Shattered Space en Creations aangekondigd voor Starfield

Gisteren heeft Bethesda Game Studios de eerste details onthuld voor Starfield: Shattered Space, de nieuwe verhaaluitbreiding voor Starfield. Een mysterieuze kracht wakkert aan in de stad Dazra, de hoofdstad van de verborgen thuiswereld van House Va'Ruun. Onderzoek een angstaanjagende kosmische dreiging, verken een nieuwe planeet en vind unieke wapens, ruimtepakken en uitrusting in dit gloednieuwe avontuur.

Tijdens de show van Xbox werd ook de juni-update van Starfield aangekondigd. De juni-update van Starfield is nu te downloaden voor pc en console en bevat de lancering van Creations, nieuwe bounty hunting features en gloednieuwe Trackers Alliance-missies, verbeterde melee combat en nog veel meer.

Creations biedt officiële ondersteuning voor mods in Starfield. Spelers kunnen nu nieuwe content van Creators en Bethesda Game Studios direct in-game ontdekken en spelen via het Creations menu. De Creation Kit, de officiële toolkit voor Starfield, is nu ook gratis te downloaden op Steam en geeft de community de macht om nieuwe content te maken. Iedereen in de community kan Creations maken en uploaden naar het Creations-platform.

Over

Bron

  1. Persbericht
 
Terug
Bovenaan