Matchbox Driving Adventures aangekondigd voor pc en consoles

Mattel heeft vandaag in samenwerking met Outright Games de eerste videogame voor alle consoles en pc's onthuld die is geïnspireerd op het die-cast verzamelspeelgoedmerk Matchbox. Matchbox Driving Adventures is ontwikkeld door Casual Brothers en is verkrijgbaar op 20 september 2024 voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam en de Microsoft Store.

Met Matchbox Driving Adventures kunnen spelers digitale versies van hun favoriete authentieke Matchbox-voertuigen vrijspelen, aanpassen en ermee racen. Speel alleen of met maximaal vier vrienden in de lokale multiplayer en begin aan epische missies in zes verschillende omgevingen, waarbij je over verschillende circuits scheurt met meerdere varianten om het gaspedaal flink in te trappen.

De game is ontworpen voor alle speelstijlen en biedt twee verschillende speltypen. In Adventure Mode verkennen spelers op hun gemak het Matchbox Adventure Island en lossen ze intrigerende problemen op voor de bewoners te midden van rijke, evoluerende landschappen. In de Competition Mode wordt de spanning opgevoerd met een reeks unieke, gevarieerde circuits waar spelers het tegen elkaar kunnen opnemen voor een spannende en betoverende race-ervaring.

Matchbox Driving Adventures is perfect voor nieuwkomers en oude liefhebbers van het merk en biedt een dynamische en boeiende ervaring die de legendarische nalatenschap van Matchbox eer aandoet:
  • Customize en race met 12 originele Matchbox-voertuigen
  • Verken zes unieke omgevingen en race over 14 verschillende circuits plus variaties
  • Verken en voltooi meer dan 30 missies in Adventure Mode
  • Neem het op tegen maximaal vier spelers in lokale multiplayer in Competition Mode

Over

Bron

  1. Persbericht
 
Terug
Bovenaan