Nieuwste MultiVersus-video biedt diepgaande blik op gloednieuwe PvE-modus

Warner Bros. Games heeft een MultiVersus-video uitgebracht over de gloednieuwe PvE-modus Rifts, die een andere manier biedt om de game te ervaren buiten de competitieve PvP-wedstrijden om.

Het speltype Rifts bevat allerlei onverwachte wendingen, van eindbaasgevechten tot minigames, samen met voortdurende content-updates om de boel fris te houden. Elke Rift bestaat uit hoofdstukken, die zijn opgebouwd uit verschillende knooppunten die bestaan uit gevechten en uitdagingen, en elk knooppunt bevat unieke mutators voor verschillende gevechtsscenario's. Door knooppuntdoelen te voltooien en wedstrijden te winnen, kunnen spelers beloningen verdienen. Door knooppuntdoelen te voltooien en wedstrijden te winnen, kunnen spelers beloningen verdienen, evenals edelstenen, die kunnen worden gebruikt om stats te verhogen en speciale effecten te geven.

Als een van de vele manieren om MultiVersus te ervaren bij de lancering op 28 mei, kan Rifts ook een manier zijn voor spelers om mechanieken te leren, personages te testen en vaardigheden aan te scherpen, of ze nu alleen spelen of online samenwerken met een vriend.

 
Terug
Bovenaan