De gamereleases van augustus 2022

Gamereleases_Aug2022.png


Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.

1 augustus

Retreat to Enen (pc)


Hoe denk je dat het leven van de mensheid eruit zal zien tegen het jaar 3600? Volgens ontwikkelaar Head West zal de mensheid dan aan het randje zijn van uit te sterven. In Retreat to Enen staat de mensheid niet meer aan de top van de voedselketen, en na eeuwen van oorlog en catastrofes, is onze technologie en infrastructuur weggevaagd, vervangen door de natuur die terug in volle glorie op onze planeet groeit. Als 37-eeuwse mens ben je dan ook meer in contact met de natuur, en al bouw en jaag je in deze openworld survivalgame om te overleven, ook mediteer je en toon je respect voor de natuur. De prachtige flora in Retreat to Enen maakt het een zalige en ontspannende plek om een woonplaats te bouwen, en middelen te verzamelen zoals energie, voedsel en water. De setting zo ver in de toekomst geeft een twist aan de traditionele survival-formule, want zo ontdek je in de wereld veel stukken informatie over wat er met de mensheid gebeurd is, en wordt het ook mogelijk om futuristische dingen te bouwen die je normaal in dit soort games niet ziet, zoals een bolle tent van glas. De perfecte plaats om met een geweldig uitzicht te mediteren! Spelers op de pc kunnen zich beginnen terugtrekken naar Enen vanaf 1 augustus.


2 augustus

Frogun (PS5, PS4, XSX|S, XOne, Switch, pc)


Een indie retro 3D-platformer in de stijl van Super Mario 64 voor alle platformen met een kikker als grapplehook? Als je daar al jaren van droomt, dan is Frogun de titel voor jou. Vanaf 22 augustus kan je springen, verzamelen, rollen en grijpen in een kleurrijke, mysterieuze wereld die uit blokken bestaat. Je speelt als Renata, wiens ouders ontdekkingsreizigers en uitvinders zijn. Wanneer zij vermist raken, is het aan Renata om met behulp van hun laatste uitvinding, de Frogun, de gevaarlijke Beëlzebubruïnes te verkennen en haar ouders te redden. In haar pad staan gevaarlijke platforming-uitdagingen, listige puzzels, en grote bazen. Daarnaast kan je met de Frogun rondzwieren in levels, en zo shortcuts ontdekken. Voor wie lekker samen met hun vrienden in deze wereld aan een kikkertong wil rondzwieren, is er ook een duelleermodus voor twee spelers.


4 augustus

Sword & Fairy: Together Forever (PS5, PS4)


Hoewel de The Legend of Sword and Fairy-reeks al bestaat sinds 1995, wist ze pas in 2017 voet aan wal te zetten in het Westen met het zesde deel in de reeks. Vorig jaar verscheen het zevende deel voor pc en vanaf 4 augustus zullen PlayStation-eigenaars ook aan de slag kunnen gaan met deze actie-RPG van Chinese makelij. In dit zevende deel, dat voor de consoleversie werd omgedoopt naar Sword and Fairy: Together, kom je terecht in een wereld waarin klassieke mythologie wordt gemengd met een traditionele esthetiek, en met een opzichzelfstaand verhaal waarin drie clans van mensen, goden en demonen met elkaar worden verweven.


5 augustus

Gigabash (PS5, PS4, pc)


Ooit al de term "Kaiju" horen waaien? Hoewel je wellicht negatief zal moeten antwoorden, is het Japanse filmgenre zeer gekend. Denk aan grote monsters die als antagonist fungeren, en je slaat de nagel op de kop. Het typische voorbeeld is natuurlijk Godzilla, en in GigaBash nemen zo'n monsters het tegen elkaar op. De game is dan ook een brawler die vanaf 5 augustus op pc, PS4 en PS5 beschikbaar zal zijn. Je speelt vanuit een isometrisch perspectief en kan het zowel tegen AI-gestuurde tegenstanders als echte gamers opnemen. Wie voldoende Giga-energie verzamelt, kan in een S-klasse monster transformeren, en dan word je nog groter en sterker. Deze game van Maleisische makelij werd onder meer door Godzilla, Megazord en Ultraman geïnspireerd. Zal dat jou kunnen overtuigen om het een kans te geven?


9 augustus

Two Point Campus (PS5, PS4, XSX|S, XOne, Switch, pc)


Vanaf 9 augustus kan je op elk platform je eigen universiteit ontwerpen met Two Point Campus. Ontwikkelaar Two Point had hiervoor ziekenhuissimulator Two Point Hospital gemaakt, maar nu laten ze de scalpels en breinscans achter voor boeken en ... harnassen? In Two Point Campus manage je namelijk geen normale saaie universiteit, maar is het mogelijk om van de gekste dingen, zoals de ridderorde, een cursus te maken. Net zoals bij Two Point Hospital heb je hier geen directe controle over de studenten zoals bij de Sims, maar jij ontwerpt en managet de leerprogramma's, het personeel en de gebouwen, waardoor je controle hebt over wat studenten allemaal kunnen doen. Studenten zullen drie jaar doorbrengen aan jouw universiteit (als ze niet zakken in het eerste jaar) en jouw keuzes bepalen wat ze met die drie jaar kunnen doen. Zo kan je rozen planten of bars installeren om studenten in een romantische (lees: hitsige) bui te krijgen, en kan je qua cursussen naast ingenieurswetenschappen ook bijvoorbeeld clownwetenschappen en magie aanleren. Maak je er een Harvard, een Juilliard, of een Zweinstein van, dat is dus aan jou!


11 augustus

Rumbleverse (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)


Epic Games moeit zich nog eens als uitgever en brengt op 11 augustus het free-to-play Rumbleverse naar alle relevante platformen, met uitzondering van de Nintendo Switch. In Rumbleverse nemen veertig personen het tegen elkaar op in een zogenaamde Brawler Royale. Net zoals bij een klassieke battle royale is het de bedoeling om als laatste over te blijven, want er kan uiteraard maar één winnaar zijn. Je speelt als een zelf gecreëerd personage van de stad Grapital City, waarbij vele honderden personalisatievoorwerpen voor een unieke look moeten zorgen. Op het strijdveld zelf kun je je laten afschieten door kanonnen, maar let op waar je terechtkomt. Er schuilt namelijk gevaar achter elke hoek!


Cult of the Lamb (PS5, PS4, XSX|S, XOne, Switch, pc)

De inclusie van een schaapje met grote ogen en dergelijke schattige creaturen betekent niet altijd dat het spel zelf barst van de vrolijkheid, en dan bewijst Cult of the Lamb vol overtuiging. Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Massive Monster schuwen namelijk niet om meer donkere thema’s met zulke wezens te combineren, en het eindresultaat is een spel waar je een sekte moet oprichten in een gewelddadige, morbide wereld. Bekamp monsters en verken gevaarlijke omgevingen in deze roguelite met bullet hell-achtige aspecten, dit terwijl je doorgaans nieuwe faciliteiten voor je hechte gemeenschap van fanatieke sekteleden tracht te construeren. Een structuur die veel replay value zal voorschotelen, met andere woorden! Cult of the Lamb verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.


12 augustus

Marvel's Spider-Man Remastered (pc)


Sony blijft hun toptitels naar de pc brengen, gamers met een stevig beestje kunnen dus vanaf deze maand met de webslingeraar aan de slag. Op pc kunnen spelers zich vermaken met alle grafische toeters en bellen. Ray-tracing, ondersteuning voor NVIDIA DLSS en de hoogst mogelijke framerate zorgen dat dit voor spelers met een krachtig toestel de ultieme versie van het spel moet gaan worden. Het spel ondersteunt uiteraard toetsenbord en muis, maar als je een DualSense connecteert kun je uiteraard gebruik maken van die heerlijke haptische feedback. Hoe je het ook speelt, de game blijft uiteraard qua ervaring onveranderd en maar goed ook. Het vertelt een intiem, kleinschalig verhaal zonder het spektakel uit het oog te verliezen dat we associëren met Spidey en levert dat alles in een ontzettend leuke open spelwereld. Naar hedendaagse normen voelt het New York van Spider-Man compact, wat ervoor zorgt dat het webslingeren en alle opdrachten vervullen geen moment gaat vervelen. Of je nu de verborgen rugzakken gaat zoeken of wat simpele misdaad op straat verhindert, de game blijft altijd leuk omdat het een spel is dat erg goed snapt wat de fans willen van een game met Spider-Man in de hoofdrol.


