Space Punks krijgt veel nieuwe content met The SpOiled One-update

De free-to-play, sciencefiction looter-shooter Space Punks van de Poolse gamestudio Flying Wild Hog is vanaf vandaag een planeet rijker met de release van zijn zesde content-update genaamd The SpOiled One. De update introduceert ook nieuwe gamemodi, een automatische respawn-functie en hele reeks bugfixes.

Spelers maken met deze nieuwste update kennis met het stoffige en olieachtige Spor, een planeet waar flink veel nieuwe gevaren en uitdagingen te vinden zijn. Vecht tegen een digitale infectie tijdens drie spannende Get-A Job-missies en twee uitdagende tijdelijke missies, rijd op de Toxicart in "Toxic Byproducts", vul een gedoemde jerrycan in "Need SpOil ASAP" of word achtervolgd door een orbitale laser van onheil in "Moving Target"!

Bovendien introduceert de update een automatische respawn-functie voor alle modi, behalve "The Crack". Nadat spelers al hun hitpoints hebben verloren, gaan ze naar de Spectator-modus en respawnen ze automatisch nadat de timer op nul staat - tenzij ze nieuw leven worden ingeblazen door iemand uit hun party. Houd er rekening mee dat elke automatische respawn de timer verhoogt. Uiteraard mislukt de missie als alle spelers op een bepaald moment tegelijk hun hitpoints hebben verloren.

Naast deze nieuwe toevoegingen is de HUD flink onder handen genomen, kunnen sterkere vijandelijke modifiers die alleen aanwezig waren in "The Crack" nu willekeurig vijanden op Stopan en Bannik op hogere machtsniveaus beïnvloeden, en heeft de game een aantal balancefixes doorgevoerd op het gebied van crafting. De volledige patch notes voor de The SpOiled One-update zijn beschikbaar op de website.

 
Bovenaan