Ontwikkelaar onthult roadmap voor Sker Ritual

Heel binnenkort kunnen we al een voorsmaakje verwachten van de aankomende first-person horrorgame Sker Ritual. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze de opvolger van het toch redelijk succesvolle Maid of Sker en wordt het spel dus eveneens ontwikkeld en vrijgegeven door Wales Interactive. De game zal lanceren op Steam in Early Access. Naast een solo campagne zal Sker Ritual ook een online co-op bevatten voor maximaal vier spelers. Het spel is nog lang niet af, maar de ontwikkelaars hebben onlangs wel meer in detail toegelicht wat we ervan kunnen verwachten door een inkijk te geven in de roadmap.

Sker Ritual zal in verschillende episodes lanceren, die elk gekoppeld zijn aan een welbepaalde kaart. De eerste kaart, genaamd Cursed Lands of Lavernock, wordt uitgebracht op 13 oktober. Daarna zullen er nog drie kaarten volgen, waardoor het spel rond april 2023 volledig beschikbaar zou moeten zijn. De release van de kaart The Ashes of Sker Hotel staat gepland voor december, Sewers of the Dead voor februari 2023 en Deadly Lover's Fortress is dus voor april 2023.

Een andere feature die samen met Cursed Lands of Lavernock zal worden uitgebracht, is de Sker Pass. Dit is gelukkig geen betalende formule, maar een standaard in het spel geïntegreerd beloningssysteem dat je recht geeft op heel wat cosmetische items. Daarnaast zullen er nog extra items aangeschaft kunnen worden via DLC-pakketten.

 
Laatst bewerkt:
Bovenaan