Eerste naam voor Annie - De Musical bekend

Een tijdje geleden kondigde Backstage Producties aan dat ze Annie - De Musical in 2025 naar Vlaanderen zullen brengen. Ondertussen werd een eerste naam van de cast bekendgemaakt met Lucas Van den Eynde als Oliver Warbucks. Van den Eynde stond in 2023 nog op de planken als de norse, gierige Scrooge in de familiemusical A Christmas Carol. Wie Lucas zal vergezellen op het podium, zal dit voorjaar nog verduidelijkt worden. Voor de hoofdrol Annie is alles nog mogelijk: Backstage Producties organiseert hiervoor audities. Concreet wordt er gezocht naar een meisje tussen acht en twaalf jaar, en enige ervaring met zang/spel/dans is een pluspunt. De geïnteresseerden kunnen terecht op de website voor meer informatie.

Annie, wie kent ze niet? Het guitige en moedige weesmeisje met een hart van goud, dat ontsnapt uit de klauwen van de gemene directrice Miss Hannigan. Samen met haar trouwe viervoeter Sandy ontmoet ze op haar avontuur Oliver Warbucks, een rijke zakenman. Terwijl Annie haar weg vindt in zijn glamoureuze wereld, groeit er een bijzondere band tussen hen. Maar ondertussen blijft ze dromen over haar echte ouders. Wat is de betekenis van het gebroken medaillon? Hoe kan een ontmoeting met de president haar helpen? En wat met die gekke Rooster? Iconische nummers zoals ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ zullen alvast niet ontbreken in deze familiemusical.

Annie - De Musical is vanaf 18 januari 2025 te zien in Antwerpen en Gent: vanaf 18 januari tot en met 9 februari 2025 zal de musical neerstrijken in Theater Elckerlyc, Antwerpen, en op 15 en 16 februari 2025 in Capitole Gent. De regie is in handen van Jaak Lema en de choreografie van Laurent Flament.

Tickets en info zijn verkrijgbaar via de website.

1717617004844.png
 
Terug
Bovenaan