DaCrashOveride
Legacy Member
Ok,
http://shijishuma.com/views.asp?hw_id=1605
Ik ben dus erg geintresseerd in die Ipod, maar ik weet niet of het valt te vertrouwen. Ik heb die mens dus toegevoegd op msn en er even met gepraat en hij geeft mij de uitleg voor de lage prijs dat het is omdat het daar veel goedkoper is... Dat ze daar veel minder verdienen enzo... Het zou op 30€ verzendkosten komen dus 190€, ik wil die echt wel kopen maar wil dus eerst weten of iemand daar als iets gekocht heeft ofzo...
http://shijishuma.com/views.asp?hw_id=1605
Ik ben dus erg geintresseerd in die Ipod, maar ik weet niet of het valt te vertrouwen. Ik heb die mens dus toegevoegd op msn en er even met gepraat en hij geeft mij de uitleg voor de lage prijs dat het is omdat het daar veel goedkoper is... Dat ze daar veel minder verdienen enzo... Het zou op 30€ verzendkosten komen dus 190€, ik wil die echt wel kopen maar wil dus eerst weten of iemand daar als iets gekocht heeft ofzo...



Na wa wikipedia klopt da wel...