Welkom op BeyondGaming

Van een bewogen dag gesproken.

We hadden gehoopt dat we een statement als dit nooit zouden moeten maken, en al zeker niet zo snel. Helaas hebben we deze beslissingen niet in de hand en is het belangrijk wat we hier nu mee doen. Gooien we op 31/01/2021 de handdoek in de ring en nemen we voorgoed afscheid van onze dierbare 9livers en alle vriendschappen die zijn opgebouwd? Of proberen we 100% in te zetten op een nieuwe, frisse doorstart?

Veel tijd om na te denken is er niet en daarom hebben we de koppen heel vlug bij mekaar gestoken en zijn we met onze hele crew voor optie 2 gegaan, de doorstart.
Momenteel delen we nog veel vragen met jullie. Maar we hopen daar snel antwoorden op te kunnen bieden.

Wat wel al zeker is, "BeyondGaming" is vandaag geboren! Een voorstel van onze @Cyberkef dat dateert van de tijd dat er gezocht werd naar een nieuwe naam voor games.telenet.be, en nu meer dan ooit de lading dekt.

We bekijken nu volop wat de mogelijkheden zijn en zodra we daar zelf uit zijn, houden we jullie op de hoogte. Waarschijnlijk in de komende weken. Hier, op onze Discord en het forum.

Tot 31/01/2021 gaan we ons stinkende best blijven doen voor onze eerste en enige 9lives, voor Praga en voor Nariwari. Die twee laatste verdienen het meer dan wie ook.

Vanaf 01/02/2021 hopen we jullie allemaal terug te vinden op https://beyondgaming.be

Groetjes,

BookaShade
25/11/2020
 
Laatst bewerkt:
Voila, ik kan ook weer shitposten.

👐🙌👏🤝👍👌

2eb25d7e596698a326cb18ea6ad72f2a.gif
 
Bovenaan