Archief - http://www.nike-easy.com betrouwbaar?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

*Mercenary*

Legacy Member
Iemand ervaring met deze site: www.nike-easy.com ?

Ik was op zoek naar een bepaald paar Air Max schoenen en kwam hier op uit, met wel heel mooie prijzen.

Dat ze Paypal aanvaarden geeft vertrouwen maar dat ze enkel met een Gmail adres werken trekt me minder aan.

gilly

Legacy Member
redelijk verdacht, hun domein is pas 6 maand geregged en er staat copyright 2008 , ook niet echt reviews te vinden op google..
zou toch maar oppassen ;)

bumba007

Legacy Member
Je zult de schoenen wel krijgen denk ik maar ik betwijfel het ten zeerste ofdat het echte zullen zijn.

Is een chinese site ( veel verschillende munteenheden etc ) dus ik denk geen Nike original.

rafbanaan

Legacy Member
Dacht net hetzelfde.
Heb de mijne gekocht op de nikesohp en koste 145€.
Hier zie je ze voor 80$.


smells like scam to me.

bumba007

Legacy Member
Bwauh, ik zou het half-scam noemen


Als je de air-maxxen koopt om bij je vriendjes te stoeffen, dan zou ik ze kopen.

Als je zoals, wil beuken op festivals :D dan zou ik echte kopen.

superjeltsin

Legacy Member
Dikke fake. 30 procent kans dat je toch schoenen zult krijgen, 0 % kans dat het authentieke zijn :p Van die sites bestaan er 100'en, ze verkopen zelfs schoenen waarvan maar 1 paar op de wereld van gemaakt is (Air Yeezy Rainbow, Dunk 808 & Heartbreak,...)

bumba007

Legacy Member
superjeltsin zei:
Dikke fake. 30 procent kans dat je toch schoenen zult krijgen, 0 % kans dat het authentieke zijn :p Van die sites bestaan er 100'en, ze verkopen zelfs schoenen waarvan maar 1 paar op de wereld van gemaakt is (Air Yeezy Rainbow, Dunk 808 & Heartbreak,...)

Inderdaad, maar die air yeezy's blijven toch wel :love:
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan