Renegadexxripxx
Well-known member
malaga ijs (rum - rozijnen) in het geval van geen toppings
In het geval van toppings :
2 opties :
1) Vanille ijs, een banaan in stukken gesneden en tussen de bollen gelegd, daarna afgetopt met esdoornsiroop en besprenkeld met melkchocolade hagelslag
2) Vanilleijs, aardbeien in stukken gesneden en tussen de bollen gelegd, daarna afgetopt met ofwel esdoornsiroop ofwel aardbeiensiroop, bloemsuiker erover gesprinkeld en liefst een goede tuft slagroom waarover dan melkchocolade hagelslag gesprenkeld is.
PS: malaga komt niet tot zijn recht met extra toppings vind ik.
Ah ja die van mijn pa :
Vanilleijs, zelfbereide advocaat, slagroom en melkchocolade hagelslag.
Ik prefereer nog altijd de mijne met een lichte voorkeur voor de aarbeiversie.
En voor de goede verstaander, wanneer een laag geen melkchocoladehagel meer heeft, besprenkelen we die volledig opnieuw met melkchocolade hagel natuurlijk.
In het geval van toppings :
2 opties :
1) Vanille ijs, een banaan in stukken gesneden en tussen de bollen gelegd, daarna afgetopt met esdoornsiroop en besprenkeld met melkchocolade hagelslag
2) Vanilleijs, aardbeien in stukken gesneden en tussen de bollen gelegd, daarna afgetopt met ofwel esdoornsiroop ofwel aardbeiensiroop, bloemsuiker erover gesprinkeld en liefst een goede tuft slagroom waarover dan melkchocolade hagelslag gesprenkeld is.
PS: malaga komt niet tot zijn recht met extra toppings vind ik.
Ah ja die van mijn pa :
Vanilleijs, zelfbereide advocaat, slagroom en melkchocolade hagelslag.
Ik prefereer nog altijd de mijne met een lichte voorkeur voor de aarbeiversie.
En voor de goede verstaander, wanneer een laag geen melkchocoladehagel meer heeft, besprenkelen we die volledig opnieuw met melkchocolade hagel natuurlijk.