte teaser voor Megalopolis is uitgebracht. Dit langverwachte project is geschreven en geregisseerd door de legendarische Amerikaanse filmmaker Francis Ford Coppola, wat zijn 23e speelfilm markeert. Megalopolis zal deze week in première gaan op het filmfestival van Cannes.

Het verhaal volgt architect Caesar (Adam Driver), die na een verwoestende ramp een utopie wil creëren door een stad te herbouwen die lijkt op een gigantische versie van New York City. Zijn plannen worden echter gedwarsboomd door de burgemeester (Giancarlo Esposito), die een andere visie heeft.

De indrukwekkende cast bestaat verder onder meer uit Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Jason Schwartzman, Laurence Fishburne en Dustin Hoffman. De film zal in september van dit jaar zijn debuut maken in de Franse bioscopen, uitgebracht door Le Pacte. Een exacte releasedatum volgt nog.

In Progress  Fotografie - Hall Of Fame - Week 20
  • 0
  • 0
Elke week kan je een foto inzenden voor de Hall Of Fame van BeyondGaming. Hier is geen thema aan verbonden, gewoon de leukste foto die je gemaakt of bewerkt hebt in de desbetreffende week. De foto hoeft ook niet perse in die week gemaakt te zijn. Het idee is om een foto te tonen waar je zelf erg blij mee bent. Doe nu mee en wie weet pronk je ook in onze Hall Of Fame!
The Rogue Prince of Persia komt nu pas eind mei uit wegens Hades II
  • 1
  • 0
Normaliter hadden Evil Empire en Ubisoft de intentie om vandaag een roguelite te lanceren, maar enkele dagen geleden bekenden ze dat de abrupte aankomst van een grotere titel daar een stokje voor stak. De Early Access van Hades II ging vorige week namelijk van start en ze waren bewust over het feit dat iedereen (inclusief de ontwikkelaars zelve) deze geanticipeerde sequel onmiddellijk zou spelen. Naar eigen zeggen hadden ze nog steeds zelfvertrouwen in hun Prince of Persia spin-off, maar hun trots zou hen niet beletten om de implicaties omtrent een concurrerende release van deze schaal te negeren. Hun spel eventjes uitstellen en vervolgens verder polijsten (zoals het uittesten van hun inmiddels forse Day 1 patch) leek in hun ogen dus de beste optie, hoewel ze hun excuses hiervoor aanboden.

Het team...
Review: El Shaddai: Ascension of the Metatron HD Remaster
  • 0
  • 2
De PlayStation 3 en Xbox 360 zullen waarschijnlijk het best herinnerd worden als de consoles waarop iconische reeksen zoals Gears of War, Assassin's Creed, Uncharted, The Last of Us of zelfs de moderne Call of Duty-games het levenslicht zagen. Het was een tijd van bruin- en grijstinten, waarbij cover shooters domineerden. Maar, het was ook een moment waarop ontwikkelaars heel wat creatieve vrijheid kregen, wat voor enkele zeer originele, soms ronduit bizarre games zorgde zoals Tokyo Jungle, NieR, Catherine, Asura's Wrath of Killer is Dead. Een titel die ook aboluut in dit rijtje past, is het in 2011 verschenen El Shaddai: Ascension of the Metatron.
Assassin's Creed Shadows wordt woensdag onthuld
  • 0
  • 0
De nieuwste game in de Assassin’s Creed-franchise heet Assassin’s Creed Shadows en krijgt een volledige onthulling op 15 mei. Er is een countdown gestart op de social mediakanalen van Assassin’s Creed waarbij spelers de Hourglass Puzzle kunnen oplossen. Er is een speciale in-game beloning voor hen die dit lukt.

Assassin’s Creed Shadows speelt zich af in feodaal Japan en was tijdens de eerste Assassin’s Creed showcase in september 2022 aangekondigd als Assassin’s Creed Codename RED. Deze showcase is via deze link terug te zien. De volledige onthulling van Assassin’s Creed Shadows is op 15 mei vanaf 18 uur te zien op het YouTube-kanaal van Ubisoft.
WIN: duoticket voor Furiosa: A Mad Max Saga-première op 21 mei
  • 3
  • 1
Binnenkort kunnen we weer met z'n allen genieten van een nieuwe blockbuster: deze keer wordt dat Furiosa : A Mad Max Saga. De release staat gepland op 22 mei en op 21 mei wordt de première vertoond. Voor die première mogen wij enkele duotickets weggeven. Zoals gewoonlijk is deelnemen erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet mogen wij jou met een duoticket richting de première sturen. De wedstrijd loopt tot en met 17 mei. Doe alstublieft alleen mee als u zich op 21 mei 's avonds naar Brussel kunt begeven. Zaterdag 18 mei sturen we een privébericht, dat binnen de 24 uur beantwoord moet worden met de gevraagde gegevens.

