Volg de onderstaande video om te zien hoe je onze site als web-app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.

joriske18 zei:een gouden tip:
Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het waarschijnlijk ook zo.

frado2005 zei:kheb zijn info gekregen, en staat tevens hier online:
http://www.belgium-iphone.com/forum/viewtopic.php?f=11&p=111623&sid=48cefe75bd77581236b069b20f98c618
maar t'is int frans natuurlijk, en niet echt veel nuttige antwoorden daar
Welke bank zou dat zijn met BIC KEYTBEBB ? Keytrade Bank ofzo? Ken ik persoonlijk niet.
Zou'k nu meer moeten twijfelen, ofniet
die heb ik ookt tegengekomen, en die komt nog vrij geloofwaardig over. Maar ik mail nu enkel maar, ik koop nog niets tot ik het echt zeker benE-riko zei:inderdaad, dit vind ik heel interessant: http://www.kapaza.be/detail/9492655/
heb ondertss een mail teruggekregen van die persoon:
----
NU BESTELLEN IS +/- BEGIN AUGUSTUS GELEVERD!
Dmv betaling wordt uw bestelling geldig en ik verstuur vanaf 14-15 juli....
Pakjes worden direct naar uw adres gestuurd onder de noemer "gift toy" om de douane te omzeilen.(anonieme verpakking)
Kosten zijn in de prijs inbegrepen.(200euro=8gb - 270euro=16gb)
Graag betaling op rekening :
Dewindt-Crauwels
651-1402959-54 Iban BE 42 BIC KEYTBEBB
Referentie :Iphone + naam
OF
Paypal [email protected] (+ 5 euro transactiekost!!)
Unlokcen kost u 15 euro extra. (omzetten in Nederlands ed...)
Vanaf 15 juli wordt er verstuurd in de volgorde van ontvangen betalingen!!
Mvg.,
Steve
CA USA
heb al wat gezocht, en dit email adres kwam ik tegen op een ander forum:
http://www.belgium-iphone.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=11053
http://www.internetoplichting.nl/index.php?topic=13020.15
en op hun commericiele website, die weliswaar niet handelt in iphones ed: http://www.ram-belgium.com/info.html
kan zijn dat deze effectief een handeltje drijft met iphones en geen scammer is...maar mensen die hier al pos of neg ervaringen van gehoord hebben?
iemand die het mss aandurft effectief te bestellen en betalen?![]()

L0|2|23 zei:Wat denken jullie? Ze geven voldoende informatie en de groothandel prijs kan op zich wel als je weet dat de productiekosten voor de iPhone ongeveer $180 dollar zijn. Alleen vertrouw ik het niet dat ze zeggen dat ze onlangs 'domain problems' hebben gehad en me dan een site geven die in 5 seconden met frontpage gemaakt werd (check source).
EDIT Even het domein gecontroleerd en het staat op naam van een Amerikaan genaamd Ted Redlich. Vreemd dat hun opgegeven telefoonnummer(s) wel naar Engeland lijken te gaan.

frado2005 zei:mijn contact is er nog steeds, en ik twijfel nog steeds. Even resumeren:
Frank,
Bijgevoegd wat foto's!
Begrijp uw ongerustheid maar we zijn legitiem hoor. We zijn zelf groothandel en gaan niet in rij staan aanschuiven.
Nu bestellen is begin augustus leveren, we hebben wat achterstand in te halen daar we al sinds begin juni bestellingen opnemen.
U kan betalen via een Belgische rekening of via paypal.
----------
Kapaza wordt wel gecheckt!
Als er geen verkoop is geweest dam kan je niet waarderen tenzij frauduleus en dan laat jehet verwijderen, heb het al meegemaakt ivm negatieve comment en niks gekocht!
Er zijn er al verstuurd!
Ik werk met vooruitbetaling!
---------
Die bijgevoegde foto's waren wel internet foto's, maarja...
T'is tenmisnte geen persoon die via western union ed werkt hé, wel met overschrijving op BE rekening...
Hij vraagt €270 voor een 16gb, en 200 voor een 8gb.
Kben echt nog aan't twijfelen. Hij zegt dat hij er alreeds verstuurd heeft, en ik moet zeggen, het lijkt mij wel legitiem

