Archief - mooidesign.be

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Mapogo

Legacy Member
Hallo,

Even jullie mening nodig over volgende website :

Mooi design

Prijzen lijken me te mooi om waar te zijn. Volgens de site kan ik niet teveel afleiden, maar ziet er me allemaal wel legaal uit. Persoon heeft verschillende websites, adresgegevens die lijken te kloppen, terugvindbaar op facebook en netlog. Enkel de prijzen zien er iets te scherp uit, zeker vergeleken met andere webshops.

Omschrijving en fotos lijken verdacht veel op volgende site :

http://www.aplusdesign.eu/webshop-cat.asp?cat=6&t_id=1

Productaanbod ook.


Heb ondertussen tuurlijk al een mailtje gestuurd om te vragen of de meubels te bezichtigen zijn, maar waarschijnlijk niet aangezien het een webshop only is.

Indien het zou gaan om een oplichter en je betaalt met paypal, is het dan zo dat je het geld makkelijk terug kan vorderen?

Iemand die dit kan ontkrachten op het eerste zicht? :).

Mvg,

Rob

kristofb

Legacy Member
Ze hebben blijkbaar toch een winkel in Oostende? Die info is te vinden op hun website.

Mapogo

Legacy Member
kristofb zei:
Ze hebben blijkbaar toch een winkel in Oostende? Die info is te vinden op hun website.

Hey Kristof , inderdaad a plus design heeft een winkel in Oostende. Maar ik haalde deze site aan om te verduidelijken dat foto's en omschrijvingen van producten hetzelfde zijn maar de prijs soms 50% verschilt.

Bamboebahr

Legacy Member
:offtopic: Hopelijk is het design van hun meubels heel wat beter dan dat van hun site,want dear god :puke:

jeff_tw

Legacy Member
Dit is zijn ondernemingsnummer: Ondernemingsgegevens | KBO Public Search

Toch precies al sinds 2009, mocht dit enig vertrouwen geven. Geen BVBA, dus geen zicht op zijn cijfers en solvabiliteit.
Wel raar dat hij computers combineert met de verkoop van designmeubelen, moet je daar ook geen ganse stock van aanleggen? Als de prijzen echt spotgoedkoop zijn i.v.m. andere sites is het altijd oppassen.

chromium

Legacy Member
Waarschijnlijk een reseller. Jij plaatst een bestelling bij hem, hij bestelt het bij de leverancier (China ?) en deze verstuurt het direct naar jou.
Als je wat verder zoekt, kan je ook vinden dat hij diverse sites heeft die sexspeeltjes aanbieden, ook weer als reseller.

Mapogo

Legacy Member
chromium zei:
Waarschijnlijk een reseller. Jij plaatst een bestelling bij hem, hij bestelt het bij de leverancier (China ?) en deze verstuurt het direct naar jou.
Als je wat verder zoekt, kan je ook vinden dat hij diverse sites heeft die sexspeeltjes aanbieden, ook weer als reseller.

zo kan je 2 vliegen in één klap slaan? :)

bedankt voor de informatie, eerste keer dat ik van zo'n reseller hoor

Jonne c.

Legacy Member
h geert is klant bij ons, kan me hem wel niet echt voor me halen

en als ik mij niet vergis zit die hier ook op het forum
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan