HBO Max lanceert op dinsdag 11 juni in België

Warner Bros. Discovery kondigt de lancering aan van streamingsdienst HBO Max die vanaf morgen beschikbaar zal zijn voor vroege toegang in België. Klanten kunnen gedurende 14 dagen kosteloos de eerdere toegang* uitproberen voor het plan van hun keuze, exclusief de Sport add-on, voordat de volledige lancering op 1 juli 2024 plaatsvindt. Tijdens de vroege toegangsperiode zullen bepaalde titels alleen beschikbaar zijn in het Engels en Frans.

Recente films zoals AM I OK?, Wonka, Dune Part Two en Aquaman and the Lost Kingdom, evenals populaire series van Discovery zoals 90 Day Fiancé, Gold Rush en Fixer Upper zullen beschikbaar zijn vanaf 11 juni 2024.

Inhoud vanaf 1 juli 2024

De lancering van HBO Max brengt een reeks langverwachte titels met zich mee, waaronder het tweede seizoen van de HBO-original House of the Dragon, Gaga Chromatica Ball-concert, de documentaire Taylor Swift VS Scooter Braun en de nieuwe komedie The Franchise. Daarnaast zullen nieuwe Max-originals, gebaseerd op populaire titels van Warner Bros., later dit jaar op het platform verschijnen.

HBO Max biedt deze zomer exclusieve live-verslaggeving van de Olympische Spelen aan die is inbegrepen in alle basisplannen. Daarnaast biedt een Sports Add-On verslaggeving van andere grote internationale en Europese sportevenementen.

Ook de nieuwe seizoenen van populaire Nederlandse en Franse series zoals Eating With My Ex: Going Dutch en Louisa & Rowan worden gelanceerd, samen met het tweede seizoen van De Frogers: Happy Campers. In Frankrijk zijn er vijf originele Franstalige producties aangekondigd, waaronder Une Amie Dévouée en Merteuil.

HBO Max biedt drie verschillende basisplannen aan, plus een Sport-add-on die aan elk abonnement kan worden toegevoegd.

* Toegang tot de geselecteerde abonnementsvorm is voor de eerste 14 dagen kosteloos en wordt daarna automatisch verlengd volgens de gebruikelijke prijzen voor elk abonnement, tenzij opgezegd vóór de verlenging. Is niet van toepassing tot de Sport Add-on.

hbomax.jpg
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan