Divine Trials-update voor Prince of Persia: The Lost Crown nu online, Story DLC in september

Twee maanden na de launch van Prince of Persia: The Lost Crown (klik hier voor de recensie) publiceerde Ubisoft een roadmap omtrent de updates waarmee men het spel gradueel zou uitrusten. De meest recente aanwinst heette Boss Attack en nu is plotseling de volgende aan de beurt! Vanaf heden kun je de Divine Trials downloaden, welke de game met extra pit zal voorzien. Volgens het officiële persbericht "voegt de update 22 nieuwe expertuitdagingen toe waarmee spelers hun vaardigheden tot het uiterste kunnen drijven!" Hierin krijgen spelers "toegang tot de Hall of Memorials, via een speciale deur in de Haven, en ze kunnen kiezen uit vier sets uitdagingen. Deze uitdagingen worden steeds moeilijker en zijn ontworpen met unieke exotische omstandigheden."

Verwacht ook variatie in deze uitdagingen, want de ontwikkelaars gaven verschillende gameplay-onderdelen een beetje aandacht via deze update. "Platformactie, puzzels, gevechten en zelfs nieuwe Boss Battles" komen aan bod in de Divine Trials, en men beweerde dat geen van deze gemakkelijke overwinningen zullen zijn. "Proeven worden geleidelijk vrijgespeeld naarmate je nieuwe krachten verwerft en spelers die de proeven al hebben voltooid, krijgen echter in hun bestaande saves direct toegang tot alle proeven in één keer." Bovendien beloont de update spelers met vier nieuwe amuletten en outfits, mits je de herziene Boss Battle aan het einde van elke set uitdagingen kunt overmeesteren.

Bij deze resteert er nog één van de beloofde updates, met name de Story DLC. Ook hiervan gunde Ubisoft ons wat beeldmateriaal, hoewel we momenteel tevreden moeten zijn met een teaser. De downloadbare content staat voortaan bekend als "Mask of Darkness" en zal vanaf september 2024 op alle relevante platformen verschijnen, hoewel we voorlopig niet weten of je deze (net als de vorige updates) gratis in de wacht mag slepen. Hoe dan ook, meer leuke tijden zijn in aantocht!

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan