Archief - Aantal Webshops

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Levicious

Legacy Member
Kheb al gezien dat er ier genoeg Sherlocks op het forum zitten...
Nu stel ik mij bij sommige webshops een aantal vragen...

Abercrombie & Fitch Sale:Cheap Abercrombie Fitch Shirts,Polos,Hoody,Jean And More For Women and Men

Abercrombie & Fitch, Hollister, Ruehl No.925, Outlet On Sale, Free Shipping Worldwide.

Lijken mij 2 dezelfde webshops want bij shipping enzo hebben ze allemaal hetzelfde staan.
Zijn deze 2 sites te vertrouwen?
En hoe bepaal je de maten daar? Ik heb een S of M. Wat neem ik dan op een US SITE met al die Mc donalds fanaten :)


Prijzen staan allemaal in dollar dus vermoed ik dan het uit Amerika komt?
Wat wil zeggen dat ik nog extra kosten zal hebben bij de postbode?

50€ voor een AbercrombieFitch pull lijkt me wel deftig.
Is er hier geen topic met alle goeie klerenwebshops?

Cheers,
En alvast bedankt.

Levicious

Legacy Member
bumba007 zei:
1ste search naar internationale kledingmaten :

Internationale kledingmaten


Hmm maar het zou gaan over een Medium of een Small.
Of een small in amerika een medium is of een medium een ExtraLarge ofzo ;)

Toch bedankt ;)
Moest ik iets bestellen ga ik toch maar voor small gaan ;)

Nog iemand die al ervaring heeft met 1 vd winkels? ( betrouwbaarheid )

_ns_

Legacy Member
Ken ze niet, maar zien er redelijk OK uit, google ze anders eens?

Btw, Abercrombie is passé :p.

Levicious

Legacy Member
ns boy zei:
Ken ze niet, maar zien er redelijk OK uit, google ze anders eens?

Btw, Abercrombie is passé :p.

Is het ooit "in" geweest ;)
Ik koop geen pulls om dat iedereen ermee aanloopt maar omdak ze "deftig" vin.
Abercrombie hun pulls zijn echt van zotte stof , zot schaapvelleke...

Kben ook niet van plan om 100€ te geven aan zo ne pull :D Daarmee dak het via webshops zou doen.
Kben ook aant kijken voor Superdry pulls en vest of is dit ook passé :lol:

Edit : Via google vink allesinds geen reviews of whatever. :(
Edit 2 : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090821070302AA3mT8p

Hmm fake zogezegd...

FORZA M

Legacy Member
Ziet er mij toch redelijk fishy uit. Enkele redenen waarom:

1) Tekst onderaan de pagina: "We warmly welcome you to visit our Abercrombie & Fitch shop. we have a lof of Abercrombie & Fitch "
2) Al de logo's van betalingswijzes en beveiliginscertificaten zijn gewoon prentjes, en linken niet verder.
3) Bovenaan maken ze reclame met "Voted
"Best Online Retailer 2008" ", maar ook die tekst linkt niet verder naar een site waar die claim bewezen wordt, of door wie hij tot beste retailer uitgeroepen is.
4) Als je naar de testimonials pagina gaat krijg je testimonials over een andere gelijkaardige website (Edhardylife.co.uk) waar ook geen recensies van te vinden zijn.

En dat zijn zomaar de eerste dingen die ik aan de oppervlakte opmerk. Nu kan het goed zijn dat dit allemaal perfect in orde is, maar het feit dat ze met EMS verznedne doet me al vermoeden dat de producten uit China zullen komen, en als je dan al iets ontvangt, dat het dan namaak zou zijn.

Yones

Legacy Member
FORZA M zei:
Ziet er mij toch redelijk fishy uit. Enkele redenen waarom:

1) Tekst onderaan de pagina: "We warmly welcome you to visit our Abercrombie & Fitch shop. we have a lof of Abercrombie & Fitch "
2) Al de logo's van betalingswijzes en beveiliginscertificaten zijn gewoon prentjes, en linken niet verder.
3) Bovenaan maken ze reclame met "Voted
"Best Online Retailer 2008" ", maar ook die tekst linkt niet verder naar een site waar die claim bewezen wordt, of door wie hij tot beste retailer uitgeroepen is.
4) Als je naar de testimonials pagina gaat krijg je testimonials over een andere gelijkaardige website (Edhardylife.co.uk) waar ook geen recensies van te vinden zijn.

En dat zijn zomaar de eerste dingen die ik aan de oppervlakte opmerk. Nu kan het goed zijn dat dit allemaal perfect in orde is, maar het feit dat ze met EMS verznedne doet me al vermoeden dat de producten uit China zullen komen, en als je dan al iets ontvangt, dat het dan namaak zou zijn.


damn, you're good :doc:

_ns_

Legacy Member
Ja, superdry is wel 'in' :unsure:. Mjah zelf ben ik btw niet tevreden over de kwaliteit van Abercormbie, trekt op de kl*ten, ma bon dat doet er niet toe :p.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan