Saints and Sinner-trailer van Kingdom Come: Deliverance II getoond tijdens SGF

Tijdens het Summer Games Fest werd een gloednieuwe trailer getoond van Kingdom Come: Deliverance II, het langverwachte vervolg op de bekroonde Action RPG. Deze trailer, die de naam Saints and Sinners kreeg, toont enkele van de avonturen en gevaren die spelers moeten overwinnen tijdens hun reis door een wereld vol van wraak, verraad en zelfontwikkeling. In de trailer zien we ook Father Godwin, een nogal losbandige dorpspriester. Godwin is het zwarte schaap van een adellijke familie, die de ziel van een getergde krijger onder zijn toga verbergt. Wanneer hij terug naar huis keert om zijn verleden onder ogen te zien, wordt zijn geloof zwaar beproefd in het vuur van de oorlog.

De game biedt een echte RPG-ervaring in een open wereld, waarbij spelers hun missies op verschillende manieren kunnen aanpakken. In de loop van de wereld kun je je personage Henry naar eigen voorkeur ontwikkelen en ook de wereld om je heen vormgeven. Kingdom Come: Deliverance II speelt zich af in de even prachtige als gevaarlijke wereld van het 15e-eeuwse Bohemen (Centraal-Europa) en gaat verder waar de eerste titel ophield. De game plaatst spelers in het maliënkolder van Henry, de zoon van een smid, die zijn dorp verlaat om de moord op zijn ouders te wreken.

Spelers trekken door een getrouw vormgegeven middeleeuws landschap dat zich uitstrekt over twee maps (dubbel zo groot als de omgeving van de vorige game). Van het majestueuze Trosky-kasteel tot het bruisende mijnstadje Kuttenberg, reizen spelers door een koninkrijk dat door een burgeroorlog wordt verscheurd. Onderweg schuilen overal vijanden om te verslaan. Het gevechtssysteem van Kingdom Come: Deliverance II is aangepast om het toegankelijker te maken, maar blijft daarbij trouw aan zijn aard, als realistische weergave van echte middeleeuwse vechtkunst - van elegante zwaardgevechten tot dodelijke afstandsaanvallen, dit keer ook met kruisbogen en vroege vuurwapens.

 
Terug
Bovenaan