Ontdek de nieuwe trailer van Warhammer 40,000 Space Marine 2

Vandaag hebben Focus Entertainment en Saber Interactive een nieuwe trailer onthuld ter viering van Summer Game Fest en de aanstaande release van het langverwachte Warhammer 40,000: Space Marine 2. Deze nieuwe video laat nog nooit eerder vertoonde gameplay zien en teaset de aanstaande Gameplay Overview Trailer; een deep dive in de game-mechanics die op 20 juni te zien zal zijn op het YouTubekanaal van Focus. Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series, Steam en de Epic Games Store. Fysieke en digitale pre-orders zijn nu beschikbaar.

Vecht als één van de beste krijgers van de keizer en verdedig het Imperium tegen de verschrikkingen van het heelal. Dring de eeuwige nacht terug in epische gevechten op verre planeten met jouw dodelijke vaardigheden en verwoestende wapens. Space Marine 2 wordt aangedreven door de eigen Swarm Engine van Saber Interactive en gooit spelers in de dieptes van de meest spectaculaire gevechten in het universum, waar ze lijnrecht tegenover de Tyranid-zwermen staan!

Spelers kunnen de campaign solo of met 3 spelers in de co-op spelen. Daarnaast lanceert Space Marine 2 inclusief een PvE modus voor 3 spelers en een 6v6 PvP skirmish-modus, zoals recent onthuld in de Multiplayer Modes Reveal Trailer. Deze herspeelbare modi hebben ook een eigen customization-systeem. Spelres kunnen hun eigen Space Marine van helm tot scheenplaten aanpassen met een grote hoeveelheid kleuren, heraldry-stickers, pauldrons, handschoenen en meer. De Season Pass biedt nog meer optionele cosmetics, terwijl nieuwe content zoals missies, vijanden en wapens voor alle spelers beschikbaar zullen zijn door regelmatige gratis updates.

Over

Bron

  1. Persbericht
 
Terug
Bovenaan