Hijs volgend jaar de zeilen in Cat Quest: Pirates of the Purribean

Ontwikkelaar The Gentlebros en uitgever Kepler Interactive hebben vandaag de terugkeer van een episch katachtig avontuur aangekondigd in Cat Quest: Pirates of the Purribean, het nieuwste deel in de succesvolle Cat Quest-serie, die in 2024 naar de PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc (via Steam) komt.

In Cat Quest: Pirates of the Purribean kruip je in de huid van een zuipende purrivateer terwijl je door een 2,5D open wereld met piratenthema vaart. In een archipel vol vervelende Pi-ratten op zoek naar de Northern Star - een lang verloren gegane mythische schat - neem je je eigen schip om de gevaarlijke zeeën te doorkruisen en naadloos tussen de golven en de kust te zoeven. Als solo-avonturier of samen met een vriend in lokale coöp zit de Purribean vol met gevarieerde kerkers en beestachtige biomen die je vrij kunt verkennen.

Van kanonskogels tot elementaire granaten, je eigen piratenschip rust je uit met al het beste piratengereedschap om zelfs de meest woeste vijanden te verslaan. Aan land moet je het nieuwe, verfijnde gevechtssysteem van het spel onder de knie krijgen om de Pi-rattenhordes te verslaan die zich in elke hoek van de archipel ophouden. Met een groot aantal nieuwe wapens en spreuken die je kunt gebruiken, kun je dankzij het nieuwe mechanisme voor het verwisselen van wapens razendsnel van wapens wisselen en geweldige aanvalscombo's maken.

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan