Laat de machinist vanaf vandaag in je los in Train Life: A Railway Simulator

Een maand nadat de volledige versie van Train Life: A Railway Simulator verscheen voor pc, is de game nu ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Daarnaast kunnen alle spelers nu de legendarische Orient Express gebruiken.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.

Tegelijk met de release voor consoles, arriveert de Orient Express in Train Life: A Railway Simulator. Deze beroemde stoomtrein van de Compagnie Internationale des Wagon-Lits is verkrijgbaar als DLC en als onderdeel van de gelijknamige game-editie. De Orient Express is bij lange na niet zo makkelijk te bedienen als moderne treinen, machinisten moeten kolen in de vuurkist scheppen en de regulateurlat gebruiken om de trein vooruit te laten rijden. Deze nieuwe locomotief wordt geleverd met vijf exclusieve scenario’s en twee nieuwe stations voor de Career-mode: Straatsburg en Wenen.

 
Terug
Bovenaan