Archief - Webpaginas geblocked?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

kakature

Legacy Member
Zit je op je werk? Zoja: waarschijnlijk geblokkeerd door de admin.

Wopke

Legacy Member
SysRq zei:
http://www.isup.me/4chan.org zegt dat 4chan.org bereikbaar is. Probleem zit bij u.

ja, zover ben ik ook. :) Op mijn macbook gn problemen. Enkel op de PC.

EDIT:

gewoon ter info, ik heb ter beveiliging:
- avast
- spybot search&destroy
- spywareblaster
- en ghostery
- ik run firefox

Alteration

Legacy Member
Wopke zei:
ja, zover ben ik ook. :) Op mijn macbook gn problemen. Enkel op de PC.

EDIT:

gewoon ter info, ik heb ter beveiliging:
- avast
- spybot search&destroy
- spywareblaster
- en ghostery
- ik run firefox

Zet die reutemeteut één voor één eens af.

Digishine

Legacy Member
verander u dns servers eens naar die van google

problem solved

Wopke

Legacy Member
Ik heb het nieuws wel gezien zenne. Eén muisklik, en de coke en vuurwapens vallen zo bij mij in de bus! ;) naah, Tor ga ik me nog niet mee bezighoude. Is da trouwens ni enorm traag?

@Digishine: it worked! Merci. Nu, wat is de uitleg hierachter? Ben nogal een net-analfabeet. thnx!

Digishine

Legacy Member
De blokerendienst is eigendom van OPENDNS hierbij ging ik vanuit dat je de dns servers van hun gebruikte. Blijkbaar heeft iemand in uw omgeving de dienst voor site's te blokeren geactiveerd

Milfhunter

Legacy Member
Bovendien hebben besmette computers vanaf 6 maart 2012 geen toegang meer tot internet.

U kunt nagaan of uw computer besmet is door dit virus, door te surfen naar de website CERT.be / DNS-OK. Deze test verwijdert het virus niet, maar adviseert u hoe u het virus van uw computer kunt verwijderen.

:p
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan