Ontmoet Giles Hemlock, de ijskoude zakenman in Park Beyond

In Park Beyond, een nieuwe pretparkmanagementgame die nog dit jaar het levenslicht moet zien, mag je het park van je dromen creëren - maar je zult ook moeten letten op de financiële status ervan en een onderhoudende ervaring voor de bezoekers creëren. Als visionair moet je ervoor zorgen dat het park winst maakt door te zorgen voor een verscheidenheid aan leuke attracties voor alle leeftijden en deze gemakkelijk toegankelijk te maken voor de bezoekers.

Je moet het algemene geluk in het oog houden door de bezoekers te voorzien van alle goederen en diensten die zij nodig hebben, geleverd door goed opgeleid personeel dat het park veilig en netjes houdt. Een buitengewone ervaring zal de portemonnee van de bezoeker opentrekken voor de aankoop van bijzondere souvenirs, die alleen tevreden bezoekers willen krijgen.

Terwijl je uitdagende parken bouwt en beheert in de uitgebreide verhaalmodus van Park Beyond, moet je ook oppassen voor de agressieve methoden en vuile trucs van je rivaal als hij je bedrijf ten val probeert te brengen. Met minachting voor alles wat leuk is en zijn vreselijke managementmethoden wordt Giles Hemlock, CEO van Hemlock Consortium en zelfverklaard genie, geïntroduceerd. Zijn grootste doel is om alle vreugde en dromen te verpletteren onder de hiel van het winst maken en het bouwen van parkeercomplexen.

 
Bovenaan