Eerste competitieve seizoen van Blood Bowl 3 begint op 22 juni

Tijdens de Warhammer Skulls Showcase deelden Cyanide Studio en NACON nieuwe informatie over het eerste competitieve seizoen van Blood Bowl 3. Dit seizoen begint op 22 juni en biedt nieuwe features, een Competitive Mode, een Blood Pass met 50 belonings-tiers, en een gloednieuwe factie: de Lizardmen. De Season 1 Blood Pass, met de Lizardmen en diverse cosmetische voorwerpen, is tijdens het seizoen door alle spelers gratis te ontgrendelen. Blood Bowl 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Nieuwe features in Season 1
Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe systemen, een officiële Ladder, de Blood Pass en een progressiesysteem dat spelers laat stijgen in level en beloningen ontgrendelt. De Blood Pass is gratis te ontgrendelen en biedt spelers direct toegang tot de nieuwe Lizardmen-factie. Daarnaast wordt tijdens het seizoen een nieuwe feature toegevoegd waar de community om had gevraagd: de kans om de verbinding van een game te herstellen, enige tijd nadat deze verbroken is.

Kenmerken Lizardmen
Als je een frisse benadering van de game verlangd, is deze factie precies wat je nodig hebt! Lizardmen vormen nogal ongebruikelijke teams omdat ze zowel sterke en stevige spelers als snelle en wendbare spelers hebben. Hoewel ze niet zo goed zijn in overspelen, worden Lizardmen met ervaring zeker een stuk sterker, en zijn ze met name voor ervaren trainers een goede keuze!

 
Terug
Bovenaan