Doldwaas co-op spel KeyWe komt naar consoles

Persoonlijk vind ik chaotische, doldwaze, coöperatieve spellen heel erg vermakelijk. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Overcooked. Dat spel is ondertussen al een paar jaar oud, maar komende zomer mogen we een spel in hetzelfde genre verwachten: KeyWe.

KeyWe is een coöperatief spel voor twee spelers, waarin de spelers in de huid kruipen van twee kiwi's. In deze game moeten beide kiwi's tegen de klok telegrammen, pakjes en belangrijke berichten sturen. Uiteraard verloopt dat niet altijd even gemakkelijk, want seizoensgevaren loeren om de hoek. En omdat kiwi's geen handen hebben, moeten ze springen, flapperen, pikken en kontbeuken in een interactief landschap van hendels, bellen en knoppen om alle berichten op tijd bezorgd te krijgen.

Kenmerken:
  • Paniek in de postkamer – Als kiwivogel moet je op een postkantoor samenwerken met een vriend om telegrammen te typen, dringende berichten te versturen, pakjes te verzenden en de post te laten stromen.
  • Schattige, chaotische coöp Geniet samenwerkend van de chaotische actie, lokaal of online.
  • Ook leuk in je eentje – Bestuur twee kiwivogels met een enkele controller om in je eentje de post te regelen.
  • Een postkantoor vol details – Vind je weg over bureaus en door postkamers om de meester van de posterijen te worden.
  • Seizoensinvloeden – Overwin problemen die worden veroorzaakt door winters weer, herfststormen en meer om een ware postkantoorheld te worden.
  • Aanpasbare kiwi’s – Verander de kleur van je kiwi’s veren en ontgrendel nieuwe accessoires – want wat is schattiger dan een kiwi met een hoedje op?

Vanaf komende zomer kan je met KeyWe aan de slag op PlayStation 5, PlayStation 4, de Xbox-consoles en Nintendo Switch. Meer informatie vind je op de officiële website.

 
Bovenaan