16 augustus

Rollerdrome (PS5, PS4, pc)


Rollerdrome is dé nieuwe bloederige sport in een alternatieve toekomst. Een singleplayer skater-shooter die aan een combinatie doet denken van Borderlands en Tony Hawk’s Pro Skater. Als deelnemer is het je missie tot kampioen gekroond te worden en de slechte bedoelingen van de organisatie bloot te leggen. Dit doe je door coole tricks uit te voeren om je beperkte munitie aan te vullen en je verschillende tegenstanders af te knallen. Door de hoge snelheid worden je reflexen op de proef gesteld en is de beperkte slow-motion mode geen overbodige luxe. Stilstaan is geen optie of je zal al snel het onderspit delven. Benieuwd hoe vlot dit alles speelt? Lees dan zeker onze preview en ontdek of dit spel iets voor jou is. Gemaakt door Roll7, bekend van OlliOlli World, en is vanaf 16 augustus beschikbaar voor pc via Steam, PlayStation 4 en PlayStation 5.


Way of the Hunter (pc)

Dit is het soort titel dat vooral populair is in the US of A waar jagen nogal een levendige subcultuur is. Voor sommigen is het een echte manier van leven, voor anderen is het gewoon dieren afknallen voor de lol. De grap is dat, zelfs wanneer ik moet toegeven dat het jagen op dieren als een soort sport mij een idiote bezigheid lijkt, er niet valt te ontkennen dat dit soort games goed gemaakt zijn. Er is duidelijk erg veel zorg voor detail in deze Way of the Hunter gestopt wat voor een immersieve ervaring moet gaan zorgen. Concreet betekent dat ze een grafisch erg overtuigende spelwereld met ruige natuur tot leven brengen met waarheidsgetrouwe herten en wolven en andere beestjes. Fans van dit soort spellen loven het voor de realistische manier waarop het jagen onder de aandacht brengt. Het komt dus vooral neer op sporen zoeken en rekening houden met windrichtingen voor je een dier in het vizier neemt voor het perfecte schot. Op dat vlak heeft het best wat raakvlakken met een donderdagavond in de Gentse Overpoort. Dat de game ook aandacht heeft voor ecologisch jagen en je als speler beloond wordt om zwakkere mannetjes uit de genenpoel te knallen, is eveneens een tikje lollig. Uiteindelijk blijven dit soort spellen in onze contreien erg niche, maar dat het goed gemaakt spul is, dat is duidelijk.


18 augustus

Thymesia (PS5, XSX|S, pc)


Sinds de populariteit van Dark Souls is het subgenre van Soulslike steeds meer naar boven gekomen: Action-RPGs die veel van de elementen die ooit uniek waren aan de Souls-games, overnemen. Een focus op precieze en uitdagende combat, complexe levels en een duister maar onduidelijk verhaal zijn een paar van die From Software handelsmerken. Dat is natuurlijk een geschenk voor iedereen die maar niet genoeg kan krijgen van de Souls-formule. Thymesia is het meest recente exemplaar van deze trend, en het windt geen doekjes om zijn inspiratie: Thymesia lijkt qua gameplay, omgevingen en thematiek sterk op Bloodborne. Zo speel je als een donker-geklede behendige figuur genaamd Corvus met diverse wapens in razendsnelle duellen tegen een achtergrond van een duistere stad die onder een pest lijdt. Daarboven onderscheidt Thymesia zich met systemen die draaien rond de pest (zo kan je de pest-krachten van je vijanden tegen hen gebruiken) en een verhaal dat verteld wordt met behulp van herinneringen die kunnen verschillen op basis van je acties in het spel. Thymesia komt 9 augustus uit op de PS5 en de Xbox Series X en S, en 18 augustus op de pc. Zo kunnen ook mensen zonder een PS4 eens een druppel bloed van een Bloodborne-like proeven.


