Archief - www.koopjesparadijs.net

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

superjeltsin

Legacy Member
Ik heb de vermelding naar deze dubieuze site al vaker gezien hier op het B&S forum dus ik dacht eventjes jullie mening te vragen. Ziet er superfake uit naar mijn mening. 109 euro voor een ipod touch? Als ik de domeinnaam opzoek krijg ik te zien dat het geregistreerd staat op een postbus in rotterdam en de server ergens in miami ligt :p

Jullie mening?

Nooby4Ever

Legacy Member
annyway een site die er zo uit ziet zou ik niets van kopen...

Huxley

Legacy Member
Wordt daar misschien weinig aandacht aan gegeven om die mensen te stoppen? En hoe zwaar worden ze dan gestraft indien ze toch opgepakt worden.
Want das bijna elke week dat er zo een nep online shop wordt opgezet.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan