Xbox-update voegt enkele nieuwe zaken toe

Het Xbox-team is verheugd om, zo zeggen ze het zelf, nieuwe manieren te introduceren om de Xbox beter te maken. Hiervoor worden regelmatig nieuwe functies aangeboden aan de hand van de feedback van de Xbox-spelers. Dat geldt nu ook voor de update van deze maand. Zo kun je de kleur van de Xbox-knop op de Xbox Elite Series 2 Wireless Controller personaliseren.

Als je op Windows 10/11 pc speelt, kun je jouw beste momenten delen met Xbox Game Bar. Ruisreductie voor Xbox Party Chat wordt uitgerold naar Xbox One-consoles en Windows 10/11 pc. Bovendien kun je met de nieuwe Party Now feature snel een groepschat opzetten op de Xbox app op Android en iOS. Misschien interessanter is de herziening van de gamebibliotheek op je console, waardoor je spellen sneller zou moeten terugvinden door het nieuwe design. Ook kun je nu een standaardlocatie instellen waar de games geïnstalleerd moeten worden. Doe je het op de interne harde schijf, of kies je voor nieuwe games liever de externe? De keuze is nu aan jou.

Als je het team wil helpen de toekomst van Xbox vorm te geven en te profiteren van early access tot nieuwe functies zoals Xbox Cloud Gaming (bèta), download dan nu de Xbox Insider Hub op jouw Xbox Series X|S, Xbox One of op je Windows pc.

 
Bovenaan