Cursed to Golf (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)

Augustus kent geen tekort van originele concepten voor het roguelite-genre, want Cursed to Golf van uitgever Thunderful Games en ontwikkelaar Chuhai Labs komt ook deze maand uit! Het personage dat je in dit spel bestuurt, belandt namelijk in een soort van purgatorium waar iedereen golf moet spelen, hoewel de regels niet bepaald traditioneel zijn. Kom als overwinnaar uit de bus in levels die op een quasi willekeurige manier worden opgebouwd, compleet met hinderlagen zoals explosieve kratten, vlijmscherpe pieken, ventilatoren, teleporters enzovoort. Uiteraard beschik jij ook over een heleboel bovennatuurlijke krachten door middel van de magische Ace Cards (zoals bijvoorbeeld Rocketball) dus misschien is dit wel iets voor zij die de PGA Tour-games beu zijn. Cursed to Golf arriveert weldra op Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.


19 augustus

Madden NFL 23 (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)


Nieuw seizoen, nieuwe NFL-game. Met de betreurde coach Madden op de cover. Zoals altijd zijn er enkele belangrijke veranderingen aangekondigd in dit jaarlijkse spel, maar de invloed daarvan valt nog af te wachten. De FieldSENSE-technologie lijkt alvast veelbelovend. De animaties worden gelikter en je krijgt veel meer controle over spelers aan de bal: tackles, hitsticks, ballcarrier moves ... Als quarterback krijg je een zogenaamd skill-based throwing system, waarbij je zelf bepaalt waarheen en op welke manier je gooit. Dat kan een veel creatievere gameplay opleveren. De release is vrijdag 19 augustus, en als je de All-Madden-editie of EAPlay hebt, kun je al een voorsprong nemen op de concurrentie vanaf 16 augustus.


Cloudpunk (PS5)

In 2020 mochten spelers zich voor het eerst bedelven in Nivalis, de wereld van Cloudpunk. Vanaf augustus kan Cloudpunk ook op de Playstation 5 gespeeld worden. Digitaal komt het uit op 19 augustus, en vanaf 26 augustus verschijnt de disc in de winkelrekken. Voor mensen die de PS4-versie al hadden, is een upgrade naar de PS5-versie gratis. Cloudpunk is een verhaalgedreven adventuregame waarin je als een leverancier speelt die met haar hover-car de Cyberpunk-wereld van Nivalis navigeert en diverse interessante personages ontmoet. Met thematieken zoals AI, hacking en corruptie, een verhaal waarin je beslissingen impact hebben, en een prachtige verticale neon-wereld om te ontdekken, is dit zeker een aanrader voor mensen die van Cyberpunk-verhalen houden. Deze nieuwe PS5-versie komt gepaard met een aantal mooie upgrades: zo is het spel nu speelbaar aan een resolutie van 4K aan zestig frames per seconde. Daarnaast maakt deze versie gebruik van de haptische feedback en adaptieve triggers die eigen zijn aan de DualSense, en bevat het een cockpit-modus (waarmee je in first-person perspectief kan vliegen met je auto) die voordien enkel voor de pc-versie beschikbaar was.


23 augustus

Saints Row (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)


Waar ga je als reeks naartoe wanneer je zo hard overboord gegaan bent met ruimtereizen, superkrachten en onnozelheid dat je een parodie van jezelf geworden bent? Terug naar de basis uiteraard. Daarom dat Saints Row in de reboot terug de voetjes steviger op de grond plant en de focus terug meer op bendeoorlogen komt te liggen. Terug naar de roots dus, waar jij als leider je bende mag leiden naar de totale dominantie van de barrio. Dat doe je op goeie ouderwetse wijze door hoofdmissies af te wisselen met zij-opdrachten. Saints Row lijkt qua opzet een erg oldschool spel te gaan worden, en dat kan positief of negatief gaan uitpakken. Het kan verfrissend worden om gewoon je bende wat te pimpen en keet te schoppen in de spelwereld van Santo Ileso, of net achterhaald omdat ze dit soort dingen ruim vijftien jaar geleden ook al speelden. Hoe het ook uitpakt, het is duidelijk dat Saints Row trouw blijft aan de doelgroep. De toon is dus ook nu weer humoristisch en het feit dat je je gangbangers kunt uitrusten met reusachtige pornosnorren voelt eveneens als de Saints Row die ze kennen. Of de Saints een geslaagde comeback maken, of toch echt een reliek uit het verleden zijn, dat ontdekken we deze maand.


