Regelgeving

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jonas89

Crew Member
Crowdfunder FE
Platinum Trophy
Hieronder het sportreglement, als extra naast de algemene regels van BeyondGaming:
 • Iedereen mag zijn mening uiten, op voorwaarde dat het op een constructieve en volwassen manier gebeurt. Vergeet niet dat op dit forum supporters van allerlei ploegen zitten, dus lok geen reacties uit en als je supportert: doe het op een beschaafde manier!

 • HOUDING: Solo-replies in de zin van :poop: 🤢 🤮 of LOOOOOL kunnen als zéér uitdagend ervaren worden en resulteren vaak in negatieve replies. Ze worden bovendien aanzien als uitdagende posts om flames uit te lokken. Dat kan bestraft worden door de mods.
  Deze worden bestraft met de infractie: 'Offtopic - 2 strafpunten'.

 • ANTI-SUPPORTEREN OF UITLOKKEN VAN FLAME: Het is de bedoeling veel toe te laten qua berichten over de rivalen van de door jou gesteunde ploeg. Overdrijf hier niet in. Het bewust uitlokken van negatieve reactie's bij de tegenstander zal bestraft worden. Aangezien dit een Belgisch forum is, en de meerderheid van de leden hier dus ook voor België zal supporteren tijdens interlands: anti-supporter niet. Dit kan alleen maar negatieve reactie's uitlokken bij het overgrote deel van de andere leden.

  -> Enkele voorbeelden uit de praktijk (die dus bestraft zullen worden):
  Mauven bond / Vuile boeren / Brusselse maffia... / Hamilton crasht! Haha!! / Max, Stomme Hollander / Djokovic, vuile Serviër / enz...

  Of op een wedstrijd van de Rode Duivels:
  Ik lach me kapot als jullie niet verder geraken dan een gelijkspel / Stomme Lukaku / enz...

  Dit wordt bestraft met de infractie: Uitlokken van flame - 4 strafpunten

 • TAALGEBRUIK (1/3): Verzorg uw taal een beetje. Je moet niet allemaal perfect AN kunnen typen, maar elementaire basiskennis van het Nederlands maakt het toch allemaal veel aangenamer om te lezen.

  voorbeeld:
  HAHHAAHA KAK ORIGI!!!! / ORIGI LOVERS!!! / LUKAKU IS A BEAST!!!! / FUCK OFF HAMILTON!!

  Dit wordt bestraft met de infractie: Niet aangepast taalgebruik, 1 strafpunt. of met: Uitlokken van flame, 4 strafpunten.

 • TAALGEBRUIK (2/3): Basisrespect tegenover mede forumgangers: laat agressief en arrogant taalgebruik achterwege. Scheld geen mensen uit. Lach niet zomaar iemand uit omdat hij een andere mening heeft dan jij, maar argumenteer. Speel niet op de man.

  voorbeeld:
  "Marginalen type" / Als ge trouwens op een WK de rivaliteit tussen Anderlecht en Brugge niet achterwege kunt laten, zegt dit veel over uw intellectuele capaciteiten

  Dit wordt bestraft met de infractie: Belachelijke/onnuttige/ongewenste post & op de man spelen, 3 strafpunten.

 • TAALGEBRUIK (3/3): Uitspraken die bepaalde bevolkingsgroepen stigmatiseren worden ook bestraft. Dat zijn uitspraken die neigen naar racisme. Het woord negertackle is bijvoorbeeld niet toegelaten. Daarmee impliceer je dat alle smerige en vuile tackles een typische eigenschap is voor 'zwarten'. Daarmee veralgemeen je zaken en discrimineer je een volledige bevolkingsgroep. Zoiets is hier niet toegelaten en ook niet over het volledige forum, laat staan in de "echte" wereld.

  voorbeeld:
  Lap weer ne ne vuile neger in onze compo / Zwarte Mulat / enz...

  Dit wordt bestraft met: Belachelijke/onnuttige/ongewenste post, 3 strafpunten, of met: Racisme, 5 strafpunten.

 • Er worden géén url's/namen gepost van illegale streamingwebsites & diensten. Blijf je dit doen kan dit bestraft worden met strafpunten

 • Artikelen die achter een paywall zitten zoals op HLN+, HNB+, De Standaard, enz... worden NIET gedeeld. Dit omwille van het auteursrecht. Blijf je dit doen kan dit bestraft worden met strafpunten.
  Je mag wel de url posten ervan, maar niet het volledige artikel

 • Bij problemen, REPORT je gewoon. Vermijd het terechtwijzen van die persoon, aangezien dit enkele verdere negatieve reacties uitlokt.

 • Commentaar op acties van moderatoren: Wanneer er commentaar is op een beslissing van moderatoren, wordt dit niet openbaar besproken. Als je het bijvoorbeeld niet eens bent met een infraction, dan dien je dit persoonlijk uit te klaren met de moderator(en) in een pm. Er wordt nooit kritiek gegeven op moderatoren in topics, anders zal je bestraft worden. Dit geldt ook voor de OFFTOPIC

 • Er kan ook openbare waarschuwing gegeven worden, dit is zonder strafpunten (0), maar is als eerder terecht te wijzen op de fouten van de user en kan iedereen zien.

 • Bans en infractions informatie:
  BeyondGaming - FAQ: Regels & Warns puntensysteem
  Je zal sowieso een e-mail krijgen van de moderator die je een warn/ban heeft gegeven. Je bent vrij hierop tegenargumenten te geven. Indien deze geldig bevonden worden zullen we er zeker rekening mee houden en desnoods die warn of ban ongedaan maken.


 • Idiote en zinloze replies op topics blijven geven kan resulteren in een waarschuwing (naar Peutertuin). Op dit forum is daarvoor geen plaats.
  Niet dat het altijd serieus moet zijn, maar gezond verstand primeert toch nog altijd. Wil je een meme of steekje geven zet er dan een emoji bij om extra te benadrukken dat het voor de lol is.

 • Denk voor je post, we begrijpen dat sport/voetbal emotie is maar zie de topics niet om af te reageren.

 • Heb je problemen? Zit je met een nijpende vraag? Jonas89, Lemme of vishnusixclix staan steeds tot jullie beschikking, aarzel niet om ons te contacteren.

 • Discord: Kom gerust een praatje doen op ons Discord-kanaal: https://discord.gg/h4Skq9x

  Enjoy postin'!
  Jonas89, Lemme & vishnusixclix
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan