Archief - Oaklifes.com

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

S4MUS

Legacy Member
Omdat ik van plan ben me een nieuwe Oakley zonnebril aan te schaffen, was ik op internet wat informatie aan het opzoeken. Toen kwam ik op www.oaklifes.com terecht.

Op het eerste zicht is het natuurlijk te mooi om te geloven, maar de site ziet er toch redelijk geloofwaardig uit. Weet iemand of deze site te vertrouwen is?

En indien dit niet zo is, zoals ik wel vermoed, weet iemand waar ik wel een betrouwbare site kan vinden die verstuurt naar België?

Dank bij voorbaat :)

Jenthe

Legacy Member
Met PayPal zou je in principe geen problemen mogen krijgen, maar miss toch beter eerst een bekendere site ofzo zoeken.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan