Archief - uggsonlinekopenbelgie.com betrouwbaar?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

mXXX

Legacy Member
Hallo,

Ik vond deze site die goedkope uggs verkoopt. Is deze betrouwbaar?
Iemand ervaringen met deze site?

Ze gebruiken paypal dus ik denk het wel, maar ben niet zeker... Iemand die mij kan helpen?

Baffel

Legacy Member
Kzou het niet vertrouwen, alleen nog maar het soort taal dat er gebruikt wordt, vertaald met google translate ofzo. En als ik op een webshop iets van western union zie staan vind ik het al helemaal louche.

mXXX

Legacy Member
idd western union doet me ook twijfelen maar ze nemen ook paypal aan dus ik dacht dat het mss te betrouwen was :)

Mapogo

Legacy Member
Inderdaad, slechte vertaling, en nergens ook maar een indicatie van een telefoonnummer of adres.. Lelijke schoenen btw, waren die gasten van oh oh cherso hier ook niet zot van? :)

Trine

Legacy Member
mXXX zei:
Hallo,

Ik vond deze site die goedkope uggs verkoopt. Is deze betrouwbaar?
Iemand ervaringen met deze site?

Ze gebruiken paypal dus ik denk het wel, maar ben niet zeker... Iemand die mij kan helpen?

het is voor uw vrouw of lief of zus of dergelijke?

zoniet zou'k toch medelijden met u hebben.

mXXX

Legacy Member
Trine zei:
het is voor uw vrouw of lief of zus of dergelijke?

zoniet zou'k toch medelijden met u hebben.

uggs zijn toch enkel voor dames? :p
wat zou ik ermee zijn? :)

rscaboy

Legacy Member
Hoe duidelijk moeten scamsites eigenlijk zijn? Het is niet omdat ze logos van Paypal op hun site plaatsen dat het betrouwbaar is.

jeff_tw

Legacy Member
Volgens Malwarebytes is het scam, wat met ook duidelijk lijkt bij het bekijken van de website.
Contact ons. ;-)

rscaboy

Legacy Member
Dit is nog het beste

Onze missie
1.To bieden onze klanten een one-stop-sercvice en point-to-point handel oplossing voor u aanpassen.
2.To een transparant, automatische en samenwerking rond-de-klok e-marktplaats.
3.To bieden kosteneffectieve handel diensten door gebruik te maken van de nieuwste e-commerce-technologieën en de integratie van kanalen voor de handel.
4.To maximaliseren onze internationale kopers de winstgevendheid en het concurrentievermogen
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan