Wolcen: Lords of Mayhem nu beschikbaar voor PlayStation en Xbox

Wolcen Studio, de ontwikkelaar achter de veelgeprezen actie-RPG Wolcen: Lords of Mayhem, kondigde aan dat het spel nu beschikbaar is op de Xbox- en PlayStation-platforms. De consoleversies hebben verbeterde prestaties en visuals op de nieuwste generatie consoles, wat resulteert in een verbluffende en meeslepende spelervaring.

De Xbox Series X en PlayStation 5 versies van Wolcen: Lords of Mayhem maken optimaal gebruik van de hardwaremogelijkheden van de nieuwe consoles en draaien op een soepele en consistente 60 FPS. Spelers kunnen nu genieten van de snelle actie, diepgaande aanpassingen en intense gevechten van Wolcen: Lords of Mayhem, met verbeterde visuele betrouwbaarheid en verbeterde prestaties.

Wolcen: Lords of Mayhem is een door fans geliefde actie-RPG met dynamische gevechten, uitgebreide personage-aanpassingen en een boeiende verhaallijn. Spelers kunnen hun eigen unieke personages bouwen zoals ze willen, kiezen uit een verscheidenheid aan wapens en spreuken, en een enorme en meeslepende wereld verkennen vol met gevaarlijke vijanden en krachtige eindbazen. Het spel ondersteunt co-op multiplayer met maximaal 4 spelers die samen plezier hebben.

 
Bovenaan