Archief - Betrouwbare website?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Pandekip

Legacy Member
* Hoewel NL in de domeinnaam doet vermoeden dat ze het Nederlands machtig zijn is dit niet zo; google-translate werd waarschijnlijk gebruikt.
* De paypal en andere verisigns zijn non-clickable
* western union
* Geregistreerd door iemand in Hongkong, heeft nog andere sites, o.a. juwelennederland.com
* Geen contact-info op site

Conclusie: produkten zullen wel kunnen besteld worden, worden misschien geleverd, maar is dan zo goed als 100 % zeker fake.

Leopold1964

Legacy Member
ja, ge gaat 70% korting krijgen op merkschoenen van 500+ euro...

Pandekip

Legacy Member
Ja dat de prijzen echt wel te laag zijn is wel de grootste give-away, maar voor 'de vriendin' telt dat nooit eh :).

iTzStevee

Legacy Member
Too obvious idd :) khad de website ook al ingetypt op Google en ik kreeg idd registraties te zien van in't verre Oosten :)

Jammer :) maar sowieso too good to be true, kzei het haar ook, ma ze wou bevestiging

Yones

Legacy Member
* Om een e-mail iedere keer een nieuw verhaal is geplaatst op een van onze websites ontvangen, bent u verplicht om uw e-mailadres in te dienen.

* Om voor u om bepaalde delen van onze websites gebruiken of profiteren van bepaalde onze website 's diensten, kan u gevraagd worden om een registratieformulier in te vullen en de gevraagde informatie over u te verstrekken.


En zo staat het vol...

100% Fake !

uip

Legacy Member
Een fake logotje van "McAfee Secure": normaal gezien is dat een link naar een website van McAfee. Hier niet -->spamwebsite.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan