RevenGe.be
Legacy Member
Heeft er iemand ervaring met http://www.raybansunglasseshotsale.com? Ze lijken mij wel echt, maar zo goedkoop?

Volg de onderstaande video om te zien hoe je onze site als web-app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.

RevenGe.be zei:Op sommige foto's is idd te zien dat 't fake zijn"B&L Ray-Ban Italy"
Ben er gisteren geweest. Probleem was dat ik een 62mm wil, maar die konden ze niet bestellen zei ze![]()
NoizeSuppressor zei:geweest? Je zit in China nu?

NoizeSuppressor zei:Kan nooit echt zijn aan die prijs.

Dropkick zei:Meen je da nu? Meer dan 50 euro voor een zonnebril ofwa? Ik koop dan toch liever een iets goedkopere zonnebril en ga mij iets anders gaan halen uit de winkel met m'n geld![]()
H_ans zei:
En ge hebt ook mensen die met een Lada rijden, wat is uw punt?
Dropkick zei:Ja want een auto en een zonnebril zijn echt volledig vergelijkbaar :applause:
:doh:
Dropkick zei:Meen je da nu? Meer dan 50 euro voor een zonnebril ofwa? Ik koop dan toch liever een iets goedkopere zonnebril en ga mij iets anders gaan halen uit de winkel met m'n geld![]()