Harry Potter: Quidditch Champions krijgt releasedatum en nieuwe trailer

Harry Potter: Quidditch Champions heeft tijdens het Summer Game Fest zowel een nieuwe trailer als een releasedatum gekregen. Zwerkbal: The Game zal vanaf 3 september te spelen zijn voor alle relevante consoles. Daarnaast werd bekendgemaakt dat de game van ontwikkelstudio Unbroken studios onderdeel zal uitmaken van de maandelijkse games van PlayStation Plus in september.

Harry Potter: Quidditch Champions is een snel, competitief multiplayerspel met 's werelds meest iconische magische sport. Het laat spelers deelnemen aan de sport van Zwerkbal en andere avonturen op bezemstelen samen met vrienden in een competitieve multiplayeromgeving. Met iconische locaties, personages en referenties uit de populaire tovenaarswereld, benadrukt Harry Potter: Quidditch Champions de opwinding van het vliegen door legendarische arena's als een Jager, Drijver, Wachter of Zoeker in verschillende spelmodi.

Van gevechten in de achtertuin bij De Kluis tot spannende confrontaties op het WK Zwerkbal, spelers zullen door legendarische arena's zweven terwijl ze spelen als – of tegen – iconische personages zoals Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en vele andere essentiële personages.

 
Terug
Bovenaan