Verken vanaf vandaag de wereld van Athia in Forspoken, ook pc-demo beschikbaar

Square Enix Ltd, maakt bekend dat de langverwachte debuut-titel van Luminous Productions, Forspoken, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PlayStation 5 en pc via Steam, Epic Games Store en Microsoft Store. In deze actie-RPG kunnen spelers genieten van een betoverend verhaal terwijl ze zich verplaatsen met een magische vorm van parkour en het land van Athia redden met een uitgebreid arsenaal aan spreuken en vaardigheden. Onze review van de PlayStation 5-versie van het spel kan je al sinds gisteren ontdekken.

Square Enix en Luminous Productions hebben vandaag ook een gratis speelbare pc-demo uitgebracht (via Steam, Epic Games Store en Microsoft Store). In de pc-demo kunnen spelers het opnemen tegen verschillende vijanden met een uitgebreid arsenaal aan aanvallende en ondersteunende magie. Zo kunnen spelers alvast een voorproefje nemen op de spectaculaire actie die ze in de volledige game kunnen verwachten.

Later dit jaar verschijnt de Forspoken: In Tanta We Trust DLC. Spelers die de Digital Deluxe Edition pre-orderden krijgen toegang tot deze DLC met een prequel-verhaal zodra deze beschikbaar is.

unnamed (25).jpg
 
Terug
Bovenaan