Hang vanaf vandaag het schaap uit in Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition

De Britse indie-uitgever Greenlight Games lanceert vandaag in samenwerking met de Academy Award-winnende animatiestudio Aardman de op Shaun het Schaap gebaseerde multiplayer couch-klassieker Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition, op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition bevat alle gameplay, functies en modi van de geliefde vorige versies van het spel, geremasterd voor de huidige generatie consoles door de in Bristol gevestigde ontwikkelaar Mobile Pie. Multiplayer functies maken co-op ondersteuning mogelijk voor spelers om samen te werken om uitdagingen op te lossen en Shaun, Shirley en Timmy te helpen hun weg terug te vinden naar het groene gras van thuis. Hun epische avontuur brengt hen ondergronds, door de straten van Londen en diep in de ruimte.

Een reeks gezelschapsspellen met een filmthema brengt wat buitenaardse chaos naar de boerderij met een bezoek aan het themapark Farmageddon. Familie en vrienden kunnen meedoen aan een reeks gekke kermisspelletjes onder leiding van een nieuw personage uit de film, een buitenaards wezen genaamd Lu-La, dat is neergestort in de buurt van Shaun's huis Mossy Bottom Farm.

 
Terug
Bovenaan