E-riko zei:en hoe zit het met die amerikaanse belgen nu? al wat nieuws?![]()

frado2005 zei:vanochtend had ik nog wat contact, maar nu nog niet geantwoord. Na wat googlen heb ik nog wat mensen gemailed die deze ad ook zagen, en gevraagd of zij iets meer weten. Eén van hen heeft er ene effectief gekocht, en die heb ik ook gevraagd naar de status![]()

frado2005 zei:vanochtend had ik nog wat contact, maar nu nog niet geantwoord. Na wat googlen heb ik nog wat mensen gemailed die deze ad ook zagen, en gevraagd of zij iets meer weten. Eén van hen heeft er ene effectief gekocht, en die heb ik ook gevraagd naar de status![]()

E-riko zei:hallo,
ik zit met een op zijn minst heel verdacht geval die ik wil delen met jullie...mss hebben sommigeren er al van gehoord.
Dus iemand die op kapazaa zijn iphones verkoop aan 200 euro het stuk (en ook nog stuk of 10 andere mobile telefoons zogezegfd), ondertussen is zijn advertentie verdwenen...
toen ik reageerde kreeg ik een email terug van [email protected]:
The total price for only one phone is 200 euro. i have 15 mobile phones for sale. the mobile phones are originals from Finland. they are brand new, factory sealed and unlocked on all GSM networks world wide. They are all with 2 years international waranty and all accesories are included. They will come with waranty fully transferable to your name and will come with the receipt from the authorized dealer and there will be no problem for you to use the warranty.
you wish to buy all 15 phones ? my best price for all is 1300 euro. Also i offer a return policy of 7 days with a total refund if you are not satisfaid.
Regards
en dan nog wat vragen stellen en vandaag uiteindelijk tot een afsluiting gekomen:
Hi,Erik
This are my details so you can proced with the payment .
Name: Popa Cornel
Address: Viale Castro Pretorio 105
City: Rome
Country: Italy
Zip Number: 00185
This is the Company site where you can check with the Tracking Number that the shipping is started. http://www.Global-Trans.de.be and the Tracking Number 9KAA6F51AZ
I require the payment to be made using WesternUnion money transfer.
Make the Transfer and after that contact me with the scanned paper and your phone number and if all is ok in maximum 24h will the Package will be at your adress.
I wait your reply.
het verdachte aan de hele zaak vind ik die website: http://www.Global-Trans.de.be
die link op zich vind ik al heel raar voor een zogezegde internationale site: "de.be"
ook werken sommigen links vanonder niet zoals de "about us" en de "contact us" ook niet als je iets wil sturen.
op het eerste zicht lijkt het geloofwaardig, tot je het nader bekijkt.
Zo staat er ergens bij de betaling iets dat Western Union het geld bijhoudt dat je verstuurd, en pas na controle van het goed naar de verkoper word verzonden. Dus indien het goed niet toekomt of in slecht staat, dat je als koper je geld terug krijgt van Western Union.
Maar op de site van Western Union zelf staat er duidelijk dat men geld opstuurd op eigen risco....http://www.westernunion.com/info/faqSecurity.asp?country=BE#tstfaq3
en ook de naam van de verkoper "Popa Cornel" vind ik maar verdacht als ik op google zoek...
Dit ruikt sterk naar een wel doordachte en goed georganiseerde scam...
E-riko zei:was dat toevallig ene Kevin **********s?
ik correspondeer daar ook al wat mee via email, en hij ging mij op de hoogte houden van de ontwikkelingen
en als blijkt dat het allemaal safe is, koop ik ook bij deze belgische amerikaan.


dRb^Infinity zei:kweet ni of iemand het al gedaan heeft ma keb dien van kapaza zen nummer gegoogled en kvond dees : http://www.whitepages.com/search/ReversePhone?full_phone=(559)+288-7988&localtime=survey

gwn het was ter informatiefrado2005 zei:en wat is er speciaal aan![]()
