The Crew Motorfest deelt content voor Year 2

De eerste details van de Year 2 content voor The Crew Motorfest zijn bekendgemaakt tijdens de Ubisoft Forward. Year 2 voegt onder andere een geheel nieuwe speelomgeving voor alle spelers toe om te ontdekken: het prachtige vulkanische eiland Maui. Spelers die staan te popelen om aan razendsnelle achtervolgingen mee te doen, kregen ook een glimp te zien van Season 5, dat veelbelovende premium PVE-content belooft: The Chase Squad. Het eerste jaar van de Hawaïaanse festiviteiten heeft spelers een verscheidenheid aan krachtige updates gebracht, voor iedereen om van te genieten. Met de laatste seizoensupdate van Year 1 op 3 juli kunnen spelers meedoen aan de afspeellijst Donk vs Lowrider en zich helemaal uitleven op de aanpassingsgekte. Vanaf 12 juni doen autofabrikanten Abarth, Alfa Romeo en Lancia mee met het festival met 17 nieuwe voertuigen, waarbij de Alfa Romeo 33 Stradale (1968) beschikbaar was als Twitch Drop Reward tijdens de Ubisoft Forward.

Bij de lancering van Seizoen 5, in november 2024, kunnen alle spelers gratis rondzwerven op het betoverende eiland Maui, met meer dan 100 km² puur on- en offroadplezier. Ze krijgen de kans om nieuwe landschappen te verkennen, het bruisende leven van het stadslandschap van Kahului te ervaren, door de majestueuze landschappen van het Haleakalā National Park met zijn betoverende bamboebossen te reizen en de legendarische Ohe'o Gulch Sacred Pools, versierd met hun betoverende watervallen, te doorkruisen. Maui roept, met een belofte van grenzeloze ontdekkingen en spannende gemotoriseerde avonturen. In dit nieuwe landschap bruist het festival van een nieuwe kijk op spanning in de auto, zoals te zien is in de trailer van The Hound, met muziek van de Franse darksynthkunstenaar Carpenter Brut. Voorbij zijn de dagen dat racen gewoon een sprint naar de finish was! Maak kennis met The Chase Squad: een eersteklas PvE-ervaring met een team elitecoureurs die als belangrijkste missie hebben om de conventionele racewereld op te schudden en hun rivalen uit te schakelen. Spelers worden lid van het team en leren de kunst van het achtervolgen beheersen. Ze storten zich in een hectische zoektocht om rivalen in de stad op te sporen, te slim en te snel af te zijn in confrontaties over de eilanden, via nachtelijke achtervolgingen die hun kwaliteiten op de proef stellen en hun vaardigheden tot het uiterste drijven.

Seizoen 5 betekent ook de terugkeer van de fan-favoriete afspeellijst Made in Japan, met gloednieuwe neonraces, evenementen en locaties in Volume 2. Spelers krijgen hier meer informatie over tijdens de volgende The Crew Showcase in september 2024, samen met nieuws over de Chase Squad-ervaring, toekomstige Year 2-content en seizoenen.

Over

Bron

  1. Persbericht
 
Terug
Bovenaan