Midnight Fight Express (PS4, XOne, Switch, pc)

Tweedimensionale beat ‘em ups worden de laatste tijd redelijk goed vertegenwoordigd, maar uitgever Humble Games wilt samen met ontwikkelaar Jacob Dzwinel eens iets anders uitproberen. Om te beginnen hanteert Midnight Fight Express een isometrische camera en flexibiliteit in het toetakelen van de oppositie staat hier centraal. Als speler mag je namelijk verschillende vechtstijlen tegelijkertijd benutten, inclusief objecten en andere elementen uit de omgevingen die je betreedt. Verwacht echter veel weerstand, want de game belooft (naast een meute woeste vijanden) ook een nodige dosis uitdaging, hoewel je stapsgewijs een resem vechttechnieken, wapens, cosmetica enzovoort kunt verdienen. Midnight Fight Express lanceert later deze maand op de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 en Xbox One, met Game Pass als een extra optie voor zij die staan te popelen om even te knokken!


25 augustus

SD Gundam Battle Alliance (PS5, PS4, XSX|S, XOne, Switch, pc)


Je zou het misschien niet direct zeggen, maar in Japan is het de Gundam-franchise die de kroon spant wat betreft entertainmentproducten. In Japan kan je dit wat vergelijken met de populariteit van Marvel en Star Wars bij ons. Iedere keer dat ik in Japan ben, ben ik steeds verbaasd van de hoeveelheid bouwmodellen (ook gekend als Gunpla), collectibles en andere producten die je daar in het straatbeeld ziet. Uiteraard verschijnt er op regelmatige basis ook een nieuwe Gundam-videogame en vanaf 25 augustus kunnen we aan de slag met SD Gundam Battle Alliance. In SD Gundam Battle Alliance zullen spelers een squadron van drie eenheden leiden en spannende coöperatieve gevechten ervaren met vele personages en mechs uit de verschillende reeksen. Je zal strijden tegen Super Deformed (SD) versies van Mobile Suits uit de Gundam-franchise, in een alternatieve wereld waar je werd naartoe getransporteerd door een fenomenen die gekend staan als Breaks. Spelers kunnen het verhaal solo ervaren of samenwerken met twee andere spelers in de coöperatieve multiplayermodus.


Soul Hackers 1 (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)

De Shin Megami Tensei-franchise blijft de meest populaire IP van Atlus, zeker na de release van Persona 5 en Shin Megami Tensei V. In 1997 verscheen binnen deze franchise Devil Summoner: Soul Hackers, zelf onderdeel van de Devil Summoner-reeks, voor de Sega Saturn. Na een port voor de PlayStation en in 2013 voor de Nintendo 3DS, was het opvallend stil rond Soul Hackers. Tot begin dit jaar, want dan kondigde Atlus Soul Hackers 2 aan. In deze turn-based JPRG kom je als speler terecht in een cyberpunkwereld waar er een oorlog woedt tussen de Yatagarasu en de Phantom Society, twee rivaliserende facties van Devil Summoners. Het verhaal volgt twee bovennatuurlijke Aion-wezens, Ringo en Figue, die vanuit hun geboorteplaats in de datastroom van informatie afdalen naar de mensenwereld om een catastrofale gebeurtenis af te wenden waarvan zij voorspellen dat die de mensheid zal verdelgen.


30 augustus

F1 Manager 2022 (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)


Codemasters heeft F1 in het gaminglandschap al een tijdje terug op de kaart gezet. In hun games zit je zelf aan het stuur, met je neus op de actie. In F1 Manager 2022 neem je een stapje terug en heb je alles voor het zeggen in een team naar keuze. Je bent verantwoordelijk voor het besteden van je budgetten, het ontwikkelen van de wagens, het aanwerven van getalenteerde mecaniciens en het beramen van de perfecte race-strategie. Tijdens races zit je achter de pitmuur en sta je in contact met je rijders. En dan is het duimen maar dat ze de wagen heelhuids naar de finish brengen en je strategie goed uitvoeren. Het laatste F1 Manager-spel werd uitgebracht in 2000, dus ontwikkelaar Frontier Developments moest werkelijk van nul beginnen. Benieuwd of dit even verslavend wordt als de Football Manager-games!


