Gundam Evolution nu gratis beschikbaar

Bandai Namco Online heeft vandaag aangekondigd dat Gundam Evolution nu beschikbaar is op pc. Bandai Namco Europe zal de PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X|S- en Xbox One-versies op 1 december uitbrengen. Gundam Evolution, de eerste gratis te spelen hero shooter van de franchise, heeft een startrooster van twaalf speelbare mobile suits samen met vijf extra vrij te spelen eenheden, en zet spelers tegen elkaar op in 6-tegen-6 PvP-gevechten over drie objective-based gamemodi.

Gundam Evolution is een gratis te spelen team-based first-person shooter met 6-tegen-6 PvP-gevechten. Het spel biedt drie objective-based spelmodi: Point Capture, Domination en Destruction. De titel biedt een unieke reeks uitdagingen waarbij teams formidabele offensieve en defensieve strategieën moeten ontwikkelen en uitvoeren om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Elke speelbare eenheid in Gundam Evolution heeft zijn eigen unieke combinatie van offensieve, defensieve en/of ondersteunende vaardigheden die het tij van de strijd kunnen doen keren. Het startrooster met speelbare personages bevat twaalf eenheden, waaronder de klassieke RX-78-2 GUNDAM en de iconische ASW-G-08 GUNDAM BARBATOS. Extra mobiele pakken en aanpasbare voorwerpen kunnen op twee manieren worden vrijgespeeld: Capital Points (CP), die je in de game verzamelt door te spelen, of EVO Coins, die je in de echte wereld kunt kopen.

 
Terug
Bovenaan