Master Detective Archives: RAIN CODE Plus verschijnt op 1 oktober voor PS, Xbox en pc

Eind juni 2023 verscheen Master Detective Archives: RAIN CODE voor de Nintendo Switch. Dit was een gloednieuw murder mystery-avontuur van de makers van de iconische cultreeks Danganronpa. Zoals je kan lezen in mijn review, kon ik deze bijzondere titel best wel smaken, maar kende het spel ook heel wat performantieproblemen op de Nintendo Switch.

Heb je geen Switch in huis of wil je het spel ontdekken zonder de beperkingen van deze console dan heb je geluk, want Too Kyo Games en Spike Chunsoft hebben aangekondigd dat een verbeterde versie van het spel, met o.a. 4K-graphics en snellere laadtijden, op 1 oktober wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Master Detective Archives: RAIN CODE Plus bevat zowel het basisspel als alle DLC die sinds de release is verschenen voor het spel, en dit voor de adviesprijs van €59,99. De PlayStation 5-versie zal bovendien een fysieke versie krijgen met de Lucid-Noir Limited Edition. Deze speciale editie zal te koop zij voor €99,99 en bevat onder andere een steelbook, de soundtrack en een Shinigame-pluche. Daarnaast verschijnt er ook een Digital Deluxe Edition met de soundtrack en een digital artbook. Wie het spel vooruitbestelt krijgt bovendien een kopie van de novelle How to Be a Master Detective: A Halara Nightmare Case, hetzij in digitale vorm, hetzij een fysiek exemplaar bij de Lucid-Noir Limited Edition.

 
Niet eerder van gehoord maar ziet er wel tof uit. Eens op de wishlist plaatsen en dan hopelijk geen performance problemen bij deze versie. :p
 
Terug
Bovenaan