Destroy All Humans! 2: Reprobed (PS5, XSX|S, pc)

Vanaf 30 augustus is de langverwachte remake van de originele cultklassieker uit 2006 eindelijk beschikbaar! Deze keer speelt de game zich af in de jaren '60 en kan je solo of in co-op de aardbewoners het leven zuur maken als Crypto. Zo nu en dan kan wat hersenloze fun geen kwaad, en dat vind je in Destroy All Humans! 2: Reprobed ongetwijfeld terug.


Aliens: Fireteam Elite - Pathogen (PS5, PS4, XSX|S, XOne, pc)

Aliens: Fireteam Elite werd vorig jaar uitgebracht en is vandaag nog steeds een populaire co-op game. Voor fans van de sublieme Alien-filmreeks is het steeds uitkijken naar de games uit hetzelfde universum die af en toe op ons losgelaten worden. Terwijl Alien Isolation quasi perfect de sfeer van de eerste film wist te repliceren, richtte Alien: Fireteam Elite zich volledig op de actie van de tweede film. Binnenkort verschijnt de eerste grote uitbreiding: Pathogen. Hierin worden we getrakteerd op drie nieuwe missies, een heleboel wapens en outfits. En vooral: nieuwe, huiveringwekkende vijanden. Laat het licht maar aan, of voorzie reservekleren.


Immortality (XSX|S, pc)

Op het eind van de maand kunnen we met Immortality hopelijk nog eens een bijzondere FMV-game verwachten. De interactieve, mysterieuze thriller werd eerder dit jaar immers opgenomen in de officiële selectie van het Tribeca Festival, dus dat moet ergens zijn reden hebben. Het verhaal van Immortality draait rond ene Marissa Marcel, een filmster die de opnames afwerkte van drie films die weliswaar nooit uitgebracht werden. Niet veel later verdween Marissa bovendien van de aardbodem. Het is nu aan jou om uit te zoeken wat haar precies overkwam. Ook niet onbelangrijk om te weten: het verhaal komt van de hand van Sam Barlow, een naam die al langer in de gaten te houden was sinds de releases van Silent Hill: Shattered Memories, Telling Lies en Her Story.


Inscryption (PS5, PS4)

Initieel verscheen Inscryption, een roguelike kaartspel, reeds in oktober van vorig jaar op pc. Vervolgens kwam het in juni naar macOS en Linux, om nu op 30 augustus de overstap naar beide PlayStation-consoles te maken. Het spel zal je initieel wellicht wat verwarren, want je volgt iemand die zelf een game probeert te spelen en belandt zo na verloop van tijd zelf middenin het gelijknamige kaartspel. Het verdere plot besparen we je, maar het is fijn om weten dat Inscryption het resultaat is van een succesvol prototype, ontwikkeld tijdens een game jam, dat vervolgens door Daniel Mullins verder werd uitgebreid. Op pc werd er trouwens vrij snel een mod ontwikkeld die het puzzelelement, dat ook in het spel aanwezig is, elimineert zodat er enkel op het kaartspel gefocust kan worden. Dat zal op PlayStation 4/5 niet mogelijk zijn, benieuwd hoe jullie dit zullen ervaren.


31 augustus

Scathe (pc)


Het venijn zit misschien wel in de staart, want helemaal op de laatste dag van de maand kunnen we eindelijk nog eens bullet high times beleven op de pc met Scathe. Duidelijk geïnspireerd op Doom en aanverwanten, is Scathe eveneens een intense first-person-shooter (zowel single, co-op als multiplayer) waar de snelheid van je reflexen evenals je immuniteit voor bloed dat overal in het rond spat op de proef gesteld worden. Het verhaal is even simpel als de gameplay uitdagend is. Jij bent de ‘Enforcer of the Legions of Hell’ en je moet jezelf bewijzen door de labyrinten van de Hel te doorkruisen terwijl je zogenaamde Hellstones verzamelt om te ontsnappen en tegelijkertijd alle aanwezige demonen van een pak rammel voorziet. Grafisch en qua gameplay ziet het er alvast imposant uit, dus laat ons vooral hopen dat het een duivels goede game wordt.

 
way of the hunter ook op ps5 en xbox series x/s . volgens eerste reviews een hidden gem en een van de beste hunting sims
 
Bovenaan