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis:
Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth vertolken de hoofdrollen in Furiosa: A Mad Max Saga van Academy Award-winnaar George Miller, het brein...
Review: Braid, Anniversary Edition
  • 1
  • 1
Het is alweer zestien jaar geleden dat de originele Braid lanceerde voor de Xbox 360. Dat het zolang duurde vooraleer de Anniversary Edition van de erg succesvolle puzzelgame uitgebracht werd, ligt voor een deel aan het streven naar perfectie van diens makers. Bijna niet te geloven, maar de releasedatum van deze opgesmukte versie schoof maar liefst drie jaar op. Soit, nu rijst vooral de vraag of die achternaam van Jonathan Blow, Jon voor de vrienden, echt geen speling van het lot is. Slaagt de drijvende kracht achter gamestudio Thekla er alweer in om ons weg te blazen, met dit vernieuwde werk? Let’s check it out!
MultiVersus-trailer onthult eerste gameplay van DC-superschurk The Joker
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe MultiVersus-trailer vrijgegeven met de eerste gameplaybeelden van The Joker, die als speelbaar personage aan het rooster wordt toegevoegd wanneer de aankomende free-to-play platformvechtgame lanceert op 28 mei 2024. De iconische DC Super-Villain, ingesproken door acteur Mark Hamill (Batman: Arkham videogame serie, Batman: The Animated Series), is een Mage klasse personage met een moveset die vol zit met diabolische toepassingen die passen bij de Clown Prince of Crime, waaronder een bewapende pogo stick, bokshandschoenen met veermechanisme, een raketwerper en meer. De trailer laat ook de personagevarianten “The Batman Who Laughs” en “The Dark Prince Charming” voor The Joker zien.

MultiVersus is ontwikkeld door Player First Games en legt sterk de nadruk op online coöperatieve gameplay, aangevuld met een steeds groter wordende reeks populaire personages gebaseerd op Warner Bros. Discovery-franchises, waaronder Batman, Superman, Wonder...
Gundam Breaker 4 verschijnt op 29 augustus
  • 0
  • 0
Gundam Breaker 4 wordt op 29 augustus 2024 gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. De game, ontwikkeld door Crafts & Meister is het volgende deel in de hack and slash looter-franchise en pre-orders zijn nu beschikbaar. Gundam Breaker 4 laat spelers solo tegen hun vijanden vechten of met maximaal twee vrienden in coöp multiplayer. Daarnaast gaat de game terug naar de wortels van de franchise, zodat spelers de Gunpla van hun dromen kunnen maken met een grote collectie mobile suits en parts, evenals een nieuwe dioramamodus.

In de onderstaande nieuwe Gundam Breaker 4-trailer kunnen spelers meer ontdekken over de customisation, waaronder de aanwezigheid van SD Gundam, de mogelijkheid om de grootte van alle onderdelen afzonderlijk te veranderen en om hun eigen kleurenpreset te maken op basis van hun voorkeuren of hun favoriete Gundam.

Bandai Namco kondigde ook aan dat het spel een Collector Edition krijgt die je kan kopen in de...
PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Bandai Namco Europe kondigt vandaag de lancering aan van PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, een snelle en furieuze versie van PAC-MAN multiplayer met cross-play op consoles en pc voor gevechten met 64 spelers in verschillende kleurrijke doolhoven. De game is nu verkrijgbaar in de standaard- en deluxe-edities op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en pc via Steam.

Alles behalve het doolhof is eetbaar in PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, waarin spelers zich een weg banen door pellets, power-ups, GHOSTS en zelfs andere PAC's in meerdere onderling verbonden doolhoven om de Chomp Champ te worden - oftewel de laatste PAC die aan het einde van elke wedstrijd overblijft. De titel is de eerste multiplayer PAC-MAN-game die cross-platform is en beschikt over een Friend-systeem waarmee maximaal vier spelers aan dezelfde wedstrijd kunnen deelnemen, elkaars voortgang kunnen volgen en de wedstrijden van hun vrienden kunnen bekijken. De speltypen zijn...
Seriereview: Wednesday Seizoen 1 (blu-ray)
  • 0
  • 0
Er zijn voldoende zaken in het leven waar ik niks van snap. Hoe zet je een breiwerk op? Waarom is een bromfiets anno 2024 nog net zo luid als hij was in 1984? Als je elk jaar een Slimste Mens kiest, moet de vorige dan die titel in feite niet officieel weer ingeven? Maar, één van de hoofdzaken die ik niet snap is toch wel waarom Wednesday Addams' naam verfranst en verspaanst is. Mercredi Addams. Miércoles Addams. Veritaliaanst zelfs: Mercoledi Addams. Nee, daar is niks mis mee en nee, het zal nog wel gebeuren (Juan Wick?), het is echt een privé "maar waarom?". Wednesday is niet de meest ingewikkelde naam - eens je het een keer gehoord hebt, ik zie wel in hoe enkel lezen je doet afvragen wie in godsnaam zijn kind 'Wetnesdee' zou heten - maar daarna simpel genoeg. Ik ben er ook gewoon zeker van dat de Addams-dochter zelf nooit haar naam zo zou (laten) aanpassen. Wednesday en Squidward, wij snappen elkaar. Mijn eigen naam is niet echt te verwarren, maar ik krijg er ook kriebels...
Consoleversie Eternal Threads verschijnt op 23 mei
  • 0
  • 0
Het verhalende puzzelspel Eternal Threads, waarin je met behulp van tijdsmanipulatie probeert te voorkomen dat zes mensen overlijden in een huisbrand, verschijnt op 23 mei eindelijk op console. De pc-versie is al sinds mei 2022 beschikbaar en hoewel de Xbox One- en PlayStation 4-versie ook destijds zouden verschijnen, werden deze versies voor onbepaalde tijd uitgesteld. Gisteren lieten publisher Secret Mode en ontwikkelaar Cosmonaut Studios weten dat deze versies zullen uitkomen op 23 mei, samen met de eerder aangekondigde Switch-versie alsook de nieuw aangekondigde PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies.

Deze aankondiging kwam uiteraard gepaard met een gloednieuwe trailer voor de consolerelease van het spel en deze trailer kan je hieronder ontdekken.

Terug
Bovenaan