De Mighty Morphin' Power Rangers geven Putties een mep in beat 'em up Rita's Rewind

Nostalgie alom in het beat 'em up-genre als je de laatste tijd zulke games in de gaten hield; kijk bijvoorbeeld naar het erg vermakelijke Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge! Hasbro merkte die trend ook op, wat resulteerde in de geboorte van G.I. Joe: Wrath of Cobra. Tijdens de Summer Game Fest onthulde men nóg zo'n project die op één van hun franchises is gebaseerd, want ze sloegen de handen in elkaar met Digital Eclipse om zo een nieuwe Power Rangers-game te creëren! Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind zou later dit jaar klaar zijn, en men bevestigde dat we het spel voor zowel (een onbekende hoeveelheid) consoles als de pc op de kop kunnen tikken.

In deze gloednieuwe beat 'em up moeten de herkenbare tieners met attitude het opnemen tegen een robotische versie van hun aartsrivaal. Robo-Rita heeft een portaal naar het verleden geopend om zo een alliantie met de 'echte' Rita Repulsa te vormen, en tezamen smeden ze uiteraard een kwaadaardig plan. Tezamen willen ze de tijd manipuleren door deze terug te spoelen en daarna te 'remixen,' in de hoop de hele geschiedenis van de Power Rangers te veranderen en ze op die manier voor altijd te verslaan. Foute boel, vooral omdat ze ook nog versterkt worden door hun leger van monsterlijke troepen!

Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind belooft in ieder geval een klassieke "90's look and feel" die mede mogelijk wordt gemaakt door de 2D-pixel art. Ook zou de game boordevol actie zitten, inclusief arcadey segmenten waar je mag schieten of een voertuig mag berijden. Je mag hier ook elk van de originele Dinozords besturen en zelfs in de cockpit van de Megazords springen, om zo gigantische eindbazen uit de weg te ruimen. Bekende vijanden uit de verschillende seizoenen van de populaire televisieserie zullen eveneens in deze game opduiken, hoewel bepaalde evenementen of verwijzingen naar specifieke afleveringen ditmaal (gezien het concept) anders zullen verlopen. Digital Eclipse vermeldde ten slotte dat de coöperatieve multiplayer maximaal vijf personen kan ondersteunen, zowel off- als online, en dat men "veel meer" in petto heeft. Gameplay-beeldmateriaal kun je onderaan bezichtigen:

 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: math
Terug
Bovenaan