Gundam Breaker 4 verschijnt op 29 augustus

Gundam Breaker 4 wordt op 29 augustus 2024 gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. De game, ontwikkeld door Crafts & Meister is het volgende deel in de hack and slash looter-franchise en pre-orders zijn nu beschikbaar. Gundam Breaker 4 laat spelers solo tegen hun vijanden vechten of met maximaal twee vrienden in coöp multiplayer. Daarnaast gaat de game terug naar de wortels van de franchise, zodat spelers de Gunpla van hun dromen kunnen maken met een grote collectie mobile suits en parts, evenals een nieuwe dioramamodus.

In de onderstaande nieuwe Gundam Breaker 4-trailer kunnen spelers meer ontdekken over de customisation, waaronder de aanwezigheid van SD Gundam, de mogelijkheid om de grootte van alle onderdelen afzonderlijk te veranderen en om hun eigen kleurenpreset te maken op basis van hun voorkeuren of hun favoriete Gundam.

Bandai Namco kondigde ook aan dat het spel een Collector Edition krijgt die je kan kopen in de Bandai Namco Store. Deze editie bevat de Ultimate-versie van het spel, samen met een limited edition Gunpla, Gambarrel Strike Gundam parts OF Gunbarrel Strike Gundam (GUNDAM BREAKER ver.), een digitale soundtrack en een steelbook.

 
Terug
Bovenaan