Square Enix presenteert Life is Strange: Double Exposure

Tijdens de 2024 Xbox Games Showcase kwam Square Enix met de onthulling van Life is Strange: Double Exposure, het nieuwe deel in de hooggeprezen, verhaalgerichte adventure-franchise. Life is Strange: Double Exposure is ontwikkeld door Deck Nine Games en draait om een gloednieuw, bovennatuurlijk moordmysterie dat zowel nieuwe als terugkerende spelers zal aanspreken. Life is Strange: Double Exposure verschijnt op 29 oktober 2024 voor Xbox Series X|S consoles, PlayStation 5 en pc, en komt ook naar de Nintendo Switch.

Max Caulfield, fotograaf-in-residence aan de prestigieuze Caledon University, vindt haar beste nieuwe vriendin, Safi, dood in de sneeuw. Vermoord. Om haar weer tot leven te wekken, probeert Max de tijd terug te spoelen – een kracht die ze al jaren niet meer heeft gebruikt… Hierdoor opent Max de weg naar een parallelle tijdlijn waarin Safi weliswaar nog steeds leeft, maar ook nog steeds in gevaar is! Max begrijpt dat de moordenaar binnenkort opnieuw zal toeslaan – in beide versies van de werkelijkheid. Alleen Max kan schakelen tussen de twee parallelle tijdlijnen om dezelfde moord op te lossen en te voorkomen.

Meer details over Life is Strange: Double Exposure worden onthuld tijdens de Livestream die op donderdag 13 juli om 18:00 uur is te zien op het YouTube-kanaal van Life is Strange. Kijkers wordt een blik achter de schermen gegund om te zien hoe dit spannende nieuwe avontuur tot stand is gekomen, en kunnen genieten van de eerste gameplay-beelden.

Life is Strange: Double Exposure verschijnt in drie edities: Standard, Deluxe en Ultimate. Spelers kunnen de Ultimate Edition nu pre-orderen voor toegang tot Chapters 1 en 2 op 15 oktober 2024, twee weken voordat de volledige game verschijnt.

Over

Bron

  1. Persbericht
 
Terug
Bovenaan