De achtervolging is ingezet met Need for Speed Unbound Volume 2 Update

Electronic Arts en Criterion Games hebben laten weten dat de race in Lakeshore nog maar net begonnen is! Spelers kunnen dankzij Need for Speed Unbound Volume 2 nu met vrienden door de straten scheuren. Deze update biedt namelijk nieuwe manieren om de concurrentie aan te gaan met de squad in Lakeshire Online. Volume 2 is de eerste in een reeks updates na de release en introduceert nieuwe wagen-upgrades, in-game-evenementen en Daily Challenges om XP, Bank en nieuwe wagens te verdienen, zoals “The Ultimate Luxury”.

Met Need for Speed Unbound - Volume 2 krijgen spelers toegang tot nieuwe features en beloningen, waaronder nieuwe wagens, cosmetische items en nog veel meer. De update biedt ook nieuwe manieren om te strijden op de straten van Lakeshore met dagelijkse uitdagingen, een verscheidenheid aan nieuwe Playlists en events — met agenten die nu over straat zwerven in multiplayer — en de nieuwe Keys to the Map DLC.

Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content die naar Need for Speed Unbound - Volume 2 komt:
  • Nieuwe manieren om de straat op te gaan - Geniet van een overvloed aan extra content, waaronder Endurance Events en gloednieuwe Rumble Races. Spelers kunnen ook agenten provoceren in spannende snelle multiplayer-achtervolgingen met vrienden, of de rollen omdraaien door tegen ze te spelen en de grootste beloningen te verdienen.

  • Meer manieren om te spelen - Speel in 40 nieuwe uitdagingen, inclusief 3 nieuwe dagelijkse uitdagingen, om beloningen zoals XP en Bank te verdienen. Ook kunnen spelers op nieuwe Hot Laps-circuits strijden voor een intense adrenalinekick van 30 seconden, terwijl zij tegen de klok racen om nieuwe contentbeloningen te verdienen. Nieuwe Playlist Events zorgen voor nog meer variatie; voltooi Playlists om grote beloningen te verdienen, waaronder een Rare Custom Lotus Emira Balmain Edition.

  • Beloningen - Spelers kunnen hun stijl op de straten van Lakeshore laten zien middels nieuwe rij-effecten, poses, stickers en nog veel meer.

  • Keys to the Map DLC - Deze DLC is verkrijgbaar voor € 4,99 en onthult de kaartlocatie van alle 260 verzamelobjecten (100 Bears, 80 Street Art en 80 Billboards) en 160 activiteiten. De DLC wordt geleverd met het exclusieve kledingpakket “Fury and Zen”, dat bestaat uit een jas, t-shirt, joggingbroek en pet.

 
Terug
Bovenaan